יום רביעי!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיזה יום יפה...../images/Emo99.gif

היום היה לי תגבור בתנ"ך ובגלל שיש לי מחר מתכונת חוזרת החלטתי לבוא..
והמורה המצחיקה הזאת אמרה לי ללמוד עם מישהי אז היא אמרה לחברה טובה שלי שגרה קרוב שתילמד איתי ותלמד אותי טוב-טוב ואם אני עוברת את ה80 במתכונת אז היא מעלה לה נקודה ותגיד אותה ב90.. חחחח
ויש מזג אוויר כ"כ טוב.. ונעים יחסית.. ויש לי מצב רוח ממש ממש טוב!! וזה כיף!! חח טוב, אני הולכת ללמוד כדי לעבור ת' 80..
שיהיה לכם יומדהים ומי שהולך להופעה תהנו מלא ותצלמו הרבהה תמונות!!

li gueta89

New member
Hוו אתם לא מבינים המ אחותי סיפרה לי!!!!!!!1

שהיא עובדת עם אמא של רון הופמן חחחחחחח קוראים לה ארנונה הופמן! חחחח איזה מדליק !!!! היא התקשרה במיוחד להגיד ליי יווווו חח

niro levi

New member
גם אני....

אוףףף איך רציתי ללכת להופעה הזאת.. אבל אף חברה שלי לא רצתה.. אוףףף מבאסות כאלה

גם אני שוב פה

חח גם אני ראיתי אותך אורפז וראיתי אותך גם בהפסקת 12 אבל דיברתי עם המורה לג"ג ולא יכולתי לגשת אלייך חח זיהיתי אותך בגלל הנעליים

niro levi

New member
מישהו חשב עליך..! חח

חברה שלי שיגעה אותי עם זה.. כל שעה כזאת היא רואה.. לא רק לך משעמםםם לכולם משעמם.. איפה דורה נעלמה? היא הלכה בסוף להופעה?

משעמם זאת לא הבעיה

הבעיה היא שהיה סתם של יום מבוזבז למדנו מתוך שבע שעות שעתיים בקושי כי הינו חצי כיתה ושיגעו אותי התעצבנתי וזה עיצבן אותי

Lilosh95

New member
חח...

אני למדתי שעתיים אנגלית ואז שעתיים מדעים שעברו סבבה ואז היה לי ספורט-דווקא נחמד היה [עשינו שיעור קורע] ואז המורה לתנ"ך [היא גם המנהלת] החליטה שאינלה כוח ללמד אותנו ושיחררה אותנו הבייתה...

מדעים לא למדנו

היה אמור להיות לנו 4 שעות אבל יש לנו כיתה מיוחדת (כיתה מדעית) שעושה כנס מדעים והמורה עשתה איתם חזרות ולנו היה ביטול ושעה שביעית לא היה לנו כי כולם לא רצו לחכות שעתיים מ-12 עד 1 וחצי אז הם הלכו ונשארו רק אני ועוד 3 ילדים אז המורה שיחררה אותנו

למעלה