יום רביעי!

Ofiraaaa

New member
אה ואם התכוונת לשרשר אליי ../images/Emo3.gif

תתלהבי מזה שיש מתחם של אסם בטעם העיר!!#@$%#@^%$

דורה17

New member
חחחחחחח כן תיקנתי אח"כ חחחחח

ויאוו!!!! יש מתחם אסם בטעם העיר!!!!!!@#!#@$^^%^&$%#!@##@^&&^ חחחח לא אומר לי הרבה כי אני לא הולכת לשם ממש אבל שיהיה לך בכיף!! ואני פעם אכלתי במבה יש מהמפעל.. עוד לפני שהיא נארזה בשקית

niro levi

New member
לילה +בוקר טוב

איזה בגרות קלההה טוב אני לא מצפה שיהיה קשה חח וגם היו לי שתי בוחנות הכי חמודות בעולםםםם יווו הם היו כאלה מקסימום הם עזרו וגילו לילדים שהיו צריכים... שיהי לכולם לילה טוב.. ומחר יום נעים וכל מי שהולך להופעה שיהנהההה גם בשבילי.. אוהבת את כולכם מואההההה

Alaithlos

New member
לילה טוב + משהו מוזר..

אתם יודעים מה זה לשבת בבית של רונית שחר (למי שלא יודע זמרת יוצרת והמוכרים בשיריה "אהוב יקר" ו"שלום לתמימות") לשמור על הבת שלה בזמן שהיא מופיעה, וברקע לראות כוכב נולד4, כשמורן אהרוני מזמרת לה גרסא נוראית ל"אהוב יקר"? יש לכם מושג? זה היה כ"כ הזוי :X

Ofiraaaa

New member
אני לא מצליחה להירדם ../images/Emo12.gif

אאאאאאא!#~#@#%$ בטעם העיר יש מתחם של אסם!!!!!
אושרררררררר
במבה

דורה17

New member
חח שרשרתי למקום תקוע אז אני חוזרת שוב חחח

גם אני לא נרדמת!! וזה מעצבן.. עוד מעט קמים... טוב הפעם אני גם אכבה ת'מחשב אז הוא לא יפריע חח לילה טוב!! (שוב חחח) חחחחח עמה שכמוני... טוב נו אני עייפה חחחח

Ofiraaaa

New member
אני אמרתי לך משו ../images/Emo46.gif! חחחח לילה טוב ../images/Emo6.gif

זה בהחלט מעצבן שלא נרדמים

McFreaKy

New member
McFreaKy, מחכה לך מלון בלונדון. ../images/Emo2.gif

למה הם משקרים?
זה לא יפה.

McFreaKy

New member
אסור לפתח ציפיות בחיים, נכון? ../images/Emo7.gif

כי זה יתפוצץ לי בפנים. נכון? נכון? אבל אני רוצה לפתח.
אהההה, לא כיף לי.
וקבעו לי ראיון לשירות לאומי שבוע הבא.
יופי, עוד ציפיה שבטח לא תצא לפועל עם המד"א. העיקר שיש לי מלא ציפיות חסרות סיכוי, ווהו.

GiLi73

New member
בהצלחה בפגישה../images/Emo24.gif

ואחרי הפגישה תצטרך לחכות עד ש"שלומית" תקבע לך פגישה למקום שאתה רוצה לעשות בו שרות לאומי... וזה לוקח הרבה זמן
אני מפורים הייתי אצלם בפגישה... והם עדיין לא קבעו לי פגישה למקום שאני רוצה להיות בו

הלווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

שלומית ממש הקדמת אותי אה?!
לא יפהההההההההההההההההההה שיהיה בוקר טוב לכולם !!!

למעלה