יום רביעי

../images/Emo79.gifבא לכם לבקר את מדונה באמסטרדם?

תפוז
אנשים וחברת orange מביאים לכם את המשחק החם של הקיץ
הקימו להקה, החליטו איך היא תיראה והיכנסו לנעליים הגדולות של מנהלי הלהקות. כתבו שירים, צאו להופעות, הוציאו אלבומים, צברו מעריצים וכסף ועשו הכל כדי להגיע לראש הטבלה ולזכות בפרס המטריף של טיסה לאמסטרדם להופעה של מדונה עם שני חברים
לחצו כאן להרשמה למשחק. אז למה אתם ממתינים? מדונה מחכה לכם...!

radio101fm

New member
../images/Emo41.gifהמצעד העברי ברדיו ירושלים../images/Emo41.gif

המצעד העברי ברדיו ירושלים – מצעד שבועי מספר 35
01 אלייך – דניאל זילברשטיין 02 איתי – קרן פלס 03 טורו - סאבלימינל 04 כמו אוהבים - הראל מויאל 05 הנה אני בא – הדג נחש 06 חולמת – דין דין אביב (עם מוש בן ארי) 07 כמה עוד אפשר – הראל סקעת 08 שמחה - גיים בויז 09 תני לי סימן – רפאל דהאן 10 קליפה – איה כורם 11 אתה הכוכב – דיימנד'Z 12 האלופה – הנרי (מתוך הדרמה היומית) 13 תגידי לי את – שי גבסו 14 ואת – הראל סקעת 15 כלוב של זהב - טיפקס (עם מירי מסיקה) 16 סוף נובמבר – סאני דהרי 17 רחוק מדי - מתוך הדרמה היומית בערוץ 24 18 כמה אהבה – גיים בויז 19 בלעדייך – מאיה בוסקילה 20 בדרך אלייך – שי מוראדי 21 בשבילך – אביב גפן 22 רומיאו – מיקה קרני 23 שיר אהבה פשוט – איה כורם 24 הבטחת שיהיה טוב - ילדי הפרחים 25 רגע לפניי – ארקדי דוכין 26 אמונים – גבריאל בטלר 27 שלום ואהבה – סה טו 28 זה רק הלב שכואב לך – אביב גפן 29 את מי את משקה דמעות – סיון שביט 30 לילה אחרון – מאיר הדר מה במצעד השבוע
6 כניסות חדשות
14 ירידות
10 עליות
0 דריכות במקום
6 עזיבות
עוזבים את המצעד השבוע
1.תרנגול כפרות – יוסי בנאי ומיכה שטרית 2.דבר פתוח – דודו טסה 3.חושב עליה – עידן יניב 4.לעוף ברוח – רינת בר 5.יום יום - דנה ברגר 6.מאמי – גלעד שגב
הירידה הגדולה
זה רק הלב שכואב לך – אביב גפן
העלייה הגדולה ביותר
בדרך אלייך – שי מוראדי
הכניסה הגבוהה של השבוע
כמה עוד אפשר – הראל סקעת
הפינה לשיפוטכם
עוד לילה - הדורבנים
עוד פעם - תמיר חיטמן
כמה רציתי - שירלי ריגר
לה-לה-לנד - עינת אקר והכוכבים
כל יום מחדש - כלא 6
פשוט לבחור - פורטרט *אתם מוזמנים להאזין למיקס של הפינה לשיפוטכם באמצעות אתר האינטרנט שלנו, בכתובת הבאה: www.101chars.com בקטגוריית הפינה לשיפוטכם! ***הצבעות כפולות וג'יבריש יפסלו אוטומטית ע"י המערכת***
בין המדרגים יוגרלו פרסים יקרי ערך מתנת "רשת מחסני חשמל"
*בנוסף, מאזינים שיענו נכונה על שאלות המוצגות בשידור, בשעת המצעד, ייזכו בפרסים יקרי ערך מתנת רשת "מחסני חשמל" מבחר דיסקים של אומנים שונים מתנת רדיו ירושלים, תספורות/פן, כרטיסים למופעים ועוד...כמו כן, מאזינים יועלו לשידור אינטראקטיבית*
הנכם מוזמנים לדרג שמונה מהשירים האהובים עליכם ביותר באתר המצעד העברי. הצביעו והשפיעו!
אנא השאירו פרטים מלאים! הצבעות כפולות יפסלו!
רשימת הזוכים בפרסים השבוע מופיעה באתר המצעד העברי
בברכת האזנה ערבה, ענת – עורכת המצעד העברי

