חשוב!

mati88

New member
../images/Emo32.gif חשוב!

מצטערת על האוף, אבל אני צריכה שתגידו לי שאני לא מדמיינת דברים ושאני לא משתגעת! אז ככה: אני יושבת לי מול המחשב בבית, ואז באתי לסגור את האיסיקיו, אז קמתי מהכסא ובאתי לסגור אותו, כשפתאום אני שומעת שהכסא שישבתי עליו מתחיל לרעוד ואז גם כל הבית התחיל לרעוד!! באמת! הריצפה והקירות והכל! אז חשבתי שסתם יש לי סחרחורת כי אולי קמתי מהר מדי מהכסא (זה קורה לי לפעמים) או משו, אבל אז, אחרי איזה חמש עשרה-עשרים שניות, כשזה הפסיק, ראיתי שהמנורות בסלון (הן ארוכות כאלה) מתנדנדות! וואי זה היה כל כך מוזר! אני בטוחה שלא דמיינתי! הקירות רעדו ממש! שאלתי את חברה שלי על זה שניה אחרי שזה קרה, והיא אמרה לי שזה קרה גם בחיפה....אבל נראה לי שהיא סתם עבדה עלי.... זה קרה היום לעוד מישו?! (בסביבות 10:25) תודה.

mati88

New member
טחחחחחחחחחחח

מגניב!!!! הייתה רעידת אדמה! חח ואני חשבתי שאני מדמיינת! חחח איך אני מתרגשת! אגב, עוד 5 דקות צריכה להיות שוב רעידת אדמה.... ממש ארמגדון פה היום....

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gifבדיוק באתי לכתוב אתזה!../images/Emo26.gif

היום התחלנו ב9 ושעה אחורי זה היה לנו מבחן בספרות[[בסביבות 10 ורבע]] קיצר התחלנו תמבחן ואז חברה שלי עושה לי "שלי! די!" ולא שמעתי אותה.. חשבתי שהיא רוצה איזה תשובה למבחן אז אני כזה "מה?" ואז היא שוב "שלי די" ואז פתאום אני קולטת שהשולחן רועז אז אני עושה לה "זה לא אני!" והסתכלתי על מי שיושבת לפניי ואת לא הייתה היא פתאום מישי צועקת "הריצפה רועדתתתתת" כולם ברחו החוצה ואני נקרעעעתי מצחוק!! זה היה כל כך מצחיק!! ואז יצאתי מהכיתב ואני רואה את כל הילדים רצים במסדרונות.. זה היה כמו בסרטים שכולם רצים... וואי בחיים שלי לא צחקתי ככה...

lishhhh

New member
הרעידה הזאת...משו בסט!

באמצע שיעור תנ"ך כל הילדים התחילו לצרוח! ולהשתולל! אחרי זה היתה הפסקה, ואמרו במערכת כריזה "כל התלמידים מתבקשים לרדת לחצר", אז כולם נכנסו לפאניקה, ורק כדי להרגיע הוספתי צעקות של "סוף העולם!","כולנו נמות", או "אהההההההההההה". וכולם היו בחצר בערך עוד איזה חצי שעה, ואז כולם נרגעו... היה מצחיק!

greeneye

New member
אוח נו.

חברה שלי, הלכה לטיפול שיניים באמצע בצפר. סבבה לה. לעשות ריבועים למטה. הרופא הכניס לה בטעות את הטבעות עמוק מידי בגלל הרעידת אדמה. ואני כזה- מה!? אצלנו בכלל לא הרגישו בבצפר. בצפר מעוות אחד, מתנגד לחוקי הפיזיקה הפשוטה שאם האדמה רועדת גם הוא צריך לרעוד. חצי ישוב פה הרגיש והבצפר לא. מה נסגר עם זה?!

זה היה כזה מפחידדדדדד

אני הייתי בבית כי אח שלי התגייס היום ובדיוק הגענו הביתה אז ראיתי קצת טלויזיה ופתאום הכל רעד וזה היה כזה מפחידדדדדדדד ואח שלי הקטן נכנס לפחד ענקי זה היה כזה קורע!

kfm

New member
אנחנו היינו באיזה מקום באולם..

הלכנו עם הבצפר לראות מופע כי אנחנו ב"שבוע תרבות" (שיגעון של הבצפר).. קיצורו בדיוק נתנו לנו הפסקה..אז כולם הלכו לקפה שהיה שם וישבו שם..אז פתאום המורים עוברים בין השולחנות וצועקים לנו "רעידת אדמה!! לפנות את המבנה!!" ואז הייתה שניה של שקט- ואחרי זה כולם אבל כ=ו=ל=ם נשפכווווו מצחוק, והמורים בהיסטריה נכנסים לפאניקה צועקים לכולם שיצאו ותוך כדי מתקשרים הביתה לודא שהכל בסדר....חחחחחחחחחחחחח זה היה כלכך מצחיקקקקק.. בסוף הוציאו אותנו לחצי שעה ובכלל לא הרגשנו כלום

~*~gaL

New member
אוי, זה היה מצחיק! ../images/Emo6.gif

אצלי זה היה ככה - אני וחברה שלי עמדנו בחצר של בי"ס, אבל לא על האדמה, אלא על מסלול כזה מאבן... לא בדיוק מסלול.. לא משנה. בקיצור, התחלנו להרגיש מוזר, אבל אף אחת לא ידעה איך להגיב בדיוק... ואז היא כזה... "יוווו.." ואני: "הרגשת את זה?!" ובינתיים לא ממש היו תגובות מסביב, ורק מישהי לידנו עושה לנו "האדמה זזה!" ושתינו התחלנו להקרע מצחוק (כי לפעמים קורה שרק אנחנו מרגישות דברים... עזבו). ואז הבי"ס ליד - כולם צרחו שם, ואצלנו כל התלמידים ירדו מהכיתות לחצר (שמעתי ששולחנות זזו, וכל מיני דברים בסגנון...). ואז המנהלת הודיעה 'כל התלמידים מתבקשים לפנות את המבנה ולצאת לחצר בי"ס'... זה היה כזה מצחיק... יצאתי מבי"ס איזה 4/3 שעות לפני.

Yuvalenko

New member
מה כולם עשו מזה... אני הייתי בעבודה

כמובן, ופתאום אני רואה שהסטנדים של הבגדים מתחילים לזוז ולרעוד... אני מסתכל על אחת העבודות וכזה אומר לה - מה זה, למה זה זז? והיא - אולי יש לנו חולדות...
חחח... אחרי 5 דקות אומרים לנו שהייתה רעידת אדמה. כנראה אצלנו זה לא היה כזה רציני..

F10J

New member
אני פשוט הייתי בטוחה

שמישהו מזיז לי את הכיסא. ולא הוציאו אותנו לחצר ולא כלום, וגם לא שחרר אותנו מוקדם. למרות שבעצם, כן, חלק, את אלו שיש להם מאה במתמטיקה (5 יח') :)

פIלי

New member
אני הייתי בשדה בוקר (טיול שנתי)

אז לא הרגשנו כלום.. ואיזה אחת התחילה לצעוק "רעידת אדמה"! ואף אחד לא הבין על מה היא מקשקשת.. עד שהיא הסבירה את עצמה. שהייתה בארץ רעידת אדמה. אני חושב שאת מי שהיה בבצפר שחררו.. לא בטוח. מתן? את לא היית בכלל אצלנו?

kfm

New member
כן..הייתי אצלכם בבוקר ב8 ורבע עד

רבע ל9....ויצאנו מהבצפר שלי להצגה ב9 ורבע....אז הספקתי שניהם..

למעלה