זה לא במקום סגור?
ג גברת פוז New member 27/6/07 #152 תודה../images/Emo140.gif ואור פז../images/Emo13.gif [אפשר לראות אותו בדברים של "שוגר זאזא" בפליקס, תראו תראו ]
תודה../images/Emo140.gif ואור פז../images/Emo13.gif [אפשר לראות אותו בדברים של "שוגר זאזא" בפליקס, תראו תראו ]
X XxXSynergitXxX New member 28/6/07 #175 איזה דבר ! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה כ'כ יפה . אח , האור פז הזה מוכשר D:: [ואני גאה בשם שלי !] את כ'כ כ'כ יפה.
איזה דבר ! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה כ'כ יפה . אח , האור פז הזה מוכשר D:: [ואני גאה בשם שלי !] את כ'כ כ'כ יפה.
מ מירוש 18 New member 27/6/07 #159 איך אני גאה בעצמי ../images/Emo13.gif סיימתי עוד ספר בסוציו ונישאר לי עוד אחד +מאמרים. פשוט סגרתי את עצמי בחדר עם מים ונישנושים (זו רק אני או שהסמליי הזה ניראה כאילו הוא אוכל?, אז למה רשום לידו בוקס?) ואמרתי לעצמי שאני לא יוצאת עד שאני לא מסיימת ספר. "אם אתה יכול אז אתה גדול"
איך אני גאה בעצמי ../images/Emo13.gif סיימתי עוד ספר בסוציו ונישאר לי עוד אחד +מאמרים. פשוט סגרתי את עצמי בחדר עם מים ונישנושים (זו רק אני או שהסמליי הזה ניראה כאילו הוא אוכל?, אז למה רשום לידו בוקס?) ואמרתי לעצמי שאני לא יוצאת עד שאני לא מסיימת ספר. "אם אתה יכול אז אתה גדול"