יום חמישי

מאי 406

New member
../images/Emo32.gifהתפלגות האוכלוסיה בפורום../images/Emo104.gif

זוכרים שלפני כמה ימים ערכתי פה מדגם מייצג של "איפה אנחנו גרים"?
אז כדי שלא תגידו שאני לא יצירתית (וגם כי משעמם לי), הכנתי במיוחד בשבילכם את מפת ארץ ישראל העדכנית להתמצאות קלה במרחב. *למתקשים: הנקודות האדומות המכוערות זה אנחנו, והן מייצגות את מיקומנו על המפה. נ.ב- נא לא לתפוס אותי במילה. אינני מינה צמח וגם לא ר' המכון לענייני גיאוקרטוגרפיה.

M o R a N i1

New member
היי אני ומוריה על המפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חח צפתיות גאות

מאי 406

New member
הירושלמים../images/Emo47.gif הם אכן הרוב המכריע..

ע"פ נתוני הלשכה לססטיסטיקה של הפורום (כלומר- אני) עיר בירתנו צועדת במקום הראשון עם נציגות מכובדת של לא פחות מ-9 חברי פורום (לעת עתה זה כולל אותי, את נטלי, את נרי, את נעמה, את תהל, את נחום, את ירדן, את עדי ואת הראלית מויאלית) במקום השני, ע"פ אותם נתונים- חיפה והצפון ואת המקום השלישי המכובד חולקות צפת, כפר סבא ומעלה אדומים.

איילת...

מה פאקינג נסגר? הארי פוטר? עד יולי יש זמן, חחחחחחח מה את מכורה להארי פוטר???????? יפה לך, אני אישית לא אוהבת את הארי פוטר, אבל את הספרים של רם אורן, פשוט חולה עליהם, מה דעתך על רם אורן?

M o R a N i1

New member
יאא ברנדה קבלי היזדהות

גם אני אוהבת את הספרים של רם אורן קראתי את "אהבה בדלתיים סגורות" את סיפור מכור" ואת "הפיתוי"

מורני.. אהההההההההההה

איזה יופי ספרים טובים, אפילו מעולים קראתי כמעט את כל הספרים שלו, " אות קין" לא קראת??

M o R a N i1

New member
לא אבל אני ישמח לקרוא

אז אולי אני ילך לספריה השבוע ויקח (רק בגלל שאת המצלת
)

18 תהל

New member
שמעתי על זה גם

אבל אני לא מסוגלת לקרוא ספרים... בעעעעעעעעעעעעע

רם אורן מצויין .......

קראתי דיי הרבה ספרים שלו והוא סופר מצויין למרות שהסופר האמיריקאי שאני תמיד שוכחת את השם שלו נמצא אצלי במקום הראשון (הוא כתב את מר טיגו והוא הרבה ספרים ) .

מאי 406

New member
רוצים המלצה על ספר טוב?

לכו על "גרעינים לבנים". (הספר הראשון שאני קוראת מאז סוף כיתה ו' ונראה לי שזה מה שיגרום לי לפצות על 5 שנים אבודות...)

אאאאא רמת ישי ==>רולזזז

בזכותי שמת את רמת ישי נכון?!!? חחחחחחח ענקית אני!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שני, אם כבר...

אז קריית גת רולזזזזזזזזזזזזזז, אין על מכבי שלנו, אליפות בעזרת השם

מאי 406

New member
אמרתי לכם שזו מפה מעודכנת...

וכן שני- רמת ישי על המפה בזכותך! (למרות שיש פה עוד מישהי מרמת ישי בפורום לא?..)

למעלה