טעים ושמח.

Fall Out Inbar

New member
עו2דה שחן מהפ!ר!ם שלכן כת2ה את Zה!!!!!111111

ואני מבקשת-לא וורוד מנצנץ-וורוד פוקציה!!1111 לייק דע!

FOBit

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אני לא אתפלא אם ילדה בכיתה ה' רשמה את זה
הלהקה של פיט? WTF?! אבל WOW! איזה חתיך הוא בתמונות
*רצה לקנות* מאיזה עיתון זה? - בדבר אחד הם צודקות. פיטוש נראה כ"כ מושי מושלם עם זיפים |+_()*&^%$#

chen010189

New member
זה מגזין חודשי, זה המגזין של ינואר 2008

אבא שלי קנה לי אותו כי העיתון חוגג 3 שנים והם הוציאו מגזין מפוצץ דווקא יפה עשו אותו. הכי קרע אותי שהם צירפו כרטיס גירוד של יענו "מגזין GO חוגג יומולדת 3 ואתן זוכות בפרסים" עכשיו גירדתי חשבתי באמת אני אזכה במשהו.. פתאום כתוב לי "מזל טוב! זכית ב2 גיליונות GO קודמים!" לא היה אכפת לי לקבל את זה של דצמבר ושוב להתפוצץ מצחוק מהכתבה שהכותרת שלה הייתה "פיטוש" אבל באמת שיש לי דברים יותר מעניינים לקרוא מאשר 1000 כתבות שכבר איבדו את האקטואליות שלהם עוד לפני שפיט הספיק לגדל את הזקן-שפם המעצבנים האלה שלו

love scar me

New member
טובבב דיי!!!אז היא כתבה פיטוש!?../images/Emo108.gif

מי ישמע איזה פקאצה עשיתם מימנה><" היא לא ממש שונה מימה שבנות כותבות כאן....... אז רדו מימנה.

chen010189

New member
לא אני כתבתי. ציטטתי מהעיתון.

או שהפרצוף נגע אליה
ולlove scar me - בא לנו להתעלק על זה. לא נעים לך לעין, תדלגי על השרשור.

love scar me

New member
אווי שיט לא הבנת אותי><"../images/Emo108.gif

חשבתי שהם ירדו עלייך כי לא ראיתי מה כתבת ><

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifכן יש 2-

אחד שמראים את הבית שלו ואחד אחר שמראים את הבית של ההורים שלו

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifכן את שניהם

הייתי אומרת לך שאני ילך לחפש, אבל ממש ממש ממש ממש אין לי כוח, אז או שאני יחפש בהזדמנות אחרת וישים לך, או שתחפשי לבד- ואם גם את לא רוצה לחפש עכשיו, אז מחר או משהו אני יחפש לך וישים כאן, טוב?

chen010189

New member
אני הולכת לעשות מחר עוד עגיל בתנוך :] :]

יש לי 2 רגילים. נו, עגיל בכל תנוך. מחר אני הולכת לעשות באוזן ימין עוד אחד. יש לי תנוך ארוכה
[לא לצחוק לי על הפרנץ'
אני רציתי סקוטי והמניקיוריסטית התעקשה שזה הכי מתים לי כי אני עדינה וזה עדין וכל זה, בהתחלה היא עשתה לי את זה בירוק וירוק נזלת! אז ביקשתי מהר למחוק :O]
אז באמת רצוי שאני אכסה אותה עם עוד לוב
ואני מתה כבר להחליף את הנקודה בנזם לחישוק..ועברו כולה 10 ימי החלמה
אוו וזה גם שבוע כייפי מבחינת משמרות בעבודה! יצא לי טוב!

chen010189

New member
מתאים* למרות שעוד שניה המילה מתים תתאים יותר

אבל מי שראתה אותי במציאות יודעת שאני לא פאקצה ושזה החורף הכי שולט בשבילי כי הצבע ששולט באופנת חורף השנה זה סגול וזה הצבע הכי אהוב עליי

chen010189

New member
בואנה זה אחד השרשורים המתסכלים בפורום

יש לי פה הודעה שמכילה את המילה "פיטוש"(שלא נכתבה על ידיי!!! אני חוזרת ומדגישה!!!) ויש לי פה תמונה עם לק ורוד והכל בשרשור אחד ועוד הצפתי את האמאמאמאמא של כל ה
הזה(וגם את אבא שלו, כשמסתכלים על זה שוב) אוקיי בזה הרגע הרסתי לעצמי את התדמית. יהיה טוב

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifתתחדשי!!

ועכשיו גם רואים אותך עם הנזם וממש מתאים לך!! ובקשר לפרנץ'-אז מה זה הכי לא פקאצי כולה לק ורוד-גם לנו מותר להתפרע לפעמים=]

למעלה