יום שישי

דורה17

New member
את צוחקת? חחח כל היום הייתי בטוחה

שיום רביעי חחח והתחלתי לקבוע דברים ליום חמישי עד שקלטתי שזה היום! חחחחחח

menori

New member
לאא עוד אחד.. חח מצטערת

אבל אם אני אענה על עוד שאלון אחד אני אמות.. ולילה טוב.. חח

דורה17

New member
יאללה בואו נעשה טורניר העוף הגדול!

נעשה תחרות איזה עוף מתקפל יותר מהר חחחחחח [כבר הזכרתי שבשעת לילה מאוחרת אני מדברת שטויות?]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifטוב.. אני זזתי לישון!!

שיהיה לכולנו סופ"ש נפלא!! שבת שלום וכל טוב..חחח לילה מושלם!! מחר יהיה טוב!!
(ואולי מחר אני אסים תמונה של הכדור מקריסטלים..

N o y 1 6

New member
בוקר טוב!!! ../images/Emo9.gif

5 הרגלים שלי: 1.לסמן בלוח שנה שיום עובר רק בבוקר של אותו יום, גם אם אני נשארת ערה בלילה שלפני אחרי 12.. 2.לסדר את החדר כשאני חוזרת מבי"ס
3.לקפל כביסה
4.להיכנס לפורום 5.לישון
הרגל מצוין..ממליצה עליו בחום
5 דברים שתמיד אפשר למצוא אצלי בתיק: 1.פלאפון 2.ארנק (גם אם אין בו כלום
) 3. קוקיה וסיכות למקרה שיהיה לי חם
4.אבן המזל שלי 5.מין שקית קטנה של מלח שמחלקים בעומר למזל טוב 5 דברים שהייתי קונה אם הייתי עשירה, ומאוד: 1. הייתי מקימה לעצמי אוסף של גיטרות שככווולללם היו רוצים 0_0 2.מלא בגדים שמתאימים לי
3.את הערכה הזאת לשיער שתמיד רציתי
4.מכסה לכל המשפחה שלי את כל החובות..אם יש כאלה
5. ו.....תורמת למישהו.. 5 דברים שמזעזעים אותי, ובכל פעם מחדש: 1. ג'וקים 2.החלזונות הערומים האלה
3.מממ שאר זוחלים קטנים ורטובים כאלה 4.נחשים/צלופחים/עכבישים/כרישים ושאר חיות שיכולות להרוג בנאדם
5.אה ודבר לא קשור זה כמה שאנשים יכולים לדחוף בהופעות...כאילו בשביל מה?? אם היה מקום לעבור אם היו עוברים...
5 דברים שאם הייתה לי רשימה של "אני אפעם לא...", אז הם היום בראשה: 1.אסתובב ערומה ברחוב
2.אבחר במקצוע שקשור איכשהו במתמטיקה/פיסיקה ושאר נושאים ריאליים 3.אבין מתמטיקה
4.אלך לישון עם ארון פתוח
5.אפסיק לפחד מהחושך כנראה...אם עד עכשיו זה לא עבר אז מה הסיכויים..
5 שירים שאהובים עליי במיוחד: 1.חום יולי אוגוסט 2.אלייך שר 3.Chris Daughtry - Over You 4.Chris Daughtry - It's Not Over 5.טורניקד (לא מוצאת איך כותבים
) של אוונסנס

אני! :_]

5 הרגלים שלי: 1. להיקשר לחפצים 2. להיקשר לסמסים 3. אה...
לשכוח מה השעה 4.לא יודעת. 5. 5 דברים שתמיד אפשר למצוא אצלי בתיק: 1. ארנק 2. פלאפון 3. טמפון 4. עט 5. יומן לפעמים... 5 דברים שהייתי קונה אם הייתי עשירה, ומאוד: 1. את טאוור רקורדס והתו השמיני וחנויות הספרים 2. את רון הופמן ואיימי לי D: 3. בית מלון 4. בגדים!!!! מליונים
5. אלפקה שתירק על אנשים שאני שונאת 5 דברים שמזעזעים אותי, ובכל פעם מחדש: 1. מפגשי ישראבלוג
2. הזנות של תפוז 3. הפתטיות של אחותי 4. הגוף שלי
5. החום!!!!!!!! דאמט! 5 דברים שאם הייתה לי רשימה של "אני אפעם לא...", אז הם היום בראשה: 1. אמממ... אף פעם לא גנבתי הצגה D: אני חושבת |קשוח| 2. אף פעם לא קטעתי לעצמי אצבע |קשוח| 3. אף פעם לא היית בהופעה של אוונסנס- כבר לא רלוונטי!!!!11
(הייתי חייבת לכתוב את זה...) 4.אף פעם לא ראיתי את רון הופמן ערום, בתוך ג'קוזי עם פרחים וזה
לצערי 5. אף פעם לא הולך לי ברשימות נוור!!! 5 שירים שאהובים עליי במיוחד: 1. אוונסנס 2. המכשפות 3. סינרגיה 4. אפיקה 5. נייטוויש או משהו...

Lilosh95

New member
../images/Emo32.gif ליום שישי...

שבת שלום לכולם... שתהיה שבת שקטה ונעימה :)

menori

New member
לילה טוב וסופשבוע מהנה

לא שוב מאתיים הודעות!..
..

למעלה