../images/Emo32.gif יום רביעי../images/Emo3.gif

נרדמת אה?! עכשיו אני פותחת אותו
קבלו שאלון בגדים
קרדיט לפורום סקרים ושאלונים.. 1. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 2. יש לך הרבה בגדים בארון? 3. מה הצבע ששולט בארון שלך? 4. איזה צבע אין בארון שלך? 5. מה סגנון הלבוש שלך? 6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים? 10. חולצה קצרה או גופייה? 11. חצאית או שמלה? 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה? 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? 14. ג'ינס או סתם מכנס? 15. כמה זוגות נעליים יש לך? 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך? 17. סנדלים או כפכפים? 18. נעלי ספורט או סנדלים? 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] 20. יש לך הרבה אביזרים? 21. ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום?

מחלולית

New member
עונההה.. זאת אבישג חח כינוי ישן

1. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 10 2. יש לך הרבה בגדים בארון? האמת שלא 3. מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור 4. איזה צבע אין בארון שלך? חרדל 5. מה סגנון הלבוש שלך? פריקי,פאקצי,סטייליסטי..כל יום משו אחר
6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? פריקי 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? מייסיס 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? אין הכי הכי 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים? קונוואו 10. חולצה קצרה או גופייה? גופייה 11. חצאית או שמלה? חצאית 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה? מיני
13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? תלוי איך מכופתרת ולאיזה ארוע 14. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 15. כמה זוגות נעליים יש לך? להתחיל לספור? 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך? לבן\חום\שחור 17. סנדלים או כפכפים? כפכפיםםם 18. נעלי ספורט או סנדלים? נעלי ספורט 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] כעעע 20. יש לך הרבה אביזרים? לא ממש,,, 21. ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום? ברור שכן סליחה על בזבוז זמן מחייכם

מחלולית

New member
חזרתי עכשיו ממשחק

כדורסל של נשים NBA ... חוויה מגניבה.. ניו יורק הפסידה =\ היה משחק צמודדדד...

../images/Emo80.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

עונה: 1. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? לא אוהבת
3 2. יש לך הרבה בגדים בארון? בערך 3. מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור 4. איזה צבע אין בארון שלך? חום 5. מה סגנון הלבוש שלך? זרוק ונוח
6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? מן הסתם מה שאני מתלבשת לא?
7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? תמנון 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? אמממ פוקס
9. איפה בחיים לא תקנה בגדים? קסטרו 10. חולצה קצרה או גופייה? חולצה 11. חצאית או שמלה? חצאית 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה? מיני 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? רגילה 14. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי 15. כמה זוגות נעליים יש לך? חמש שש משהו כזה 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך? סגול ושחור 17. סנדלים או כפכפים? כפכפכפכפפכפכים! הא! 18. נעלי ספורט או סנדלים? סנדלים 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] לא.. 20. יש לך הרבה אביזרים? לא 21. ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום? כן

just adiki

New member
עונה:

1. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים?6 2. יש לך הרבה בגדים בארון?כן. 3. מה הצבע ששולט בארון שלך?אדום. 4. איזה צבע אין בארון שלך?צהוב. 5. מה סגנון הלבוש שלך?ג'ינס וחולצה 6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך?ג'ינס וחולצה
7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים?זה היה TNT עכשיו אמצתי את BLUE BIRD 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים?BLUE BIRD
9. איפה בחיים לא תקנה בגדים?אי לא זוכרת אבל יש חנות שאני ממש שונאת. 10. חולצה קצרה או גופייה?גופיה. 11. חצאית או שמלה?לא הולכת לא עם זהו לא עם זה חח 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה?ארוכה.. אני לא לובשת מיני. 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה?רגילה. 14. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס. 15. כמה זוגות נעליים יש לך?לא יודעת. 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך?כחול, אדום, לבן, שחור.. 17. סנדלים או כפכפים?כפכפים. 18. נעלי ספורט או סנדלים?נעלי ספורט. 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו']-ממ.. לא. 20. יש לך הרבה אביזרים?לא. 21. ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום?אופקורס.

