. יום נעים:]]

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gifרע לי. פשוט רע לי.

אוך. אפילו לכתוב ולצייר אני כבר לא מצליחה. אין לי אומץ לספר לו שאני אוהבת אותו למרות שאני נורא רוצה. איך אומרים את זה, במיוחד שהוא הידיד הכי טוב שלי. הוא גם כבר לא אותו דבר....אף אחד כבר לא אותו דבר,רוב הבנות נעשו פרחות מטומטמות אני נעשיתי חברה שלהן בכל זאת,רק כי הן נחמדות, יש את אלה שמרכלות על כולם מאחורי הגב ואז יש את אלה שהן לפעמים ככה לפעמים ככה, האלה שמתעצבנות מהר מדי והנורמליות. אוך, כל-כל הרבה צבועים, יופי שיש מישו שיקשיב מהם. איכס. הם כאלה לא נחמדים.

../images/Emo24.gif../images/Emo97.gif

איך הוא? מתחשב? רגיש? אם לא אין לך מה להסתכל עליו בכלל. אם כן, תכתבי לו כל מה שעולה לך בראש. אל תיהי עצובה

../images/Emo24.gif../images/Emo211.gif

אנחנו אנשות מתוסבכות שמתאהבות בחברים הכי טובים שלהם

LudaGirl

New member
המממ הייתי במצבך

בקיצור, אם הוא לא יודע, הוא חייב לדעת. זה דבר ראשון. ויש מצב שאם הוא ידיד טוב שלך הוא לא יראה את זה כאיום או משהו. תראי, כשאני סיפרתי לידיד טוב שלי שאני מאוהבת בו הוא פשוט לא הגיב, והתעלם, והקשר שלנו עבר כל מני שטויות, ובעצם הוא לא היה מאוהב בי. מה שאת מבינה ואני בטוחה שאת מבינה, זה שאם תספרי לו, או שהוא יהיה איתך, או שלא. ובעצם אין לך מה להפסיד כי את לא איתו עכשיו. תשמעי, את רק בת 12, ואני בגיל 12 גם עשיתי עניין גדול מכל דבר קטן. שימי זין על האנשים שמרחלים, ואני בטוחה שתמצאי חברות או אנשים שנורמליים בדיוק כמוך. ואם הן פקאצות אבל נחמדות, אז מזה בעצם משנה?

האמ*^*

אני יצאתי מתקופת דיכאון אומשו. אני חושבת. בלי לפתוח פה לשטן!*O* אבל,אמ, אני עוברת תקופה חביבה,רק חביבה. חמודה בחלט. (אני צריכה להפסיק להאמין לעין הרע וכאלהXD)

S t i t c h

New member
קוקו?

לא שכחתן עדיין מקיומי? נמנמ כי היה לי פשוט עומס בלימודים ואני בקושי מבקרת בפורום.
ניפגשתי היום עם מישהו שאני מתכתבת איתו כבר שנתיים באיי סי קיו
והוא ממש חמוד!!! היה לי כל כך כיף ^^

o0Invisible0o

New member
אני יודעת מה זה ממ"ס!!!!!!!!!!!4477

וזה בכלל לא כזה מגניב.
ואני בכלל לא מבינה למה זה כ-ז-ה מסווג.
חה.חהחה.
ואני שונאת את המפקדת הזונה שלי שנתנה לנו פקודה לא חוקית היום ונתלונן עליה ביום ראשון.
חה. חושבות שאנחנו עבדים שלה או משו.
ודוד של אמא שלי נפטר וזה עצוב.
וזהו..?>< חופש!!!!!!!!! [כאילו, עד יום ראשון וזה.
]

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אוי. מגניב לי.../images/Emo98.gif

מאיה מושלמת@#%$!%!
P: |לאקשורה| נו, שלוש תמונות מחר PPPPPP: אוי אוי מר אדון אופלללללל DDDDDDDDDDD:
אויאוי
*נחנקת* *נופלת*

אנבלייי

New member
התקבלתי ^_______^

טוב, רק השלב הסופיסופי נשאר
יאD: יופי. עכשיו בפסח זה יהיה השלב הסופי שבו אני אגור בפנימיה שלושה ימים לראות איך אני מסתדרת וזה ואז אם הכל ילך בסדר אז אני אתקבל סופית ^+^ אבלאבל אוף. המון בחירות. אוף, אני שונאת בחירות משמעותיות 0o זה או ללכת למדעים ואומנויות שזה שינוי דראאאאסטי ממש וזה, או להשאר בביתספר- וגם אם אני נשארת בביתספר יש עכשיו המון בחירות שאני צריכה לעשות בקשר למקצועות שאני רוצה להתמקד בהם ומגמות וכלמיני דברים כאלה. הו.

GalGul000

New member
אין לי מה להגיד לך..

מצד אחד אני הכי רוצה להיות שמחה בשבילך. מצד שני, אני לא מסוגלת.

למעלה