טוב
!

לא פו"ב!../images/Emo223.gif

זה שאת רוב השירים כותב להם ילד מיספייס מתלהב [פיט אם לא הבנתן] זה לא אומר שהם אימו.. כנ"ל פאניק! אט דה דיסקו אימו בא מהמילה אימושיונל.. אימושיונל פאנק.. בעיקרון זה סגנון די ישן שעם הזמן התפתח והשתנה קצת.. הדוגמה הכי טובה שאני יכולה למצוא ללהקות אימו עכשוויות זה hawthorn height וFuneral For A Friend [למרות שהדיסק החדש שלהם די שונה] ואמ.. אם תחפשי קצת בויקיפדיה יש שם הרבה על זה.. גם יש מכל מיני קומונות אימו שנפתחו בתפוז ובכל אחת כזאת יש מספיק חפירות על זה

AdiA12

New member
טוב, עכשיו כבר לא ברור לי. ../images/Emo209.gif

בפעם האחרונה שבדקתי בויקיפדיה, היה כתוב על פול אאוט בוי שזאת להקת רוק, פופ, פאנק אימו. ועכשיו הם מחקו ושינו למשהו אחר, אני לא מבינה כבר.

william beckett

New member
קומונה לTAI../images/Emo168.gif

היי אני רוצה להגיד שיש קומומנה חדשה ללהקה the academy is שאני מנהלת ואני מעוד אוצה שתיכנו ותהיו שותפים באה!

2DarK AnGeL2

New member
יוואווווו אתם לא יודעים מה קהר לי עכשיו!!!!

אני יושבת לי בחדר... בדיוק באה לרשום הודעה ואז אני מסתכלת קצת ימינה ופתאום מה אני רואה?!?!?!? צרעה ענקיתתתתת מתקרבת אליייי אדומה שחרוההה כזאתייי ואני מתה מפחד מדברוים(גם כתבתי את זה פה פעם..) דפקתי כזאתתת צרחה... כמעט נפלתיי מהכיסאא וברחתי מהחדר הכיי מהר שאני יכולה וסגרתי את הדלת... ועכשיו חזרתי לחדר... ואני מזה מקווה שהיא כבר יצאה.... יאווו איזה פחד..
... אוף הלב שלי עדיין דופק.. חחח בקשר לסרטיםאני רוצה לראות את שודדי הקריביים 2 ו-3!!!! הראשון זה אחד הסרטים הכי יפים שראתי... וגם הצלצול זה יפה... ומצחיק

לייינוש

New member
שודדי הקריבים 3 מדהים!!!

פפפאאאק זה כל כך יפה!!!! 1 2 3 מדהימים!!!!!!!!!!!!!1 אורלנדו בלום כל כך חתיך כל כך סקסי!! וג'וני דפ... גררר

ראית את הטינה2 !!

ועוד כמה סרטים שציינת למעלה , אבל הטינה2 סרט מעולה ומאודמאוד מפחייייד
..

AdiA12

New member
ראיתי רק את... ../images/Emo129.gif

ספיידרמן 1 ו-2 [אממ.. הסרטים.. נחמדים..] הארי פוטר 1 או 2, נו זה של חדר הסודות, ואני לא סובלת הארי פוטר, פשוט הקרינו את זה כשהייתי קצת יותר קטנה במלון. 12 במחיר אחד 1 ו-2 והם סרטים מצחיקים וטובים.

AdiA12

New member
שיניתי מאומץ ../images/Emo209.gif

בגלל שזה -
היה כבר שייך למישהי.

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifבנוגע למפגש../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

מה דעתכם על ה-25.6, בעזריאלי, נחכה עד שכולם יגיעו ואז נלך/ניסע לים? מי שבעד שיצביע
ומי שלא
. שרק האמוטיקונים האלה יהיו בנושא, כל בעיה, או משהו לכתוב תכתבו בבקשה בתוכן. תודה

לדעתי

אין כ"כ קטע לעשות עוד מפגש עוד חודש,תחכו קצת היה מפגש רק לפני שבועיים.(ואני עובדת בקיץ וממש רוצה לבוא למפגש אבל זה לא בטוח שאני אוכל כי בכל החודש הראשון אני עובדת) אז בואו נעשה את המפגש השני בחודש השני של החופש,בשביל מה לעשות 2 מפגשים כ"כ צמודים אחד לשני?
אוו חפרתי

AdiA12

New member
../images/Emo31.gif אני עדיין לומדת ב-25.6 וגם ../images/Emo209.gif

אם כבר הולכים לעזריאלי ואז לים [זה מה שמראש רציתי], אז נהיה בעזריאלי הרבה זמן וא זמשם מי שרוצה שילך לים [כי לים אני לא באה.]

Fall In Girl IM

New member
דעתי..

זה יהיה ממש בלגן להגיע לים... לא משנה אוטובוסים... וגם... רק היה מפגש...

shaharyy

New member
../images/Emo45.gif

אה...ואפשר גם בראשון ליולי...הקייטנות מתחילות רק ב2 יאיי.... אני יוכל לבוא חחחח!!!!!!!1 ממממתתתההה כברררר לראות אותכם שובבבבבבבבב!!!!!!!!!!!111

למעלה