טעים ושמח.

FOBit

New member
סיימתי את הבלוג ../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

מי שרוצה, מוזמן להיכנס
מי שרוצה להיות שותפה, שתכתוב עכשיו!
ואני יעדכן שעוד מישהי תהייה..

שלחתי לך הודעה בבלוג אבל הוא הראה רק חצי מזה,

אממ מה שרשמתי לך זה שכל הכבוד על ההשקעה ושאם באלך אני יכולה להיות מנהלת איתך בבלוג כי אני יודעת די הרבה עליהם [ =

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין לי ממש רעיונות, אבל אני בעד הרעיון שלך!!

../images/Emo45.gif גם אני ../images/Emo3.gif

את ממש צודקת.. גם אני ראיתי את כל ההשקעה שפורום 30 עשה.. ממש כל הכבוד להם! ורעיון מעולה.. אם אנחנו באמת רוצים שפוב יבואו לארץ אז צריך להתחיל לפעול :)

Fall Out Liel

New member
אני לא מעדכנת את הבלוג כי אין על מה..../images/Emo168.gif

גם לא יצא לי הרבה זמן.. את שואלת מה המכתבים עוזרים. את היית בכלל בהתחלה? את הבנת מה עושים עם האלבום? אנחנו שולחים אותו אליהם אז איך בדיוק זה לא עוזר? עוד לא שלחתי את זה כי כל פעם צצה בעיה אחרת, נסי את להיות אחראית על זה ונראה אם תצליחי..

chen010189

New member
לא שמתי לב לחלק של האלבום

זה לא אמור לעזור, זאת בכלל לא הייתה המטרה. המטרה היא להראות את האהבה שלנו ללהקה, שזה בעצם, אם נרצה ואם לא, המסר שהם יקבלו מהאלבום הזה. חוץ מזה כבר הבאנו לליאל מכתבים, תמונות וכסף (ומי שלא - יאללה). בכל אופן, הרעיון של האלבום הוא אחד השווים...אז אל תתעסקו איתו
ובתור אחת שאירגנה מתנה אחרת ללהקה, תאמינו לי שלהיות אחראי על משהו כזה לבד זה ב-א-מ-ת לא קל
וכשאני אומרת לא קל, אני אומרת את זה עם דגש ענק. זה למה חופרים לכם לשתף פעולה כל שני ושלישי...רוב העסק תלוי בשיתו"פ.

chen010189

New member
ללהקה אחרת*

וזה היה אגב מארז שוקולד יוקרתי ובקבוק יין לסינרגיה בהשקה שלהם D: וזה לא היה קל בכלל לארגן את זה
אבל תודה לאל זאת הייתה הפעם הראשונה שהבנתי כמה טוב שנולדתי חפרנית ועקשנית ובסוף זה יצא לפועל ותאמינו לי...התגובה שלהם הייתה שווה הכל...

FOBit

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif

את כועסת בגלל שאני מנסה לעשות עם זה משהו? זה נתקע ולא ממשיך! ואני יודעת שהמכתבים עוזרים, אבל זה לא מספיק! אבל אם את כ"כ מאמינה שזה מספיק תעשי מה שבאלך.
וכן, הבנתי מה עושים עם האלבום. את לא צריכה להסביר לי שוב. ולא היית צריכה לשלוח את זה, קבענו במפגש שנצטלם עם החולצות שנעשה.
אוף, גם שאני עושה משו זה לא בסדר!

Fall Out Liel

New member
ממש לא באתי בטענות למה שאת עושה../images/Emo168.gif

זה נתקע כי כל אחד גר בקצה אחר של היקום ובקושי יש חופשים בכדי לעשות מפגשים, הרי זה הרכיב העיקרי פה וכשהוא לא נמצא אז ברור שכל הפרוייקט הזה ייתקע. פרוייקט שאני עובדת עליו כמעט שנה והגיע רק לחצי, זה קשה, זה מתיש וזה אולי ישמע אבסורדי אבל זה גרם לי למתחים ולדכאונות. אני לא אתחיל עכשיו אבל אני רק אבהיר משהו- לא באתי אלייך בתלונות לגבי מה שאת רוצה לעשות אבל זה נראה כאילו את מזלזלת בפרוייקט הזה שכן עוזר. וזה הכעיס אותי. לא מספיק? האתר שבניתי במשך כמה חודשים טובים [ואני עדיין בונה], הבלוג שפתחתי [אמנם כבר לא פעיל] וכל הפעולות שעשיתי, שאני עושה ומנסה לעשות לא מספיק?!
אחד גדול!