../images/Emo217.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo210.gif

אהוד שבתאי יתארח הערב בשעה 19:00 בפורום פוקט PC ויענה לשאלות הגולשים בנוגע לפרוייקט מיפוי הארץ. אהוד שבתאי השתתף בפרוייקטים נוספים של הקוד הפתוח: mapserver, ka-map, mapbuilder, roadmap, וכמו כן תרם תוספות |(tweaks) לדסטינייטור. שרשרו את שאלותיכם כבר עכשיו בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=351&msgid=79830238
הערב ב-19:30 דוקטור סדר- רונית גור תתארח בפורום טיפים קטנים לחיים ותלמד את כולנו איך להיות קצת יותר מסודרים ולארגן את חיינו אחרת. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=790&msgid=79881627
כמדי שבוע, גם הערב ב-22:05 יגיע המתמודד/ת המודח/ת מהתכנית "לרדת בגדול" ל-BlogTV לענות על שאלות הגולשים. שרשור השאלות כבר נפתח בפורום הרשמי של לרדת בגדול ואתם מוזמנים להוסיף שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1538&msgid=79917877
מחר בשעה 10:00 תתארח לייב בבלוג טי וי ליבי כץ-משיח, המנהלת המקצועית והבעלים של חברת "שפת אם" ותענה לשאלות הגולשים בנושא תקשורת מוקדמת עם תינוקות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=46956
מהי הטלנובלה שהכי מצפים לה? פורום טלנובלות מעוניין לגלות ולנסות להביא אותה לשידור בערוץ ויוה. מה עליכם לעשות כדי לתרום? להיכנס לשרשור ולהצביע בו לטלנובלה שלכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=230&msgid=79780287

kocit

New member
איזה יום מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באו אלינו בבוקר שלושה קומקאים אני ממש צחקתי יואו איזה צחוקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחראי זה בשתי השיעורים האחרונים בא אלינו מישהו מזה דומה ךפיפטי סנט
(חתיך) חח ושר ממש כמוהו חח כולם רקדו היה ממש כיף

../images/Emo214.gifהפלאפון העיר אותי ../images/Emo7.gif

אוף. אם זאת לא אמא, אם זה לא אחי, אם אלו לא הכלבות, אם זאת לא נטלי... זה חייב להיות הפלאפון שלי
בהתחלה קיבלתי אסמס אחד מ1010, התעוררתי וניסיתי לחזור לישון. ואז עוד אסמס. וזה גרם לי להתעורר סופית. עונה על השאלון: 1. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים?תלוי באיזה חנות..5 2. יש לך הרבה בגדים בארון?
3. מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור. 4. איזה צבע אין בארון שלך?זהב
5. מה סגנון הלבוש שלך?ג'ינס וגופייה
6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? ^^ 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים?רנואר. 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים?קסטרו. 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים? חנות למידות גדולות
10. חולצה קצרה או גופייה? גופייה. 11. חצאית או שמלה? חצאית. 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה?מיני. 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה?רגילה. 14. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס
15. כמה זוגות נעליים יש לך?11. 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך?שחור וורוד, לבן, לבן ואדום,שחור. 17. סנדלים או כפכפים?סנדלכפכף
18. נעלי ספורט או סנדלים?סקצ'רס [נו באמת, עדיין לא קלטתם שאני מאוהבת בחברה הזאת?
] 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] -תלוי. יש לי הערכה מאוד גדולה לדברים שאני מקבלת מאנשים. יש לי 2 צמידים, אחד שקיבלתי מספתא ליום המשפחה ואחד מקרובת משפחה שלי..ואני לא מורידה אותם. היו לי במשך שנה יותר מ20 צמידים מכל החברות הכי טובות שלי, אבל הם התלכלכו לגמרי אז אחרי שנה..הגיע הזמן להוריד אותם.אבל לא זרקתי!
שמתי אותם בקופסא.
ויש לי גם שרשרת של מגן דוד שמזכירה לי את ליאל מסיבות אישיות.. 20. יש לך הרבה אביזרים?לא חושבת. 21. ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום?כן.

kocit

New member
כי זה כיף לקרוא ../images/Emo180.gif../images/Emo194.gif../images/Emo39.gif

ואני במיוחד אוהבת לקרוא שאני אוכלת.. חחח

למעלה