טוב

לשעות = לעשות, משיהו = מישהו

ודרך אגב, כשחושבים על זה עוד פעם, אולי את "אויש לילה", לא צריך בכלל להקריא לחניכים, והוא בכלל מיועד למדריכים שידעו מה לא לעשות באש לילה...

kedeman

New member
כמה דברים שאני יכול לחשוב עליהם

וסתם לידיעתך (של עומרי) היא ומורן מדריכים את אותה הקבוצה ביחד... הממ.. נראה לי שאריק נמצא יחסית הרבה בבית לא? אולי תצרפי את אריק אליכם? או שתוכלו נגיד להביא את אריק בתור ה"מפקד שלכם" ואז שהוא יוביל את הקבוצה, את תלכי באמצע ומורן במאסף (אמרתי אריק כי אני ידוע שאתם סומכים עליו.. עקרונית זה טוב גם עם כל אחד אחר)

אם הם מדריכים ביחד, אז למה מורן

צריך לדאוג לחניכים שלו? החניכים שלו ושל מור, זה לא אותם חניכים?

קשתונה

New member
אז ככה....

הם בלאגניסטים?!!? בדיוק שם הם יהנו!!! לא צריכים להרעיש בשביל בלאגן... הרעיש זה צומתיות לא בלאגן:) תהיי קשוחה... הכי שיש! שמי שיעיז לדבר ירוץ לעץ תוך 30 שניות... קצת צבא... בוץ על הפנים? אפשר א"ש לילה בלי?!!? ברור שעם! וענפים! תרעילי אותם!!! קרביות!!! הם יהנו ואת תהני והפחד ירד תסמכי עלי!!! קצת צבא...זה הכל:)

קשתונה

New member
חוץ מזה...

שתמיד את יכולה להציב אנשים בדרכים כדי "לברר אם השטח פנוי..." "כדי לקבל התרעות..." כמו במחנות תמיד... גרעינר פעיל... מישהו... זה נורא נורא נורא מעודד!

קשתונה

New member
גם אני...

תהיתי בקשר לזה...זה נורא פשוט... כשאת מדריכה... פתאום אין לך בעיות...את יודעת הכל... למה את חושבת שחניכים חושבים שהמדריך שלהם יודע הכל? כי זאת התחושה שהמדריך נותן.. תראי להם שאת אחראית ואת תתפסי לזה... תשחקי אותה קרבית וחושך זה שטויות ואת תתפסי לזה... אחרי הכל זה יהיה מאוד משעשע... ותפעילי אותם כל הא"ש לילה לא בהפעלות אלא בריצות זחילות סיפורים וזה...בלי חטיפות... ופשוט זה יעבור מהר וכיף

kedeman

New member
עצרי רגע!!!!

מדי היה גרעינר שלך? מדי, שהיה מעמק חפר? כי אם כן אז הוא ממש אחלה בנאדם!!! הכרתי אותו לפני שממש הכרתי את התנועה לכן לא הבנתי לאן הוא נעלם כשהייתי ב-ח חשבתי שהוא סתם הלך לצבא אבל באיזה טיול בהתחלת כיתה ט ראיתי אותו ולא הבנתי מה הוא עושה שם פתאום...

נ ו ם

New member
כן!

כשהייתי בכיתה ט'. לאחרונה הבנתי שלולא הוא, לא הייתי הולכת למד"צים. איזה חמוד.

נ ו ם

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo32.gif אחר - מנצלת את השרשור ../images/Emo41.gif

אני ממש צריכה עזרה. זוכרים שפרסמתי שאלון בשביל מחקר של עבודה בסוציולוגיה לבגרות? לא כולם ענו קודם ואני ממש מבקשת ממי שלא ענה שיוריד את הקובץ ימלא את השאלון (במודגש או משהו) וישלח לי בחזרה או בפורום או באימייל או באייסיק. זה ממש חשוב לי
(אני צריכה להגיע לבערך 60 בסופו של דבר)
נעם.

נועם

בדקתי את הנושא, וגם דורותי עם הגרביונים לובשת שמלה על שמלה, הקטע שאני לא זוכר עם זה כחול על לבן או לבן על כחול, נדמה לי שכחול על לבן. מקווה שעזרתי. ושוב על תשכחי נעליים אדומות.

אם את רוצה

אני יכול לענות עוד כמה פעמים. פעם אחת בשביל כל פיצול אישיות..

fresh mishmesh

New member
נעם

מילאתי את השאלון, התשובות שלי מסומנות באדום מקווה שזה בסדר

נ ו ם

New member
../images/Emo51.gif לשתיכן!

בהחלט עזרתן:) עוד מישהו? פלייייייייייז..

hadasbaril

New member
תבקשי בעוד פורומים

כמו שמינסטים, נוע"ל......אולי הם יעזרו את גם יכולה לחפש באיסיק לפי גיל וארץ ולשאול אנשים.

קשתונה

New member
אני בהחלט חושבת

שהמקרה שקרה במחנה ישראלי של רמת הגולן היה משעשע ובהחלט מכתיר את אבקת החשמל כזוכה:) מי שלא שמע... מדריכים שלחו חניכים להביא מהמפקדה (הרעועה משהו...) אבקת חשמל...כמו תמיד... המד"חים המשועממים (כמו כולם) שלנו החליטו להשתעשע לקחו סוכר שמו בשתי כוסות נתנו ליד ואמרו שלא יעיז להתקרב לכלום ולא יעיז לקרב ידיים אחת לשניה וזה מסוכן ופה ושם... בקיצור לא מעט זכינו לראות ילדים הולכים עם ידיים פתוחות לחוצים כמו המוות וחבורה של מד"חים מאחוריהם :"תזהרו תזהרו!!! זוזו זה מסוכן!!!" וכל החניכים מסביב לחוצים... היה משעשע:)

מ ו ר ע ל

New member
אם כבר מדברים על ישראלי

אז בישראלי של כל הארץ היה משהו שווה מאוד משהו בסגנון שילדים הלכו למפקדה ונתנו להם משהו עם קמח וזה היה גם עם צבע שונה וילדים הלכו לחוצים אש כאילו עוד שנייה הם מתים אחרי זה בשיחת פתיחה של המפקדה של בני ישראל אמרו לנו לא לעשות שטויות כאלה חחחחחח

אבקת חשמל ושמן סנדות

דברים אדירים
במיוחד כשיש אנשים טובים במפקדה ילד אחד אצלנו במחנה צבע עם מברשת בסבלנות סנדות בשמן מעורבב עם פפריקה
ותוספת לאבקת חשמל, חייבים להניח את האבקה ל10 שניות על הקרקע כל חמש מטר:)

אני יותר אוהב את השמן סנדות

פעם כשהייתי טרומ"פ, הייתי במפקדה, והיה איזה מדריך אחד, שכל חמש דקות שלח חניכים לבקש משהו, בשלב מסויים, הודענו לו שיש תיק באוטובוס והוא צריך ללכת להביא אותו, וגם גילינו לחניכה שהוא שלח שהוא עובד עליה, ושלחנו אותה להכות אותו. ודרך אגב, מה עם איזה סקר חדש?

למעלה