כן חח האמת דיי מצ'עמם פה XDD
F Fall Out Liel New member 29/3/09 #108 אני D:../images/Emo168.gif אבל אני אהיה בת"א בפסח.. >< אבל אם נארגן מפגשון או משהו אני אבוא
E Emergency Exit New member 27/3/09 #12 קורה../images/Emo13.gif חוצמזה אנלא יכולה לכעוס עליך, את אמורה לבוא איתי לפריז חחחחחח
G Galuush New member 27/3/09 #24 אל תפחדי.... זה השם שיצא להם, אבל ממה שהבנתי הם סבבה לגמרי. יהיה טוב, אל תפחדי!!!
D DidYouCallMeBella New member 28/3/09 #25 לאלאלא! אל תפחדי - פריז מדהימה! הייתי שם בקיץ והאנשים נורא נחמדים וגם יש רובע יהודי ממש יפה. תיזהרי ממסעדנים שמוכרים קנקני מיץ תפוזים ב25 יורו( ) אבל לא אומרים לך את זה ונותנים לך שנים עם "קחי קחי! זה בסדר.." וחוץ מזה, פריז ממש יפה תיהני!
לאלאלא! אל תפחדי - פריז מדהימה! הייתי שם בקיץ והאנשים נורא נחמדים וגם יש רובע יהודי ממש יפה. תיזהרי ממסעדנים שמוכרים קנקני מיץ תפוזים ב25 יורו( ) אבל לא אומרים לך את זה ונותנים לך שנים עם "קחי קחי! זה בסדר.." וחוץ מזה, פריז ממש יפה תיהני!
F Fall Out Liel New member 28/3/09 #27 חח סבבה לגמרי? הכרת צרפתים??../images/Emo168.gif הם סנובים שחצנים מעופפים שלא רואים ממטר, אוהבת את פריז, אבל לא את האנשים.
חח סבבה לגמרי? הכרת צרפתים??../images/Emo168.gif הם סנובים שחצנים מעופפים שלא רואים ממטר, אוהבת את פריז, אבל לא את האנשים.
S sweet shir New member 28/3/09 #38 חח אל תפחדי, אמא שלי שהייתה מליון פעמים בצרפת דווקא אומרת שהם ממש נחמדים, ושזה סתם דעות קדומות. ^^
K Kawaii Me New member 29/3/09 #76 אבל הם ממש לאומנים קקות כאלה. חברה שלי אמרה שהם לא עונים לך אם את מדברת איתם אנגלית. הם לא ענו לה, שיחקו אותה ראש קטן, יודעים רק צרפתית. בע! צרפתים עם חרא.
אבל הם ממש לאומנים קקות כאלה. חברה שלי אמרה שהם לא עונים לך אם את מדברת איתם אנגלית. הם לא ענו לה, שיחקו אותה ראש קטן, יודעים רק צרפתית. בע! צרפתים עם חרא.
O orw93 New member 29/3/09 #95 XD הם מדברים אנגלית מצחיק../images/Emo205.gif המבטא שלהם זה אחד הדברים המצחיקים. אבל רובם סנובים, לא כולם
XD הם מדברים אנגלית מצחיק../images/Emo205.gif המבטא שלהם זה אחד הדברים המצחיקים. אבל רובם סנובים, לא כולם
K Kawaii Me New member 29/3/09 #110 תמיד יש יוצאים מן הכלל../images/Emo8.gif בדיוק כמו הסיפור שלך עם ג'ייקוב
N noam270 New member 27/3/09 #16 וואו, כמה זמן לא הייתי פה יותר משתי דקות! ובזה אתם יכולים להאשים את העומס בלימודים!!XD עכשיו עברתי חלק מהעבודות אז יש לי יותר זמן ( ) וגם עוד מעט חופש ארוווווווך! ביום ראשון אני יוצאת לטיול שנתי של שלושה ימים, באוהל, במדבר, באמצע שום מקום, אני מקווה שאני אשרוד כדי לחזור לספר איך היה שבת שלום!!!!!
וואו, כמה זמן לא הייתי פה יותר משתי דקות! ובזה אתם יכולים להאשים את העומס בלימודים!!XD עכשיו עברתי חלק מהעבודות אז יש לי יותר זמן ( ) וגם עוד מעט חופש ארוווווווך! ביום ראשון אני יוצאת לטיול שנתי של שלושה ימים, באוהל, במדבר, באמצע שום מקום, אני מקווה שאני אשרוד כדי לחזור לספר איך היה שבת שלום!!!!!