טו
הכל
!

baril

New member
../images/Emo80.gifאולי אני באה למפגששש :)

אם זה מעניין מישו ;[

randu

New member
מעולה..../images/Emo9.gif דברי איתי במסנ'.../images/Emo9.gif

randu

New member
עפר יהיה היום במועדון לילה?

או בתוכנית של מחר? תשובות שמגיעות במהירות,יתקבלו בברכה

esterosh

New member
כן הוא יהיה היום! וכבר כתבתי

לפני ששאלת...בתשובה הכוללת כתבתי הכל! חחחח אז ככה היום זאת תוכנית חדשה (לא לקט!) ,היא תהיה אחרי ארץ נהדרת! (שימו לב ביום שבת הקדימו את התוכנית ל9 ,אחרי החדשות ..אבל התוכנית של יום שישי נשארת באותה שעה אחרי ארץ נהדרת!) והפנאל: עפר,שלום,רמי ואורי. ונחמד שהם סוף סוף חזרו....

randu

New member
שמו כבר,תודה.../images/Emo47.gif ות'אמת..

גם אינ לא הבנתי.. כאילו,למה "מזל"..?

esterosh

New member
נראה לי שאני יודעת למה הכוונה.

קודם כל מדובר על בר בשם דורתי שעפר מבלה שם הרבה...עכשיו יהודה ונינט יצאו לשם לבלות...ולפי הכתבה...הם היו ממש קרובים והנחכות שלהם שם בלטה הם היו משוחררים...כנראה שאם עפר היה שם הם לא היו מתנהגים ככה...ככה אני לפחות הבנתי...ומצחיק שהם כתבו לקוח קבוע....

מיתרוש5

New member
יהודה הזה מנסה לחכות את עפר!

מזה הדבר הזה?!.. כולם מנסים! אפילו ילד שאני שונאת מהכיתה שלי הראה לי את התחת שלו!! אנשים כ"כ מקנאים בו!!

מיתרוש5

New member
כן!! ../images/Emo122.gif

כמה שהילד חתיך! אני שונאת אותו וזה היה המראה הכי מזעזע שראיתי בחיים שלי!!!!.... יש לי שגיעה בדף שאני לא מצליחה לתקן וזה לא נותן לי להגדיל תמונות, ולא לפתוח את הזה של הסמיילים..
(כל הסמיילים שאני שמה זה מהזיכרון!!...) מישהו יודע איך מסדרים את זה בלי לסגור את המחשב... כי זה לוקח שנהההה

0ליוש0

New member
את רציניתת?!!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מטומטם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

kuku woman

New member
שמעתם את הסיפור עם רמי הוימברגר?

מאפרת אחת הגישה עליו תלונה במשטרה על הטרדה מינית!

0ליוש0

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ראיתי בוואלה כותרת על זה אבל לא היה לי כח להכנס..חחח מה קרה?

למעלה