יוווההוווווו

SatLa X

New member
../images/Emo32.gif יוווההוווווו

סתם רציתי להתלהב קצת.. יש לי נזם באףףףף (חדש לי..) עשיתי אתמול!! איזה כיף לי תמיד חלמתי על נזם באףף זה כמו חלום שהתגשם..!!
ואמא שלי לא יודעת שעשיתי.. היא לא הרשתה לי אז הלכתי ועשיתי לבד והיא עדיין לא שמה לב אבל אחרי זה אני ישים חישוק ואני יגיד לה שזה לא אמיתי..

ל י מ ו ן

New member
ואיייייי!!!

יו את כזאת מלכה!! ואי ואי...אני רציתי לעשות בלי שהיא תראה.... ליות בבומבמלה ואחרי זה ללכת לחברה...ואחרי 4 ימים כבר אפשר להחליף לעגיל קטן יותר או למיתר(מגיטרה)שזה שקופ,וככה שהם לא יראו... אבלללללללל.........אני ברב טפשוטי,אמרתי להם את תיכנוני..(מה..חשבתי שהם יעריכו את זה!!
)אבל הם רק עוד יותר כעסו.... ובעעעעעעעע!!!!!1 הם לא מרשים לי כלוווווווווווום!!! ואבא שלי אמר שאם אני מביאה לו מאמר רפואי שזה לא עושה נזקים הוא ירשה לי.....(יו!!! הוא כזה רופא!!!!!!!!!!)נפלתי ממנו...אבל אני עדיין מנסה להשיג!!!!!! ואי אז אחות-תתחדשי!!!!!

../images/Emo3.gifתודה תודה../images/Emo6.gif

זאת אני סטלה.. פשוט נמאס לי מהשם ההוא.. יאאאאא איזה חמודים אפילו חברים שלי לא התלהבו כל כך!! טוב הם מכירים אותי כבר
הם יודעים שאני כזאת משוגעת..

ל י מ ו ן

New member
מה הבעיה??

חתיכה קטנה של מיתר..זה שקופ....! אופ......תאמת בדיוק עשיתי עם ההורים שלי שיחה על זה..אופ.... רציתי להגיד להם שירשו לי לחודשיים...יענו התפשרות(מה שהם לא יודעים שאחרי חודשיים החור לא נסתם..חי חי
) אבל סתם מעצבן..הם לא מרשים..אני כל כך לא אוהבת אותם!!

welcome to the club

לא מכירה הורים מושלמים... גם ההורים שלי עושים לי בעיות אני שונאת לריב איתם עדיף פשוט לעשות וזהו...

פ ו ס ט י

New member
יש מצב שהוא כן יסתם אחרי חודשיים..

לי נסתם אחרי 4-5 חודשים.. אצל כל אחד זה אחרת ..

ל י מ ו ן

New member
כן..

אבל אם אני עושה משו שהם לא הרשו אז..."יהיו לזה השלכות.." נו כל הפאקינג חרא הזה של ההורים...יו נוו.. לא אבל עכשיו אמא הייתה נחמדה...היא שלמה לתופרת בשביל חצאית יפיפיה 350 שקל.... (אוף אני שונאת לקנות בגדים יקרייייייים!!!!!אבל ליפמים אי אפשר לעמוד בפיתוי..
) בכולופן...החיים פאנן......

the iron fairy1

New member
יאאאא...

תתחחדשי !!! אני בטוחה שיפיפה לך !! גם לי יש.. יש לי חישוק.. אני מזה אוהבת.. יאא..ובבומבומלה אני נראה לי עושה ראסטות.. זה יהיה כל כך יפה!!!!

Kremboim

New member
את יודעת! :)

זה יפה אשת אומרת לעצמך שהרטות היו לך יפות! חחחחחחחח... ועם אני אומר שלא

the iron fairy1

New member
חחח.. אני אומרת שזה יהיה לי יפה..כי

כבר היה לי ראסטות.. אז אני יודעת איך זה נראה.. ומה שאחרים אומרים על זה.. תסמוך אלי אני הבן אדם האחרון שיתחיל להחמיא לעצמו... (יש לי תביטחון העצמי הכי נמוך שיש!) אבל מה..לא יהיה יפה ?! חחח...

יאא

מזה בא לי לעשות ראסטות גם אבל לא נראה לי שזה יתאים לי וגם אמא שלי לא מרשה לי אבל ראסטות אי אפשר להסתיר.. אני רוצה לשים חישוק אבל אני צריכה לחכות עם העגיל הרפואי הזה (איזה מגעיל הוא..) שבוע או שבועיים ואז רק להחליף..

וואי איזה שווה זה חצילים בגינה!

חח עשית לי חשק לשתול חצילים בחצר שלי.. הם כ"כ נעימים!!!!!

ואייייי מתה מתה על רסטות

לדעתי זה ממש יפה יש לי גם חברה שיש לה.. אבל בבומבמלה זה לא הכי חכם לעשות לא? ים חול בלאגנים הכינים מתנחלות בראש תוך 10 שניות עדיף מקום יותר נקי לא?

למעלה