טופיק (מקורי).

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif טופיק (מקורי).

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה היא: ספרו לי על סדר היום (השיגרתי) שלכם (בחופש/עבודה) וכאלה.

אפשר לשאול שאלה של הדיוטית לגבי מסנג'ר?

אמנם שאלתי גם בפורום המתאים, אבל לא נראה לי שיש שם ממש אנשים
איך אני מתחילה להשתמש במסנג'ר? הורדתי את התוכנה, אבל כשאני מקלידה אימייל וסיסמא (של וואלה אגב אם זה משנה), הוא כותב לי שלא היתה אפשרות להכניס אותי מאחר ש windows live id שהזנתי אינו קיים או שגוי. איך בעצם אני מתחילה לתפעל את המסנג'ר? תודה

Don Nirtin

New member
זה משנה מאוד../images/Emo87.gif

צריך כתובת אימייל מאומתת שקשורה לHOTMAIL או GMAIL.

תודה, זה מה שעשיתי עכשיו ../images/Emo4.gif

משום מה אני זוכרת שהיה לי פים מסנג'ר וכן השתמשתי בכתובת רגילה של וואלה.. אוף, סתם עוד מייל עכשיו.

deisy

New member
לא ניר

אפשר עם כל כתובת של מייל.. יש לי גם עם 012.... אבל צריך לפתוח חשבון ב MSN עם הכתובת שרוצים

IceFairy

New member
../images/Emo45.gifלפני ששיניתי את הכתובת מייל שלי לנוכחית

היתה לי כתובת אחרת, של 012, אך מאחר ועזבתי את החברה הנ"ל שיניתי את הכתובת במסנג'ר גם כן. אכן ניתן להכניס כל כתובת.

deisy

New member
ממממ....

כנסי לכאן ותפתחי חשבון.. עם איזה מייל שאת רוצה... ואז הוא יכר בחשבון שלך

אוקיי.. עוד שאלה ../images/Emo4.gif

הורדתי MSN בעברית. יש שם מצבים כמו "מחובר" "עסוק" וכדומה. אני יכולה לשנות את השם או להוסיף ארחים? כי אני רוצה שאחרים יראו את זה באנגלית. זה נועד בעיקר לאנשים מהגייל שלי, שהם לא ישראלים....

IceFairy

New member
את התפריט העברי רק את רואה, הם רואים

רק את הניק שלך, את יכולה לשנות את שמך כך: Tools>Options>Personal והאפשרות הראשונה היא שינוי הניק שלך למה שאת בוחרת. אצלי כל המחשב הוא באנגלית לכן כתבתי לך את הנ"ל באנגלית.

לא, לא התכוונתי לניק שלי.. את זה שיניתי

אני מתכוונת ל"מצב". עד כמה שזכור לי, הצד השני רואה אם אני מחוברת, עסוקה, לא נמצאת וכאלה... השאלה שלי היא אם הם רואים שכתוב בעברית "מחובר", או רק את האייקון הירוק. והאם אפשר לשנות או להוסיף מצב שיהיה כתוב באנגלית.

deisy

New member
הם רואים בשפה שהם הורידו

שהיא כנראה אנלית את רואה בשפה שאת הורדת - עברית גם אותם תראי בעברית למרות שבטח הורידו באנגלית

IceFairy

New member
לא, כתבתי לך שאת התפריט העברי רק את רואה

הם רואים בדיוק כפי שגלית כתבה, את המצב שלך עפ"י השפה שמותקנת אצלם.

אוקיי, תודה ../images/Emo13.gif

ההתמכרות הזו למייפל תטרף אותי בסוף
עד כדי כך שאני חייבת להיות מחוברת לגיילד שלי גם בזמן עבודה

IceFairy

New member
hehe מכירה את זה מקרוב O_O

לא משנה מה אני עושה בבית, אם מסדרת, מנקה, מלמדת, המייפל כמעט תמיד פתוח ברקע, גם אם אני AFK.

למעלה