יום שישי ה13 שיהיה לכולם יום מפחידדדדדד
H Hen m New member 13/1/06 #1 ../images/Emo32.gifיום שישי ה13 ../images/Emo13.gif שיהיה לכולם יום מפחידדדדדד
ת תמריקי New member 13/1/06 #2 ../images/Emo129.gif../images/Emo121.gifגם לך../images/Emo16.gif../images/Emo115.gif מואחחחחחחחחחחחה
H Hen m New member 15/1/06 #6 אם גם אתה צפית בסרט על משפחתקניבלים אני בטוח שהוא היה מוזר.. :-Z צפיתי בסרט אימה על משפחת קניבלים שתופסים משפחות ואנשים שטעו בדרך ופשוט אוכלים אותם... "טעות בכיון" זה השם...
אם גם אתה צפית בסרט על משפחתקניבלים אני בטוח שהוא היה מוזר.. :-Z צפיתי בסרט אימה על משפחת קניבלים שתופסים משפחות ואנשים שטעו בדרך ופשוט אוכלים אותם... "טעות בכיון" זה השם...
S SHEX New member 17/1/06 #7 העברתי הרגע פעולת יומשישי ה13../images/Emo95.gif ביום שישי הייתי בסמינר אבל החניכים נורא רצו. עשינו אווירה מפחידה במקלט שבבית שלי, המצאנו סיפורי רוחות, כל מיני פעילויות שקשורות לאמונות תפלות היה ממש כיף
העברתי הרגע פעולת יומשישי ה13../images/Emo95.gif ביום שישי הייתי בסמינר אבל החניכים נורא רצו. עשינו אווירה מפחידה במקלט שבבית שלי, המצאנו סיפורי רוחות, כל מיני פעילויות שקשורות לאמונות תפלות היה ממש כיף