טוב יותר

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif טוב יותר ../images/Emo150.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי מה הדבר הכי מרגש/גדול שעתיד לקרות לכם בחודש פברואר.

Guid

New member
הירוס חוזרת...

ובזה מסתיימים הריגושים המתוכננים שלי~ D:

לבנדר א

New member
זוכרים שהשמצתי את הירוז?

שאחרי העונה הראשונה התחיל להיות משעמם והפיתוחים העלילתיים תקועים והתפתחות הדמויות לא הגיונית וכו' וכו'? אז, במהלך שיטוטים אקראיים בתפוז נתקלתי לפני כמה ימים בהודעה הזו- http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1653&MessageId=126006788 והגעתי להחלטה. למעשה, התבררה לי עובדה. אני חוזרת לראות הירוז.

יש מה להשמיץ את הירוז ../images/Emo10.gif

במיוחד אחרי העונה שהייתה השנה (ועכשיו ממשיכה לצ'פטר הבא). הם הרסו לי את סיילר הנבלות. מעניין איך המצב שלו עכשיו מתיישב עם העתיד שפיטר ראה.

Guid

New member
העונה השלישית היתה באמת קצת חלשה

בסוף שלה, וממש חבל שככה. אבל אני עדיין אוהב את הדמויות והאקשן שיש שם~ וגם, אני מסוקרן לדעת איך הם ימשיכו. במיוחד אחרי הפרק האחרון של העונה השלישית! ואם כבר הזכרת את העתיד: נראה לי שהם הצליחו לשנות אותו, לא זוכר איך...

לבנדר א

New member
את מספרת לי?

אחרי נאני!סיילר, secretagent!סיילר ויתומסכן!סיילר, אני כבר לא יודעת אם לצחוק או לבכות. ולא רק הוא, גם קלייר. ופיטר! פיטר הוא פשוט אידיוט. לא רק שהוא בקושי פועל על דעת עצמו (גם אם הוא חושב שכן, הוא סתם נכנע למניפולטיב הקרוב ביותר) התסרוקת שלו מכוערת וההבעות שלו מטופשות. והוא כל הזמן מתפשט בתירוצים שקופים. זה כאילו, "אוקיי פיטר, עכשיו עמוד בלי חולצה בשביל הצופות. עמוד... עמוד.. עמוד... טוב, סיימנו, אפשר להמשיך עם העלילה". הלא אמינה, אם יורשה לי. הם לגמרי הסתבכו שם עם הציורים והחזרה בזמן. ובכלל, רוב הדמויות שם כל כך תקועות. עם הירו ואנדו כיוצאים מהכלל, כמובן. בעונה הראשונה הם היו יותר, אבל עדיין, הירווווווו~!

Guid

New member
תכלס, הירו הוא הכי בסדר~

ראית את העונה השלישית?

לבכות עליו ../images/Emo7.gif

שחקן כזה מוכשר שנתקע אצלהם עם עלילות מטומטמות. זאקרי
ובעונה שעברה הייתה לו גם עלילה הזויה. פויה. והכי הרג אותי העונה:
לפרקים האחרונים ששודרו
הוא הרי הרג את אבא של אל. איכשהו בסוף הם ביחד (חשבתי שהיא הייתה דלוקה על פיטר, לא?) אחרי שהוא הרג את אבא שלה (וזה אפילו לא עולה על סדר היום כאילו שזה הכי בסדר וטבעי בעולם) ועוד שוכבים. בסוף הוא הורג אותה! בעעעעע! איכסה! פיכסה! סוף
עשו ממנו מטולטלת... כל כך לא הגיוני. לבכות.

Guid

New member
נכון, זה גם דבר שעיצבן...

אני מקוה שהעונה הזאת תהיה טובה יותר...

P o o f i

New member
בלעכס, רק אני לא מתלהבת מזה? ../images/Emo122.gif

ראיתי כמה פרקים ששודרו ביס,היה די צולע.

ווינגז

New member
כן, כבר התקשרתי לשאול ../images/Emo6.gif

לשנייה חשבתי שהיא מתבלבלת עם יום ההולדת שלי, רציתי לאיים במכות. מתי יום ההולדת שלה?

למעלה