יום שישי

אם הם רוצים שיבואו...עצומות לא נראלי ישנו משו

היום כל בן 5 פותח עצומה על כל דבר. כבר לא מייחסים לזה כמעט חשיבות...

adi295

New member
../images/Emo32.gifיום שישי../images/Emo32.gif

האוף הראשון שאני פותחת חח
וואו השבוע הזה עבר כ"כ מהר ! עוד שבוע מחנה קיץ!!! D: סוף שבוע מעולה לכולם

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo32.gifטוב ליום שישי../images/Emo13.gif

פעם ראשונה שלי *-* ^^' מעומעומעו
-
- היום יום שישי :) ושאלון קצר ונחמד D: 5 הרגלים שלי: 1. 2. 3. 4. 5. 5 דברים שתמיד אפשר למצוא אצלי בתיק: 1. 2. 3. 4. 5. 5 דברים שהייתי קונה אם הייתי עשירה, ומאוד: 1. 2. 3. 4. 5. 5 דברים שמזעזעים אותי, ובכל פעם מחדש: 1. 2. 3. 4. 5. 5 דברים שאם הייתה לי רשימה של "אני אפעם לא...", אז הם היום בראשה: 1. 2. 3. 4. 5. 5 שירים שאהובים עליי במיוחד: 1. 2. 3. 4. 5. תהנו
-
- לילהטוב
/ בוקר טוב
שבת צ'אלום , ותהנו בסופשבוע הזה !
אני זזתי לראות הנפילים
, אוהבת המון ,
אורפזי 3>

menori

New member
כרגע עשיתי אחד אבל הנה..

אוו..חח... האצבעות..
5 הרגלים שלי: 1. ממ לפחות שתי ארוחות ביום.. [אני לא אוכלת הרבה ובכל זאת דבה.. מי מסביר את זה הא?חחחח] 2. לק שחור 3.צמידים והרבה 4.בגדים שחורים ואדומים 5. לבהות ברועי גפן כל אחה''צ חח 5 דברים שתמיד אפשר למצוא אצלי בתיק: כבר עשיתי את זה.. 1. 2. 3. 4. 5. 5דברים שהייתי קונה אם הייתי עשירה, ומאוד: 1. בית חדש 2.סוס 3. בית יתומים 4. את רועי גפן ברור.. 5.ו.. לא יודעת מה עוד.. אולי המון המון משרתים חחחח.. 5 דברים שמזעזעים אותי, ובכל פעם מחדש: 1. אובססיה רבה מאוד מאוד למפורסמים.. [לא כמוני חח יותר גרוע סמכו עליי..] 2.אין 3.אין 4. 5. 5 דברים שאם הייתה לי רשימה של "אני אפעם לא...", אז הם היום בראשה: 1. 2. 3. 4. 5. 5 שירים שאהובים עליי במיוחד: 1. 2. 3. 4. 5.

menori

New member
תפוזבל!!!!!!!!!! הוא מחק חצי ואז רשם הודעה במ

במקומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוףף!!!!

למעלה