יום מרגש

perhay

New member
../images/Emo32.gif יום מרגש

מחר, בעזרת השם, מתחתנת בתנו הצעירה. אין ספק שחתונת ילדים הוא אחד הרגעים המרגשים בחיי ההורים. רציתי לחלוק זאת איתכם.

נמצק

New member
מזל טוב לאם ולאב המאושרים../images/Emo49.gif

וכמובן לזוג הצעיר.

בסימן טוב ובמזל טוב ../images/Emo49.gif

פרהי אכן אירוע מרגש להורים. חוויה מרגשת שבעתיים, לפחות מניסיוני,כאשר נולד נכד.זו חוויה אדירה. אני מאחלת לך שתדעי עוד שמחות ותראי בנים לבנייך ושלום על ישראל.אמן.

לפרי ברכות לנשואי הבת-וסיפור אהבה

מאחלת אני לזוג הצעיר שיחלו את חייהם המשותפים באהבה, ושמחה. ולכם הרבה נחת ואריכות ימים לזכות להרבה נכדים. ומקדישה להם את הסיפור הזה. מעשה בנגר שהיה נשוי לאישה יפה מאד, כל כך אהב הנגר את אישתו שלא יכול היה להיפרד ממנה, , פתח נגריה חצר הבית והיה עובד בה ורואה את אישתו כל היום. כמה בר מזל אני שיש לי אישה כזאת יפה,חשב הנגר. וכולו חששות שהיא תיתן עינה באחר. יום אחד יצא כרוז מהמלך שעל כל בעלי המקצוע להתיצב אצל המלך. הלך גם הנגר וכשחזר היו פניו נפולות. מה קרה לך אישי? שאלה האישה. אל תשאלי, צרה נחתה עלינו, המלך רוצה לבנות ארמון בצד השני של המדינה וציוה על כל בעלי המקצוע לבוא לשלם לשנה. ואני איך אפרד ממך שנה שלמה? ומה יהיה אם מישוה אחר יתן עינו בך יפתי, מה יהיה אז עלי?,והחל לבכות בכי תמרורים, איך נוכל לבטל הגזירה? ישבו וחשבו, ואז אמרה האישה, שמע יש לי רעיון, ניקח שתי ביצים זהות, אחת תיקח עימך ואחת אשאיר אצלי, והיה אם הביצה תישאר שלמה אחרי שנה, גם אהבתינו , איש לא יכול לה. וכך היה , לקח עימו ביצה, נשא אותה בזהירות רבה, ושמר עליה מכל משמר כל זמן שהותו שם, גם האישה שמרה על הביצה שלה שתישאר שלמה. וכך מקץ שנה, חזר הבעל והביצה בידו שלמה, הניח אותה ליד הביצה של אישתו והביטו בביצים. אמרה לו האישה: רואה אתה ביצים אלו, כמו שהן נשארו שלמות כך אהבתינו , איש לא יכול לשבור אותה. והם חיו עוד שנים רבות ביחד ובאהבה גדולה שלא נשברה

מזל טוב../images/Emo24.gif

ושיהיה כייף ואושר גדול. הייתי לפני יומיים בחתונה ועם כל מה שקורה מסביב, השמחה הייתה גדולה. לחיים!

תוספת שמחה ואהבה

זה מה שכולנו זקוקים לו בימים אלה ובכל יום- הלוואי ושמחתכם השלימה תהיה ראש גשר לימים העתידים לבוא. מזל טוב !

perhay

New member
../images/Emo51.gif מקרב ../images/Emo23.gif לכל ברכותיכם!

הן מאד משמעותיות לגבי ביום חשוב זה ובנסיבות הנוכחיות.

הומינר

New member
PERHAY

ברכות ברכות לכם ההורים, ולזוג הצעיר, אני יודע שזה לא הזמן לבקש דברים כאלו אבל מתי שהוא תתטרכי לתת את הדעת לכך, אז כאשר תנוחו מכל האו אה, ושיעבור בשלום ובשמחה, תגידי לנו בבקשה כיצד יש לקרוא אותך , אני למשל אינני יכול לכתוב מכתב לפרה כמו שאני רואה כאן, מובן שזו זכותך לקרוא את עצמך כרצונך, אבל אני חש שלא בנוח לכתוב לך כך. אז שיהיה רק שמח וטוב, לכל בית ישראל

perhay

New member
יש לך אישור מיוחד לקרוא לי פנינה

וכמובן, תודה על הברכות

מזל טוב!קולולולולולול.../images/Emo6.gif

היי פרהיי. נכנסתי הרגע לפורום וראיתי את הודעתך על נישואי בתך הצעירה. מזל טוב!!! שתיזכו לנכדים ונינים אמן ואמן! חן חן פרי גן העדן

למעלה