יום קקה...

shaharory

New member
../images/Emo221.gif זכינו ב-KCA!!! :)

אמש היה בארה"ב ה-KCA שזה Kids' Choice Awards, טקס של ניקלודיאון שמביעים אליו באינטרנט. ודמדומים זכה בקטגוריית הספר על פני הארי פוטר! צדק :) לעומת זאת, רוב הזוכים היו האנה מונטנה

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מזה לעזאזל האנה מונטנה??

רק אני לא ראיתי/מכירה את זה.. גם את HSM לא ראיתי

shaharory

New member
../images/Emo221.gif זה ילדה שלא מספרת לאף אחד

חוץ מהחברים והמשפחה שהיא האנה מונטנה- זמרת מפורסמת.. טמטום כזה עם בדיחות מפגרות וצחוק מודבק

YuvalSP

New member
מגניב!! לאחד האנשים שזכה קוראים Jack Black

חח מזכיר משהו?D:

shaharory

New member
../images/Emo221.gif חח אוף אבל עצבן אותי שג'ק זכה

אני הצבעתי לבן סטילר!

ספירצ

New member
היו לנו היום צילומים לספר מחזור S:

יש לי הרגשה שיש לנו תמונה מכוערת ברמות אבל לא נורא >< וגם מישהו הביא סקטבורד, ועליתי עליו לחצי שניה, הסקטבורד החליט שבא לו לזוז, ונפלתי, ועכשיו כואב לי התחת :( הדבר הזה לא בטיחותי בעליל XD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif "דמדומים", פרק כ"ב, פסוקים ח'-י"א ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח האחים יונה טוב, כמעט בכל כתבה ישראלית שקראתי השמיצו את זה.. לא איכפת לי ממש

"הגבות המושלמות" ../images/Emo6.gif

כן בטח.
"רבות נכתב על כך שסטפאני מאייר, שחיברה את הספרים המאוד פופלאריים שעליהם מתבסס הסרט (ושעליהם יתבססו סרטי ההמשך), היא מורמונית שמטיפה בכתביה להתנזרות ממין. אך מי שכתב על הדברים האלה פספס כנראה את המתח המיני המטורף לחלוטין, המחרמן להפליא והמביך להחריד שקיים בכל פריים של הסרט בו מופיעים אדוארד ובלה. ומי שכתב את הדברים האלה כנראה לא שם לבו לאורגזמה הטנטרית המדהימה ורבת העוצמה שאדוארד מעניק לאהובתו השברירית בשעה שהוא מוצץ מתוך גופה את הרעל" וואו זה כל כך נכון. זה הסרט הכי מחרמן שקיים

../images/Emo63.gif כתבה מפגרת....

עלק סרט משעמם. לא נאה לו - שלא יראה. חוצפן. סעמק איך אני שונאת אנשים כאלה........

Orange Sky

New member
ווטפ זו כתבה אמיתית?!

בחיים לא ראיתי רמת כתיבה כזו בוואלה חח או בכל סוג עיתנואות נורמלית אחרת... "המחרמן להפליא והמביך להחריד שקיים בכל פריים של הסרט בו מופיעים אדוארד ובלה. ומי שכתב את הדברים האלה כנראה לא שם לבו לאורגזמה הטנטרית המדהימה ורבת העוצמה שאדוארד מעניק לאהובתו השברירית בשעה שהוא מוצץ מתוך גופה את הרעל, בסצינת השיא של הסרט (קומפלט עם רעידות בלתי נשלטות, גניחות שלא מן העולם הזה, וגרנד פינאלה שבמהלכה הגיבורה הגומרת שלנו רואה כוכבים)." לדעתי זה הזוי ביותר שהם כותבים דבר כזה...מה גם שלא קיבלתי את הרושם הזה בכלללל מהסצינה ההיא>< מישהי ראתה את זה כאורגמה על חושית של בלה? הכתבה עצבנה אותי חח היא כתובה באופן כ"כ מטומטם

sweet shir

New member
יאו, הציטוט שלך של BJ. 3>

~אין קשר לא נוראXD~ אתמוווול הייתי אצל ליאן וראינו 201-203 & 107, וזה כזה נחמד לראות את זה באיכות טובה לשם שינוי! *-* קיצר כן אני לגמרי מאוהבת בהם כרגע. בריאן כזה מושיייי בתחילת העונה ה2, למה הוא היה חייב ללכת ולהרוס את זה בהמשך??

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דור הפוסטינורXDDDD

איזה כתבה קורעת ואדירה! ממש אהבתי את הכתיבה D:

Orange Sky

New member
חחחחחחחחח אם כבר פוסטינוררר

אני רק גיליתי לפני כמה זמן שזה הפלה בכדור>< חשבתי תמיד שזה גלולה שמונעת הריון במקרה וקיימת יחסים לא מוגנים...אבל זה הפלה למקרה שכן נכנסת...

למעלה