ממשיכה את השאלון מהאוף של חמישי לכאן =)
נגנב מפורום אביב גפן שגנב מפורום כנסיית השכל
20 - מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? תלוי מי 19. פנים יפות או גוף יפה? אמממממ 18. חכמה או יפה? אמממממ 17. ספר או סרט? ספר :] 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה אנשים 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית =] 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה הרבה
10. הבחורה מעל או הגבר מעל? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות ומסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה
6. שעווה או גילוח? אממ כשאין זמן אז גילוח וכשיש עדיף שעווה =] 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור
3. דוש או אמבטיה? אמבטיה!! 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? עם =) 1. קיץ או חורף? חורף
19- בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
שיהיה להם בכיף 18. סקס בשירותים? ממ חח 17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות? מממ 13. מותגים? ממ 12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
! 10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה? ממ למה לא?
7. סמים?
! 6. שתיה ונהיגה?
ממש לא!! 5. המטרה מקדשת את האמצעים?
4. עישון בקרב בני נוער?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות? בכיף שלהם..
18- האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא
14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן =] 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? בפה 9. בכית על בן? לא 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? ממ לא נראה לי 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא עבדתי =( 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? יכול להיות.. 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן
15- מידע כללי 15. שם: עדי 14. תאריך לידה: 29.5.92 13. עיר מגורים: ת"א 12. בית ספר: אממ השנה סיימתי את טבע שנה הבאה כנראה עירוני ד'.. 11. צבע שיער? חום כהה 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? נמוכה
8. משקפיים? לא 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווקה
5. תלמיד טובה? לא ממש
4. רגיש? דיי.. 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? תאומים D: סתם כן. 1. ביישן? לפעמים
15-אמונות 15. אסטרולוגיה? לא ממש 14. נומרולוגיה? גם לא ממש 13. גלגול נשמות? כן 12. אמונות תפלות? כן 11. רוחות? כן 10. אלוהים? כן 9. שטן?מממ 8. גן עדן וגיהנום? האמת שכן
7. גורל? .... 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? אה? ... 4. קבלה? מממ 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא ממש 1. הפכים נמשכים? ממ כן
14- האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? חברה 13. ההודעה האחרונה ששלחת? חברה 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? חברה 11.הנשיקה האחרונה? אבא

10. החיבוק האחרון? אממממ 9. הספר האחרון? האלכימאי
8.הסרט האחרון? חייב לאהוב כלבים 7. החבר האחרון שראית? חן 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אמממ 5. המבחן האחרון? מזמן
4. הדבר האחרון שקנית? מטען לפלאפון סופסוף! =) 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? ואו לפני שנתיים בערך אם לא יותר.. 2. השיר האחרון ששמעת? צל כבד
1. הדבר האחרון שלבשת? עכשיו פיג'מה
13- הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? חח אח שלי "חרט" לי עם עט בראש, נחשב? 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? חסוחלילה=X 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? מממ 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? יכול להיות.. 3. הלכת מכות? לא 2. כמעט טבעת? כן חח
1. כרתו לך איבר? לא!! =X
12- הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? לפני חודשיים 11. האהבה הראשונה? כיתה ג' ..רציני חח! 10. הצו הראשון? עוד לא 9. הדייט הראשון? לא היה 8. הפעם הראשונה בחו"ל? אף פעם =( 7. הטסט הראשון? בעזרת השם.. 6. הבגרות הראשונה? שנה הבאה =[ 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? ממ בטח אבא :] 3. האכזבה הראשונה? ואווו.. 2. שברון הלב הראשון? כתה ו' נראה לי 1. ההתאהבות הראשונה? מממ ג'
11- החבר הכי: -נוותר חח אתם לא מכירים :]- 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם?
9- התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן חחח 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? כן
4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? אממ..לא נראה לי 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא
8- עובדות 8. התחביבים שלך? גיטרה, מחשב, צופים, חברות 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? הירוז, האנטומיה של גריי, הלוחש לרוחות, נמלטים!
ועודד... 6. הספר האהוב עלייך? האלכימאי! 5. חנות הבגדים האהובה עליך? זארה, פול אנד בר 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אממ אולסטאר? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? ... 2. הסרט האהוב עליך? סיפור אהבה בלתי נשכח, היומן, גון טוקר חייב למות עוד מלא.. 1. המשקה האהוב עליך? באבל דרינקס :] וקולה
אה וגם נסטי! =]
7- דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? כרית 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? ממ אין כאן נעליים :] 5. החולצה האהובה עלייך? .. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? יומן נחשב? 3. הספר הכי קרוב? ילדי יום ראשון-אביב גפן 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? השורה של ההתחל :]
5- דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק עם עזרה ראשונה כזה בתוכו חח 4. כסף 3.מפתח 2. 1.
4- הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: בריכה וים 3. סתיו: לא קר מדי ולא חם :] 2. חורף: גשם
1. אביב: שלכת =]
שלושה הרגלים: 3. עישון? לא 2. אלכוהול? לא 1. סקס? לא
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אני ממציאה סיפורים שלמים תוך שניה =] 1. ממ אני חברותית ומצחיקה[?] נראה לי..
דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.