טוב

HelterSkelter1

New member
כן, לגרמנים

כמו שכתבתי לך, קראוט זה כרוב כבוש, אני חושב, וזה מאכל פופולרי בגרמניה. החיילים האמריקאים קראו כך לגרמנים, אבל אין קשר יותר מדי למלחמת העולם השנייה, זה בסה"כ מילת גנאי לגרמני. זה כמו שתקרא לי "באגט-בוי"

Grimble Grumble

New member
לא שזה ממש רלוונטי

זה לא קשור למלחמת העולם השניה... קראוט זה כינוי לגרמנים שאין בו שום קשר לנאציזם... פשוט מאד הגרמנים אוכלים הרבה סאור-קראוט (כרוב חמוץ) (בד"כ מלווה בפרנקפורטר ובירה טובה). וזה היה 20 שניות על למה זה בסדר לקרוא לגרמנים קראוט...

OzzzzzY

New member
גם אני חושב שכדאי לך למכור...

מה אתה חושב בכלל?!? 300 דולר זה לא מעט כסף...ואם אתה אוהב את האלבום הזה , אז תקנה אותו בלא יותר מ-100 ש"ח כמו שאמרת... אני מניח שכמות התקליטים שיש לך בבית היא לא במונחים של אספנות , אז זה לא ממש משנה אם תקנה את התקליט במאה ש"ח... לך על זה...אני במקומך לא הייתי חושב פעמיים ואפילו מנסה להעלות עוד קצת את המחיר...300$ (או יותר במידה שתצליח להעלות את המחיר) יתנו לך קצת נחת אם אתה מרושש

YanivYair

New member
בשום אופן לא!!!!!

עזוב אותך משטויות גם אם אתה לא אספן דגול, אין כמו ההרגשה שיש לך משהו נדיר. כסף זה לא הכל בחיים כמאמר הקלישאה כסף בא והולך. טוב לראות בבליל של ה"קאזאיסטים", שיש עדיין אנשים עם ערך סנטימנטלי למוסיקה שלהם.

OzzzzzY

New member
סתם שטויות....

אז יש לו משהו נדיר... נו אז?!? הוא יכול לקנות את אותו התקליט ביותר זול , ולהרוויח גם לא מעט כסף... ב-300 דולר הוא יכול לקנות כמות רצינית של תקליטים אחרים...

no chance in hell שיש לך את המקורים

מה שיש לך זה מאוד הגיוני ההוצאה המקורית ולא הראשונה. ההוצאה הראשונה של AXIS למשל הייתה במונו ונמכרה בפעם האחרונה ב-2500$. בגלל הפופלאריות הרבה של אותם אלבומים (כל השלושה) הם הודפסו פעמים רבות גם בהוצאה המקורית ולכן רק להדפסה הראשונה יש ערך רב. והאמת היא שרוב הסיכויים שאין לך את ההוצאות המקוריות. תבדקי עפ"י מספר סידורי: האלבום הראשון בארה"ב: RS-6261 (יצא בלייבל Reprise) האלבום הראשון בבריטניה: 613-001 (יצא בלייבל Track Records) אקסיס - נועז כאהבה: RS-6281 (יצא בלייבל Track Records) ממלכת-גברת חשמלית: 2657-012 (יצא בלייבל Polydor)

קיר קמט

New member
אם מישהו מנוי על גלובס

יש שם היום, במוסף "כסף", ביקורת על האלבום החדש של ניל יאנג... הביקורת שם אומרת רק מילים טובות, בסופו של עניין.

גם ב"כל העיר" ירושלים נכתבה ביקורת

קטנה. גם הם משבחים ואומרים שהאלבום מאוד חי וחם. אם אתם רוצים לקרוא אני מוכן להעלות את זה...

בבקשה אל

אם זה נמצא ברשת אפשר לתת קישור, אם לא, אסור להעלות את זה לכאן, מחמת פגיעה בזכויות יוצרים (גם בקרדיט מלא)

../images/Emo108.gif הקסם...

הרבה דברים קורים היום בתפוז!
"חתול הקסם" שגיב לויפר מגיע היום ב-19:00 לצ'ט של פורום YTV לענות לשאלותיכם וגם לעשות קצת שמח, לאחר שהעיפו אותו בשל התנהגות לא נאותה מהוילה של פרוייקט Y.
הערב ב-21:00 פורום סינגלס מארח את ג'וני, נשא איידס, שידבר על המחלה, על ההתמודדות היומיומית ועל דרכי המניעה. חשוב וגם כדאי לדעת!!
באותה שעה , 21:00, פורום חירשים וכבדי שמיעה מארח את הדס שרס, עובדת סוציאלית חרשת, שתסביר על זכויות החרשים וכבדי השמיעה בישראל, ותענה לשאלותיכם בנושא.
השלמה-וויזיון יוצא לדרך היום וימשך עד ה-26/11- יום הולדתו החמישים וארבע של שלמה ארצי. היום מתפרסם הסיבוב הראשון: 11 שירים של שלמה מתחרים על אהבתכם. כנסו, האזינו לקטעים ודרגו את חמשת החביבים עליכם...
הקופסא שלנו מתחדשת השבוע, ודיידו עם להיטה החדש white flag נכנסת היישר למקום הראשון ומורידה משם את אוונסנס. שנאייה טויין נכנסת רק ל-18 ודני מינוג כמעט אומרת לנו "להתראות"... זה הזמן להצביע לחמשת השירים האהובים עליכם. השבוע אנחנו מחלקים לכם את הסינגל ההורס של ריצ'ארד אקס וקליס... Finest Dreams

ouria

New member
חדש בתפוז- פורום לד זפלין ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הכותרת אומרת הכל. פורום 847

למעלה