../images/Emo214.gifהפלאפון העיר אותי ../images/Emo7.gif
אוף. אם זאת לא אמא, אם זה לא אחי, אם אלו לא הכלבות, אם זאת לא נטלי... זה חייב להיות הפלאפון שלי
בהתחלה קיבלתי אסמס אחד מ1010, התעוררתי וניסיתי לחזור לישון. ואז עוד אסמס. וזה גרם לי להתעורר סופית. עונה על השאלון: 1. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים?תלוי באיזה חנות..5 2. יש לך הרבה בגדים בארון?
3. מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור. 4. איזה צבע אין בארון שלך?זהב
5. מה סגנון הלבוש שלך?ג'ינס וגופייה
6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? ^^ 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים?רנואר. 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים?קסטרו. 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים? חנות למידות גדולות
10. חולצה קצרה או גופייה? גופייה. 11. חצאית או שמלה? חצאית. 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה?מיני. 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה?רגילה. 14. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס
15. כמה זוגות נעליים יש לך?11. 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך?שחור וורוד, לבן, לבן ואדום,שחור. 17. סנדלים או כפכפים?סנדלכפכף
18. נעלי ספורט או סנדלים?סקצ'רס [נו באמת, עדיין לא קלטתם שאני מאוהבת בחברה הזאת?
] 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] -תלוי. יש לי הערכה מאוד גדולה לדברים שאני מקבלת מאנשים. יש לי 2 צמידים, אחד שקיבלתי מספתא ליום המשפחה ואחד מקרובת משפחה שלי..ואני לא מורידה אותם. היו לי במשך שנה יותר מ20 צמידים מכל החברות הכי טובות שלי, אבל הם התלכלכו לגמרי אז אחרי שנה..הגיע הזמן להוריד אותם.אבל לא זרקתי!
שמתי אותם בקופסא.
ויש לי גם שרשרת של מגן דוד שמזכירה לי את ליאל מסיבות אישיות.. 20. יש לך הרבה אביזרים?לא חושבת. 21. ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום?כן.