הכהתי את התמונות
S snoopytush New member 5/8/09 #70 את מציירת מאוד יפה פשוט את הציורים הקודמים לא הבנתי אולי בגלל שזה היה עיפרון בהיר
M Mystic Circle New member 5/8/09 #76 קודם כול תודה../images/Emo13.gif בצבעים לא. אנשים גם. כבר מעל לשנה אני לא מציירת נופים. עכשיו אני בעיקר מציירת אבסטרקטי. עולם דמיוני כזה, כמו ב-2 התמונות הראשונות.
קודם כול תודה../images/Emo13.gif בצבעים לא. אנשים גם. כבר מעל לשנה אני לא מציירת נופים. עכשיו אני בעיקר מציירת אבסטרקטי. עולם דמיוני כזה, כמו ב-2 התמונות הראשונות.
A amb2 New member 5/8/09 #74 את צריכה לעבוד עם עיפרון יותר מתאים לציור B6 או על דבר שדומה לו ככה יש יותר שליטה בציור אני ממש מבין טוב בזה
את צריכה לעבוד עם עיפרון יותר מתאים לציור B6 או על דבר שדומה לו ככה יש יותר שליטה בציור אני ממש מבין טוב בזה
M Mystic Circle New member 5/8/09 #75 תודה על העצה../images/Emo13.gif אני לא מבינה כלום בעפרונות. אני מציירת עם HB2 הרגיל, ויצא לי גם לצייר בעט עיפרון
תודה על העצה../images/Emo13.gif אני לא מבינה כלום בעפרונות. אני מציירת עם HB2 הרגיל, ויצא לי גם לצייר בעט עיפרון
M Mystic Circle New member 5/8/09 #79 אז אולי תשים בשרשור אוף ציורים שלך אבל בשרשור אוף הבא, כי זה כבר נראה לי עמוס מדיי.
M Mystic Circle New member 5/8/09 #82 בהוספת תגובה יש לך אפשרות הוספת קובץ עיון שלח קובץ שלח תגובה ואני מפצירה בך שוב לכתוב את כול מה שאתה רוצה להגיד בהודעה אחת!
בהוספת תגובה יש לך אפשרות הוספת קובץ עיון שלח קובץ שלח תגובה ואני מפצירה בך שוב לכתוב את כול מה שאתה רוצה להגיד בהודעה אחת!
י ילדת הסוכר המרחף New member 2/8/09 #21 שמעתם על הפיגוע?! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3755393,00.html פיגוע באחד המרכזים של הקהילה הלהט"בית בת"א. שני הרוגים וכעשרה פצועים. מדובר כנראה בפיגוע על רקע הומופובי. מזעזע, באמת. זה מוכיח עד כמה שנאה ועיוורות יש בעולם.
שמעתם על הפיגוע?! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3755393,00.html פיגוע באחד המרכזים של הקהילה הלהט"בית בת"א. שני הרוגים וכעשרה פצועים. מדובר כנראה בפיגוע על רקע הומופובי. מזעזע, באמת. זה מוכיח עד כמה שנאה ועיוורות יש בעולם.
M Maple Syrup Waffle New member 2/8/09 #22 זה רק חשדות, עדיין לא יודעים מה הרקע יש חשדות ושמועות שמדובר באדם חרדי. נראה בהמשך.... אבל בהחלט מזעזע!!!
זה רק חשדות, עדיין לא יודעים מה הרקע יש חשדות ושמועות שמדובר באדם חרדי. נראה בהמשך.... אבל בהחלט מזעזע!!!
B Berethor New member 2/8/09 #24 מיסטיק תבקרי בפורום ערפדים, בסטטיסטיקות צויין שאסקסואלים הוא בעשרת הפורומים המועדפים על חברי הפרום.