יום רביעי

עונה

1. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים?4 2. יש לך הרבה בגדים בארון?כן 3. מה הצבע ששולט בארון שלך?אדום ושחור 4. איזה צבע אין בארון שלך?צהוב זועק 5. מה סגנון הלבוש שלך?הכי פשוט,הכי נוח,הכי יפה.. 6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך?ספורטיבי 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים?TNT 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים?פוקס בייבי =] 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים?פוקס בייבי 10. חולצה קצרה או גופייה?גופייה 11. חצאית או שמלה?חצאית 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה?מיני 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה?רגילה 14. ג'ינס או סתם מכנס?הכל הולך... 15. כמה זוגות נעליים יש לך?11-זה ממש קצת יחסית לאחותי שיש לה ארון רק לנעליים... 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך?בעיקר אדום כחול ושחור 17. סנדלים או כפכפים?כפכפים 18. נעלי ספורט או סנדלים?העלי ספורט 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו']לא 20. יש לך הרבה אביזרים?לא 21. ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום?כן,למה בדיוק שמישהו לא יחליף בגדים כל יום??

../images/Emo178.gif

לא הייתי פה כמעט כי היה לנו טקס סיום כיתה ט'!!! היה יפה!
טוב אז עכשיו חזרתי... אבל עוד מעט שוב יהיה לי לחץ... חזרות עם הלהקה שלי... (אני שרה בלהקה!) יש עוד מעט שלב שני של תחרות מחוזית ואם נגיע למקום 1 או 2 (אולי גם 3 אני לאדעת...) אנחנו עולים לתחרות ארצית!!! עוד מעט מסיימים בצפר!@$^*%$*)%@ בהצלחה לכל מי שיש לו בגרות מחר

אני ממש עייפההה../images/Emo70.gif ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

יש היום מסיבת סיום
והדר באה
חחחח
סתם אם היא רוצה

היה כיףך ברמות מטורפות

וישר שסיימנו ת'שיר סיום אז שמו את שירי ברקע והייתי מאושרת והבנות מהכיתה ראו שכולי מאושרת ושמחה רק בגלל השיר ובאו והתחילו לקפוץ איתי והיה ממש כיף

../images/Emo214.gifוווווווווווווווווווווווואוו

איזה יום חרא. בטח בקרוב יהיה לך יום שיפצה אותך על הכל, אני מבטיחה לך, זה תמיד ככה. אחרי הלילה תמיד השמש זורחת...
מקווה שתרגישי טוב מהר

../images/Emo214.gifיווווווווווווווו../images/Emo99.gif

התמונות. במיוחד הראשונה
שירי
אעעעעעעעעע ^^^יכלת לפתוח שרשור חדש
^^^

למעלה