יום חמישי

נ ע מ ה 3

New member
את שקרנית../images/Emo123.gif

ותחכמנית
לא מעצבנת, לא שמנה, לא מכוערת, לא מגעילה ולא כל הדברים האלו שאת ממציאה על עצמך. פשוט תחכמנית ומתכחשת למציאות. אויי ויי! "מזל" של עמיר בניון עכשיו בגלגל"צ
איזה חוסר מזל מצידי להיתקל בשיר הזה

אממ..

אני תחמנית בנוסף להיותי מעצבנת שמנה מכוערת מגעילה וכל דבר נכון אחר שאמרתי על עצמי אי פעם. אבל שקרנית אל תעזי לקרוא לי
כי אז זה מבטל את זה שהפורום הזה שולט,שאני שרוטה עלייך\על נרושית\על שנינט\על הילושוני\על תומתי\על לאב מויאל{מותק להגיד תשם שלה בפורום
אנלא יודעת..פעם אחת כתבתי אותו בקומונה למלך מויאל..אלוהים אנלא רוצה להיזכר בזה..
\על כל שאר הנשמותת
שאין לי מספיק מקום להזכיר..סליחה מראש
,שאוראל מושלםם,הורס,מתוק,יפיוף שהראל מויאל מדהיםם ומלך,שנינט מדהימה ומהממת ובכלל כל מה שאמרתי

נ ע מ ה 3

New member
טוב, אז את לא שקרנית../images/Emo11.gif

אבל רק בתנאי שאת לא שמנה מעצבנת ומכוערת!

נ ע מ ה 3

New member
רון, יש לי שאלה-

כשאתה משרשר לעצמך דברים של "הנהלת הפורומים" ו"תפוז אנשים" אתה מקבל מהם מסר? סורי, הייתי חייבת לשאול חחח אני מסוקרנת

LovE MoYaL

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo186.gifאיילתתתתתתתת

שרשדור אוף בדיוק מה שחיפשתי אינלי מושג מה קרה ל-24 ראיתי היום איזה 3 פעמים את "ימים שחורים" פעמיים את "זה מעצבן"{גיאאאאא
} את "המכונה של הגרוב"{שיר של הדג} ואת "גבי ודבי"{"הדג נחש עושים היפ הופ ציוני"} הם החליטו לשדר היום מוסיקה איכותית אה?????

נ ע מ ה 3

New member
את לא תאמיני!../images/Emo5.gif

אתמול בערב שמעתי שיר חדש של דודי לוי
וגיליתי שזה דודי לא דוד

LovE MoYaL

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo186.gifאת יודעת שדודי לוי

כתב לשי גבסו את השיר שהוא שר אתמול בפסטיבל השירים????????????????????????????????

LovE MoYaL

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo186.gifנכון!היה ממש מאכזב

קאשי או 845 אקספרס היו צריכים לזכות!!!

LovE MoYaL

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo186.gifאוף בא לי לשמוע דגנחש

*רצה להביא את הדיסקמן* "הדג נחש עושים היפ הופ ציוני"

למעלה