טוב

ganooov

New member
לאיפה אתה מתגייס בסוף? ../images/Emo13.gif

פשוט אם זה ככה...

ganooov

New member
אם תסדר לי כניסה לשם, ../images/Emo13.gif

אני אשמח
. זה כזה קטע של "אם אני לא יכול להכנס לטיס, לפחות שאני אעבוד עם החבר'ה האלה"
. חכה ותראה כמה תקפוץ בשנה וחצי שבאמת "תעבוד" שם
. אני רק אגיד לך שהבסיס שלך ממוקם במקום די יפה
.

גנוב..

כמו שכבר אמרתי לך באי סי קיו.. נכשלתי בכוונה במבדקים.. פיכסה טייס.

noosh

New member
יופי, תארגנו לי הסעה ואני שם ../images/Emo3.gif

ואני אפילו אפסיד מסיבת רוק מקומית אצלנו... אוף, למה הכל יוצא על התאריך הזה? גם ההופעה של הבילויים

Miss CB

New member
בדיליי קל ../images/Emo9.gif

רציתי לבקש טובה: יכול להיות שבקרוב יהיה לנו מיני פרויקט באנגלית, ולשם שינוי אחד כייפי לאללה (מי היה מאמין...!): להביא שיר שאנחנו אוהבים ולספר עליו ועל הלהקה
אז נכון, זה אומר לשבת ולשמוע קצת שטויות אבל האמנים המופלאים אנ סינק ו/או סאלימינל והחבוב שמשום מה אין לו שם, אבל נו טוב. קיצר, חשבתי לעשות דווקא על לד זפלין - למרות שאני מכירה רק שני אלבומים בנתיים (מישהי אחרת עושה על פינק פלויד, ועל לנון אני עושה ביוגרפיה לפרויקט אחר אז כמה אפשר לטחון להם אובססיות, ובדוגרי כמה אפשר כבר לדבר על הפוליס...) - I וIV. אז חברי להקה אינ כבר יודעת, פרטים כלליים לא בעיה למצוא - הבקשה שלי היא אם יש לכם סיפורים נחמדים בסגנון למה קוראים להם ככה (קית' מון, אני יודעת, התכוונתי בסגנון של) ופרטי טריוויה נחמדים...
מראש, טלי.

שנה טובה מתפוז אנשים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

צוות תפוז אנשים מאחל לכל הגולשים שנה טובה ומאושרת. הכנו עבורכם עמוד תכנים לחגים, הכולל מאמרים, אירועים ופסטיבלים בחופשות. המשך גלישה נעימה!

הלו"ז היומי ../images/Emo59.gif של ../images/Emo43.gif

"המופע המרכזי" שלנו הערב יתקיים בשעה 19:00 בפורום רוק ישראלי: להקת רוקפור, שהגיעה לביקור מולדת לאחר הצלחה היסטרית באמריקה, תענה לשאלות הגולשים בתפוז Live בהנחיית ערן פרבשטיין.
אמיר גוטפרוינד, מחבר רב המכר "שואה שלנו" וזוכה פרס ספיר לספרות יתארח בפורום ספרים בשעה 19:30 ויענה לשאלותיכם. רצוי לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פורום גאווה מסכם שנת פעילות האגודה עם דובר האגודה – יגאל רענן, שגם אחראי בין היתר על ליין המסיבות ההורס- Pop Ring ו- Big Boys. הערב ב-20:00, בהנחיית מנהל פורום גאווה.
העניינים מתחממים בפורום הרצליה לקראת הבחירות לראשות העיר. היום ב-16:00 ד"ר אריה חן, מועמד נוסף לראשות העיר, עונה על שאלותיכם ומנסה לפתור את בעיות התושבים בעיר. שווה להכנס.
תחרות הסיפורים של פורום תרמילאים בעיצומה. מחלקים פרסים לסיפור הטוב ביותר שקרה לכם בדרכים... אז קדימה, שלפו את הסיפורים מהזכרון והנציחו אותם למסך...
עדיין לא הצבעתם לקופסא??? לא יכול להיות! בואו להצביע ולהשפיע למצעד הכי מדורג בישראל!!! והשבוע זוכים בסינגל המדהים של ריצ'ארד אקס וקליס... שיר שלא יצא לכם מהראש...

למעלה