יום רביעי!

איזה יום מוזר

אבא באה ארבע שעות יותר מוקדם מהעבודה חשבתתי שפיטרו אותו אבל מה מסתבר ששילשום הבן של המנהל עבר במקום ששיפצו בו במפעל ונפל עליו ברזל והוא נהרג וכל המפעל הלך להלוויה חוץ מאבא שלי הייתי בשוק בהלם הייתי המומה אבל כיף עם אבא עכשיו הנסיעה לאילת בסכנה כי זה מהמפעל של אבא ולא בטוח שיסעו
אני רוצה אילת

../images/Emo41.gifסינרגיה באוונסנס היו... ../images/Emo41.gif

חמודים, כרגיל
החימום היה בערך 40 דק'. במרגיש אחר היה אדיר, זה הלך ככה: ~הקהל שר~ "שווווובב מרגיייששש..." ואז לכל אחד היתה גרסה משלו- "אחר\ חבר\ בורר\ אוגר\ שמן". זה היה אחד המצחיקים. גפן היה ממממש חתיך, יותר מהרגיל, לעומת הופמן שהיה לו באד הייר דיי מטורף ובעייה בהגיית השם אוונסנס ("איוונסנס"..?!?!), וחבל. עירון היה חמוד, בנואה קצת נעלם. הקהל היו בהמות, הרבה פירגנו ושרו אבל בחום יולי אוגוסט אף אחד לא קפץ, מלא צעקו להם בוז וכו'. ככה זה, קשוחים מדי בשביל סינרגיה.

בטח שכן

אם המעריצים לא היו קשוחים במידה כזו הם לא היו שומעים להקה שמשפרת להם את תדמית הקשוחים, בתאוריה. סינרגיה, שעצם היותם רוק ישראלי ולא לועזי נחשב לחטא בלתי נסלח, לא שרים על דם, התאבדות (ושוב, לא שאוונסנס כאלו) וכו'. האמת שהם יותר בכיוון של חבורה של חתיכים מוכשרים שמפזזים על הבמה בקצביות. יש לך משהו נגד אוונסנס, או שזו סתם אני והמוח המסכן שלי?

EliranMaor

New member
40 דקות? ממש לאX:

הם שרו רק 6 שירים זה לא לקח כלכך הרבה זמן
לא יותר מחצי שעה נראה לי..אפילו פחות:X

mayan d11

New member
אמרו על סינרגיה ../images/Emo140.gif

אמרו על סינרגיה במגזין 24 שהם להקת בנים בסגנון היי פייב במסווה של דיסטורשן בושה!

למעלה