יום שישי

j e n n y lopez

New member
../images/Emo32.gifיום שישי

אז ויתרתי לכם יום חמישי אבל לא יום שישיייייייייייייייייי בטח אפחד לא פה כי כולם רואים ג'ניפר וויקנד שייייייה נכון זה הכי יפה בעולם#@%?~^?%?*%^?)*&^?)#?$%?$#^%$#?^?%$*?&^)(?$(? חחחחחחחחחחחחחחח

חחח נטלי

אל תפתחי כל יום! מספיק פעמיים בשבועעעע ואיך אני שונא שבתות קיץ בעעעעעעעע זה כ"כ ארוך!!!!

Crunk

New member
אוףףף יופייי חחחחחחחחחח

סוף סוף סוף שבוע
אההה והשיר החדש של סיירה "או" הוא הגידול הכי גדול בתחנות הרייטמיק בתחת של אבי
אהההה איזההההה יופייייייייייי אני שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרשרו מה אתם עושים היום.

הרגתי לעצמי ת'רגלייםםםם

יש נעליים שפשוט לאאאאאאאאא נועדו כדי ללכת איתם למרחקים אם לא הייתה תפאקינג אסיפת הורים הזאת היו מוכנים להקפיץ אותיי למישי הייתה יומולדת הלכנו לבית קפה ליד הים *שמסתבר שהוא מאודדדד רחוק כשהולכים עם הנעל הלא נכונה...* אבל היה ענקקקקקקק בערב נאלתר משו... בלי הליכה LOL... בתקווה שכל העולם ואישתו לא ילמדו למבחן בהיסטוריה שאני לא יודעת אליו כלוםםםםם אניי שונאתת היסטוריההה

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifבעעע!!!

נרדמתייי=((((וקמתי ב-13:00 והייתי לחוצה לראות את ג'ניפר ושכחתי מזה לגמריייי=(((אוףף רציתי והיום יש צופים=)))איזה כיף כל היום מפספסים סופשבועעע=(((טוף לא נורא נקליט שבת שלום=)

Crunk

New member
חחחחחח

אבי, כמה מהשירים שהורדת בגללי איי פעם אהבת ולא מחקת אחרי 20 שניות??? חחחח

אממ רק את

צעד ועוד שתי צעדים.... אבל בזמן האחרון אני לא מוחק גם שירים שאני שונא כדי שכמות השירים שלי תגדל....

Crunk

New member
חחחחח ומה זה עוזר לך שיש לך הרבה

שירים שחלק מהם אתה לא שומע? חחחח קרוע
אההה ויופי, ידעתי שבסוף תואהב את וואט טו סטפ.

זה נותן לי הרגשה טובה

כשאני רואה שיש לי הרבה שירים. אבל בסה"כ יש לי אולי 5 שירים שאני לא אוהב ולא מחקתי אותם...

Crunk

New member
אהה חח הבנתי...

כמה שירים יש לך סה"כ? לי יש כמעט 200.

זה סיפור מעצבן

היה לי 200 פעם ואז הם נמחקו אח"כ היה לי עוד 100 וגם הם נמחקו כרגע יש לי אממ קצת יותר ממאה נראה לי....

DirrtyShay

New member
נצל"ש - שאלה לגבי שיר של ג'ניפר ../images/Emo70.gif

השיר המדובר הוא : Step Into My World - יש מצב שהוא ייצא כסינגל ויהיה לו קליפ...
כאילו אני לא מבקש ממכם לנבא את העתיד
כי אתם בתור מעריצים יודעים מאתרים/פורומים אחרים שמועות לגבי הסינגל הבא שייצא... אני מקווה מאוד שהיא תוציא אותו כסינגל - זה שיר באמת יפה אהבתי אותו רצח
תודה מראש לעונים, שי (מי שלא מכיר אני בכלל לא מפה אני בפורום של כריסטינה אגילרה ו-MTV).

עוד לא יודעים כלום

יש שמועות לגבי 3 שירים שונים שהם הסינגל הבא, אז באמת שאנחנו לא יודעים יותר מידי כרגע...

למעלה