טוב

ouria

New member
יש לי סוד קטן

רציתי לפתוח את הפורום כך שינעל את שבוע לד זפלין אצלכם, אבל איכשהו לא הסתדר
בכ"א, אם אנשים מעוניינים להעביר אלינו מאמרים והודעות- בשמחה, עד שנתחיל לכתוב בעצמנו דברים

לא קם רעיון כל כך גרוע מאז פורום

פינק פלויד.. אם כל הכבוד ללד זפלין.. ובהחלט יש כבוד (רב מאוד אפילו). אני לא חושב שמגיע להם פורום.. פה כבר אין בקושי נושאים על מה לדבר עליהם.. בשביל מה הם צריכים פורום משלהם.. אני לא רואה אנשים מתחילים לנתח את tangerine

ganooov

New member
הזמן יוכיח. ../images/Emo13.gif

יש פורום פינק פלויד ופורום ביטלס, אחד נכשל והשני הצליח..

ganooov

New member
אתה יודע מי מהם לא הצליח ../images/Emo13.gif. ../images/Emo13.gif

אחד משניים, מכיר?
פורום ביטלס טוב מאוד
.

OzzzzzY

New member
לדעתי הוא כן גרוע...

אין בו שום פעילות מעניינת , והדיונים שם משעממים... הניהול שם על הפנים...בעצם זה לא נקרא ניהול... זה פורום עם פוטנציאל ליותר ממה שהוא...חבל...

חברים בקשה ../images/Emo46.gif

להבא, הודעות שיש בהם זילזול או פגיע בפורומים אחרים או במנהלהם, ימחקו לאלתר

GingerBread Man

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה פורום שכבר יותר מחצי שנה אין לו מנהל בגלל בירוקרטיה מטופשת של תפוז. לאחרונה הוא גדל מאוד והדיונים בו מעניינים מאוד בזכות כמה תוספות מרשימות, אל תשפטו פורום אם ביקרתם אותו פעם, כי פורום הוא דבר מתפתח ומשתנה ואני מבטיח לך שפורום פינק פלויד עבר גם את זה וגם את זה.

Miss CB

New member
אאוץ'...!

ווטרס, תחזיר לו. בנתיים, מנצלש"ת (בערך) - *שיעול* פורום ביטלס 298*שיעול* שנייה אני גם קצת מצוננת, *אאאאפצ'י*כל שבת חידון מגניב*אאאאפצ'י!*

yoavsc

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אגרול בהופעה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אל תגידו לא ידענו.. והפעם, גם תלמידי התיכון יוכלו להגיע, כי ההופעה החדשה היא ביום שישי. 3 באוקטובר http://planet.nana.co.il/egrolhor/HorashimEggroll.html

yoavsc

New member
אני צריך מפה עם סימון של הקו הירוק

בשביל זה, אבל אני כמעט בטוח שכן. זה ליד ראש העין.

למעלה