טוב
!

mmmaorrr

New member
מסכים

שמעתייי שהארי פוטר החמישי יוצא הקיץ בחודשים הקרבים וראיתי את ספיידרמן שלוש..... מומלץץץ ביותר... לכול אוהבי הספידרמן למינהם אההה ויצא גם שרק שלוש חייב לראות F.O.B שולטים Sugar We'Re Going Down שיר סוףףףף

לייינוש

New member
אני חייבת לראות ../images/Emo119.gif

אני מכורה לסרטים אבל לא לקרוא ה100 עמודים מפחידים אותי ואני בנדם שקורא!!!

Fall Out Liel

New member
בנוגע לתמונות מהמפגש!../images/Emo168.gif

מי שלא מצליח/ה להעלות את התמונות בגלל שהן גדולות מדי אז שת/יעשה כך: - להיכנס ל"צייר" PAINT. - ללחוץ על "קובץ" ואז "פתיחה" ותשימו את התמונה. - לחצו על "תמונה" ואז על "מתיחה/הטיה". - כתבו במקום 100%, 50%. התמונה תקטן, אם לא מספיק אז תעשו את זה שוב ותקטינו. - לחצו על "קובץ" ואז על "שמירה בשם" ותשמרו איפה שאתם רוצים. - היכנסו ותראו כמה התמונה שוקלת עכשיו ואם היא פחות מ-500 KB. -העלו את התמונה לפורום כדי שכולנו נוכל לראות. בהצלחה

יש לי את כל שר הטבעות בדיוידי../images/Emo47.gif../images/Emo176.gif

זה אולי בין הסרטים הכי מוצלחים שיצאו בעשור האחרון. |מכחישה את היותי פה|

../images/Emo204.gifאני חולק על דעתך.

"ספיידרמן 1,2" לעולם לא עניינו אותי. "הטינה" זה סרט עלוב ולא מפחיד. "הגרינץ'" זה סרט מעצבן. :| "מת לצעוק 4" זה אחד הסרטים שהכי שנאתי אחרי "הכפר".

2DarK AnGeL2

New member
ואי גם אני שונאת את הכפר...

אחד הסרטים הכי לא מעניינים שיש.... ציפיתי לראות איזה סרט אימה טוב ופשוט כל הסרט חיכיתיי לאיזה קטע אחד מפחיד... משהווו אבל כלום... קיצר לא שווה צפייה

Fall Out Liel

New member
הקטגוריה שהכי מתאימה לסרט הזה היא../images/Emo168.gif

מתח, זה לא סרט אימה, זה מתח, מאחר ולאורך כל הסרט אתה מחכה בציפייה לראות מה יקרה, זה מותח אותך

../images/Emo204.gif^^

אני לא אומר עלייך משהו רע, אז שלא תחשבי לרגע אפילו. את בטח גם לא תאהבי את הסרטים שאני אוהב: השדים של אמילי והיום שאחרי מחר. :]

2DarK AnGeL2

New member
היום שאחרי מחר סרט כל כך יפה...ראיתי אותו

נראה לי חמש פעמים... ומכל פעם נהניתי מחדש... השדים של אמילי לא ראיתי... אבל מוכר לי השם..

Fall Out Liel

New member
דווקא בחירות טובות../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif

אבל השדים של אמילי ראיתי רק את הפרומו [וזה נראה לי סרט קטלני!] והיום של אחרי מחר ראיתי כמה וכמה פעמים, סרט מדהים עם אפקטים מדהימים!

לייינוש

New member
זה אחד המצחיקים ../images/Emo119.gif

כשפיט מחופש לקנגרו חה חה חה חה וילד בוכה חחח

64 panic girl

New member
הכי אהבתי..

שפיט היה בחנוות דיסקים אז הוא עשה כאילו הוא גונב ואז ראיינו אותו והוא אמר : "גנבה זה מגניב זה ענק.. אמממ זתומרת זה אסור זה ממש ללא יפה.." רק באנגלית

למעלה