Fall Out Liel

New member
וד"א אחת הסיבות שלא עדכנתי את הבלוג../images/Emo168.gif

היא כי העדפתי להשקיע יותר באתר מאשר בבלוג שמטרתו העיקרית הייתה יותר להגביר את המודעות ולפרסם את האתר, הפורום ועוד כמה דברים בכדי להגיע ליותר מעריצים. וכן התכוונתי להמשיך אותו אבל בגלל כמה דברים אישיים לא יצא לי. אבל עכשיו שפתחת את הבלוג אז אני כבר אסגור את שלי- וזה לא נכתב בכעס אלא בגלל שאת בטח תשקיעי יותר ממני בזה ככה שעדיף שאת תעשי.

liorez

New member
לגבי האלבום

מתקדם איתו משהו? כשאת עושה בו דברים חדשים תצלמי מידיי פעם ותעלי לפורום.. זה יהיה נחמד
אה וגם.. איך זה בדיוק מגיע אליהם? ד.א. שכחתי להביא כסף במפגש.. אז כמה צריך להביא ואיך?

chen010189

New member
אף פעם לא הייתי בעד להחתים אנשים ביד

זאת אומרת, להכין את העצומה ידנית כן. אבל לא לרוץ אחרי אנשים רק כדי שתהיה חתימה שנחתמה בעט על ידי החותם. זה לוקח הרבה יותר זמן, אי אפשר להגיע בצורה כזאת לכולם וחבל כי כל חתימה חשובה, יש עוד דרכים להוכיח אמינות על ידי הוספת אימייל/טלפון/שם משפחה, אני לא יודעת מה. טוקיו הוטל באו אחרי עצומה וירטואלית. מה שכן מאוד אהבתי את הרעיון של הפורום של 30STM
פוב מוכרים מאוד וכל רעיון כזה יכול להתאים! אני בעד...

../images/Emo45.gifגם אני

את צודקת,זה באמת יקח בהרבה יותר זמן ואני נשבעת~קול סמכותי~ שבכל שונאי פוב \הפקאצות שיורדות עליהם בשכבה שלי אני מטפלת! ומכריחה אותם לחתום על העצומה

../images/Emo220.gifאבל שימו לב שתיכן..

כאילו עצומה ידנית זה לא משהו שיכול להזיק.. ולדעתי זה כן משהו שדווקא יכול לעזור.. במקרה של 30 אז לפי מה שידוע לי מישהי מהפורום טסה להופעה שלהם החודש או בפברואר.. והיא מביאה להם את זה..

../images/Emo220.gifבתור מישהי מפורום 30..

אז כן,החתמנו הרבה,ותלינו גם הרבה פוסטים ברחבי תל אביב.. וחלקנו מלא פליירים,והחתמנו מלא.. ולא,אם אתם חושבים שזה היה רק זה אתם טועים בגדול! היו עוד מפגשים לפני זה,זה המפגש הראשון שלי שלהם.. אני יודעת שלפני זה היה מפגש של אשלון(שזה משהו מסויים לא משנה><) וציירו שם הרבה,והכינו להם חוברת.. באמת, משקיעים ממש.. אני לא אומרת שפה לא,כי זאת טעות גם פה משקיעים.. אבל ללא ספק,ב30 הכל הרבה אבל הרבה יותר מסודר:)

פומפלה

New member
פורומים

יש לכם פורום של נירוונה?! והשאלה מיודעת לכולם...אז מי שיודע מוזמן להודיע^^

ס'חאמוד..../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

"חמוד.. חמוד.. חמודי חביבי.. חמודי חביבי חמוד חמודי חביבי" או משהו כזה..
וג'סטין טימברלייק!?!? ?$%?^?@#!WTF כזה לא קשור.. פיט היה צריך לזכות מקום ראשון.. אויי ואיך רואים שהכתבות הן איזה חבורת פאקצות מסכנות שלא מבינות כלום..

Fall Out Inbar

New member
אני רק מדמיינת לעצמי אותך בתור כתבת שם..../images/Emo6.gif

בטח היית יוצאת על כל הפאקצות שם XDD כל פעם שאני קוראת או כותבת פיטוש אני מתחילה לגחך לעצמי, וכרגע אח שלי עבר פה, והוא חושש שאני תחת השפעה של כדורים-לא-חוקיים.

chen010189

New member
ואז כל הפורום הזה היה נדפק

כי אז היו 'פגרות יושבות ומשקיעות שעה בהודעה שהפואנטה שלה להסביר לנו עד כמה זה חבל שאנחנו מקדישות את כל תשומת הלב רק לפיט. כי זה מה שהן אוהבות לעשות, לשבת ולחפור על זה 24/7. ואז כולן היו מתעצבנות ומגיבות לה. וכל זה קורה בלי קשר אליי... אבל יודעות מה היה קורה אם הייתי כותבת את זה? הן לא היו מוכיחות לנו שבכל זאת המח שלהן לא עשוי מחימר פולימרי ומבקשות סליחה הן היו מצלמות 700 עותקים מהמגזין וכותבות בכותרת בצבע ורוד מנצנץ "עו2דה שחן מהפ!ר!ם שלכן כת2ה את Zה!!!!!111111"

למעלה