תרגע
להתעצבן זה לא טוב. עניתי לך ברצינות, מה אתה רוצה? ועכשיו לענין. גם הפעולה של ארה"ב באפגניסטן הייתה נוראה וזה שרק בודדים יצאו נגדה בגלל התקף הפטריוטיות בארה"ב. תשמע, אנחנו הרגנו (שלא נאמר רצחנו?) עשרות (אם לא מאות) פלשתינאים חפים מפשע, ורק תראה את ההפרש בין מספר ההרוגים הישראליים והפלשתינאים מתחילת האינתיפדה. לא רצחנו חפים מפשע? הרי מספר ההרוגים הפלשתינאים מטרור ישראלי מחתרתי הוא קטן מאוד (בנתיים), איך זה שמספר ההרוגים בצד הפלשתינאי עבר את האלף מזמן? וגם אם 300 מהם היו חלק מתשתית הטרור (שכחת רק שאנחנו מדינה שמתיימרת להיות דמוקרטית. אנשים צריכים לשפוט, לא לרצוח), עדיין המספר עצום. גם לפני האינתיפדה המצב בשטחים היה בקאנטים, ואחרי שהרסנו להם כ"כ הרבה מבנים והחרבנו לגמרי מחנות פליטים, אני לא הייתי רוצה לגור שם (ואתה?), התנאים שם כלכך עלובים, אבל אנחנו בדירות המרווחות והממוזגות לא רואים את זה. האם חיי ישראלי שווים חיי ארבעה פלשתינאים? אני לא חושב ככה. כן, שרון פשוט שה תמים. צדיק הדור ממש (רק להזכיר לך את סברה ושתילא ואת של"ג), הרג רק אלף+ פלשתינאים. כלום. שרון לא יכול לפעול ביותר אינטנסיביות בגלל ממשלת האחדות (ומזל שהיא קיימת), כששרון ישתחרר לגמרי מהרסן שלו, אני לא רוצה לדעת מה יהיה פה. הממ... מספיק חרם כלכלי עלינו, ואנחנו בצרות צרורות. אבל עזוב, עייפתי מוויכוחי פוליטיקה עקרים.