יוווההוווווו

האמת שלא...

כמה שיותר זוהמה וטינופת לראסטות - ככה יותר חזקות וטופות הם יהיו. ויפות. ראסטות זה לא משו של הגיינה, זה מסריח את החיים! אבל זה הכי יפה בעולם בערך...

booly16

New member
את מדברת שטויות...

תאמיני לי שאם רוצים אפשר ראסטות מדהימות ומטופחות (שזה עדיף.. :), לא חייבים זוהמה בשביל לשמור עליהן, אפשר גם ווקס לראסטות ויש מסרגות שעוזרות לטפל.. זוהמה זאת סתם דרך להכניס כינים לראסטות וקשה מאווווד להוציא אותן משם... שימי לב אצל הללה שלנו.. הודי משעשע שכמותו... ;) מטפח ת'ראסטות והן בסדר גמור.. לא צריך לחרבן על הראש בשביל ראסטות... :)

בולי צודק..

אני מסנה להרחיק כמה שיותר ג'יפה מהראסטות כי זה בערך הדבר הכי קשה בעולם להוציא את זה... אפשר לטפח ולשמור גם בלי ג'יפה

rainbowgirl

New member
דוגרי...

אני ניסיתי לשמור עליהן. ונכנסו לי המון כינים. עד שאפילו נפט לא עזר להוציא אותם. והתוצאה... גילחתי ת'ראש.

booly16

New member
יש שיטה להוציא...

הללה ימכור לך את הסוד ההודי העתיק בתמורה סמלית של שקל וחצי.. :)

../images/Emo54.gif

אני לא עושה כי אני מפחדת מכינים אבל גם כי אחרי זה צריך לגלח ולא רוצה לגלח את השיער!!!!!!!!!! בכיתי שגילחו לי את השיער כי פתחתי תראש.. (למרות שרק קצת אבל יש לי קרחת
)

פ ו ס ט י

New member
מה?! איזה קשורה...

כמה שטויות במשפט אחד.. למה מסריח?... אני יכולה להגיד לך, שיש אנשים עם ראסטות שיש להם ריח יותר טוב מאשר אנשים בלי... ולמה טינופת? סתם מגעיל... ותאמיני לי שראסטות יכולות להיות טובות וקשות בלי שום לכלוך... במשו אחד צדקת... זה דבר יפה =)

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifתתחדשי בובה!!

גמני רוצה לעשות...אבל יש לי כל הזמן נזלת..אז אמא לא כ"כ רוצה שאני אעשה..אבל מתישהו הנזלת תיפסק(על מי אני עובדת..?) ואז אני אוכל לעשות נזם..

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifכןןןןןן../images/Emo9.gif

מעניין שפתאום שאת דיברת איתה היא הסכימה:)

למעלה