טו
הכל
!

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

תושבי נס ציונה ורוצים לדבר על הדברים החשובים לכם באמת? הצטרפו גם אתם לפורום העיר המחודש http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=750
אהבתם את ערוץ Yes Stars? אז בטח שתאהבו שלושה כמוהו. מתמכרים לסדרות חדשות ושומרים אמונים לוותיקות בפורום ערוצי Yes Stars http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1150
כשאביב גפן פגש את סטיבן ווילסון- נולדה הלהקה, ועכשיו הפורום - בלאקפילד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1727

esterosh

New member
../images/Emo32.gif טו../images/Emo32.gif הכל../images/Emo32.gif!

כן זה פרסומת סמויה , אבל מצאתי כותרת חמודה אז החלטתי לפתוח אוף...וגם כי הוא ירד למטה! אז כל מה שלא קשור לעפר שכטר שרשרו לפה! חג פורים שמח !
תתחפשו ותהנו! שבת שלום!וזהו אין לי מה להגיד! וסתם שמתי תמונה של פינקי והמוח בהשראת ליה!

esterosh

New member
*../images/Emo32.gif טו../images/Emo32.gif הכל טו../images/Emo32.gif!

זה היה ברור שעד שאני אשקיע באוף משהו השתבש ...אני שונאת שזה קורה לי !
וכדי לתקן אני אעשה שוב,שזה יהיה מושלם!
כן זה פרסומת סמויה , אבל מצאתי כותרת חמודה אז החלטתי לפתוח אוף...וגם כי הוא ירד למטה! אז כל מה שלא קשור לעפר שכטר שרשרו לפה! חג פורים שמח
! תתחפשו ותהנו! שבת שלום!וזהו אין לי מה להגיד! וסתם שמתי תמונה של פינקי והמוח בהשראת ליה!

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחח לא נורא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחלה תמונההההה
חג שמיייייח:) ואחלה כותרת חחחחחחחחחחחחח

esterosh

New member
היום שודר בהוט בידור ישראלי

פרק 63 של האלופה...עכשיו זה לא משהו רציני כי כבר יש את האלופה בוי או די... אבל בכל זאת יצא לי לראות במקרה... ויחסית לטב"ע ,את האלופה אני לא כל כך אוהבת, חוץ מקטעים מסויימים...אז בפרק 63 יש את הקטע שתום וסיגי רבים מכות...ואחר כך הוא גם חולם עלייה...וזה בין הפרקים שאני כן אוהבת באלופה... סתם אין לי ממש מה להגיד על זה...חוץ מזה שהקטע שלהם במספרה היה נחמד... וכדי שתזכרו אז הנה תמונה קטנה מהפרק...."מי מלך ?"

גמאני ראיתי את זה../images/Emo6.gif

אני חולה על הקטע הזה... היה לי אותו פעם על המחשב אבל הוא נעלם לי

randu

New member
תמיד אמרתי שאין על טב"ע.

ועם כמה שאני מת על האלופה...היא כאין וכאפס לעומת טב"ע. מהיום,אני מדבר בשפה גבוהה ונאותה.

daphnef

New member
ראיתי גם../images/Emo3.gif

דרך אגב.. מי שראה את שריקת הפתיחה בהוט וי או די על האלופה היום.. הבמאי והתסריטאי שונים.. הם החליפו את שי קפון ואת דרור נובלמן?!

esterosh

New member
החליפו את דרור נובלמן!

שי קפון נשאר! וזה בטוח... אולי מי שביים את שריקת הפתיחה זה מישהו אחר אבל בגדול שי קפון נשאר אמרו את זה בהרבה מקומות.

daphnef

New member
לפחות שי נשאר...../images/Emo178.gif

אבל למה החליפו את דרור..

0ליוש0

New member
דרור היה כל כך מצחיק../images/Emo10.gif

כל הבדיחות אשלי שלו למה הוא עזב באסה חחחח

esterosh

New member
תשובה כוללת!

מודעין 14444 שוב יוצא למשימה חחחח אז ככה דרור מרצונו פרש.... הוא הרגיש שהוא לא מסוגל לכתוב עוד טלנובלה במשך חצי שנה...ובטח זה גם היה עניין של כסף. הכותבים לפי מה ששמעתי... הם הכותבי משנה של העונה שעברה... רוני ידור סער לחמי ונמרוד עציון (אני לא סגורה על השמות במדויק חוץ אבל נראה לי שהשמות הפרטים נכונים.) שי קפון נשאר הבמאי. ובקשר לאלופה... אהבתי את האלופה... היו שם קטעים טובים...אבל היו הרבה דמויות ששנאתי...והרבה קטעים של החלמות והפלאשבקים שסתם מרחו..ולדעתי טב"ע היה יותר מצחיק ומעניין ...קיצור עניין של טעם...זה מקווה שעניתי על כל השאלות חחח ומשהו אחרון עפר משתתף היום במועדון לילה בצוות שלום אסייג רמי הוימברגר ואורי גוטליב...ככה לפחות כתוב בממיר של הוט.

0ליוש0

New member
מודיעין 14444 יוצא למשימה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטב"ע אהבתי הכי את שאאאאאאאאארית ובטי
והייתי בטוחהמאין היום מועדון לילה שכחתי כבר שאמורים להחזירר יאיי תודה :]

randu

New member
אוי,את יודעת מה זה מזכיר לי?

בטקס סיום של האלופה שנה שעברה דיברתי עם דרור חחח אמרתי לו "תהייה עונה שנייה,נכון?" ואז הוא אמר לי שכן,אבל שהוא לא יכתוב אותה.. ואז אמרתי "שמעתי על זה משהו..זה רציני?" אז הוא אמר שכן, ואז אמרתי לו אתה הכותב הכי טוב, ושמאוד אהבתי את כל הסדרות שהוא עשה עד עכשיו.. (במקרה של הוט3-הוא עשה גם את מיכאלה[?] וטב"ע..) ואז הוא אמר כזה "תודה כפרה,תודה.."

0ליוש0

New member
לא יצא לי לראות...

אבל לפי תמונה אני זוכרת ת'פרק באמת יפה חחחחחח ולדעתי האלופה יותר טוב מטב"ע

למעלה