טופיקים שונים

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

~*~gaL

New member
בגלל שאני בנאדם טוב...

כאן ובבקשה נסו לקצץ ברכילויות בפורום :)) (חיים אישיים של פ' וק' ומשפחה...)

פIלי

New member
בגלל שאני בן אדם סקרן...

אגב תודה על הכתבה... אבל - מה הסיפור עם עלילות משה? וצפדינה? והאח של דריקס? כל אלה זה הופעות \ תוכניות של קיצ'ס ופרידמן?! לא שמעתי עליהם אף פעם...

kfm

New member
גם אני לא שמעתי על רובם.....

אבל את אח של דריקס יצא לי לראות ביום העצמאות...או לפחות חלק ממנו...אחר כך כבר סגרו לי את הטלויזיה ולא הרשו לי להכנס... בקיצ קצ זה סרק, יפה, מאוד יפה....הוא משחק אותה חנון כזה מתוק מתוק שמסדר את כולם כדי שהם יחשבו שהוא אח של איזה שחקן כדורגל, אלי דריקס... זה מה שהבנתי ממה שהצלחתי לראות..:)

Yuvalenko

New member
ואני כבר חשבתי שהוא סרק מישהו...

תגידו לי, מה זה לא שמעתם על עלילות משה?? זה היה ההצגה הנמכרת ביותר בארץ בכל הזמנים!! הגיעו רבבות מחו"ל כדי לראות אותה!! :::)))) סתם, האמת שהבעיה הייתה שזה לא סקורסיזי... זה לא!!!...

kfm

New member
"אוי יובל השנינות השנינות"

נו, איך אני, לומדת מהר לא?

Yuvalenko

New member
תלמידה מצטיינת! קיבלת 99....

הורדתי לך נקודה על זה ששכחת פסיקים..

kfm

New member
זה היה בכוונה בלי פסיקים

כדי שתקרא את זה באדישות כזה של "נו טוב, יופי יובל השנינות השנינות....." נהדר, לא?

mati88

New member
מי א=ת=ה

שתתן לה ציון???? זה משפט שלי בכלל. כאילו, אני משתמשת בו!!!! אם כבר היתת נותן ציון, אז ציון נכון..98. (פיסוק כאילו!) חיחיחיחיחחי.... (:):::: :::)))) V@

סולמית42

New member
בגלל שאני משועממת ביום שבת בבוקר

אז אני אענה לך... סתם, בגלל ששאלת ואני יודעת את התשובה... "עלילות משה בעיר הגדולה" זה מופע של טל פרידמן ומשה פרסטר שהציג מליון פעמים בין השנים 88-94. (אחלה מופע! מאוד מצחיק!) צפדינה זו דמות שנוצרה במופע הזה ואחר כך קיבלה תוכנית בערוץ 2 (שוב, עם משה פרסטר). השם המלא שלה זה "צפדינה קֱנדוֹל(??)-יהלום. מורה, מחנכת ואם בישראל". לתוכנית קראו "צפדינה מארחת". באחד הראיונות (אולי זה שגל צירפה) טל אמר שהוא רצח את הדמות הזו. ו"האח של דריקס" זה סרט משנת 94 (או 93... לא ממש משנה...) שטל עשה בלי קיציס (מן הסתם, כי אז הם עוד לא הכירו). סרט מצוין, באמת אחלה סרט. ואם מישהו לא ראה אז להשיג הכי מהר שאפשר ולראות!

פIלי

New member
../images/Emo2.gif

מאיפה אני משיג את כל הדברים הנפלאים האלו?!

אפשר להשיג את "האח של דריקס".

יש DVD של הסרט המחיר שלו נע בין 30-50 שקל וזה סרט ממש ממש מומלץ, שווה לקנות. בנוגע לשאר הדברים אני מניחה שאין דרך להשיג אותם, וחבל.

~*~gaL

New member
אני עדיין חיה באשליות...

...שביפ ישדר את צפדינה ואולי יש איזו הקלטה של המופע עם משה פרסטר והוא ישדר גם את זה. וכמובן, גם את העונה הראשונה של חלומות בהקיציס... אבל כל זה - אשליות... (אגב, מצאתי עוד סדרה טובה לביפ - דגראסי! ואני דיי בטוחה שהיא לא כ"כ יקרה...)

kfm

New member
ממתי הכתבה הזאת זה נשמע

קצת ישן כי הם מדברים רק על העונה השניה של חלומות ועל מה שלפני זה לא?

שלנג

New member
אכן

ואני יכולה להעיד שהוא פשוט הילד הכי מקסים בעולם!!! הכי! סולמית?!

למעלה