חשוב

השקרן

New member
../images/Emo32.gif חשוב

סליחה על האוף טופיק אבל בבקשה תקראו את זה ותפנימו.

tomoshe

New member
"כח בלתי פרופורציונלי"??

נו באמת. פרופורציונלי לאללה. ואני רציני לגמרי.

השקרן

New member
ועכשיו ברצינות

כן, כח לגמרי לא פרופורציונלי. מה שעשינו בחומת מגן היה נורא ורע. כל מי שטוען שאנחנו, הישראלים בסכנה קיומית לא יודע מהחיים שלו או פוליטיקאי משופשף. הפלשתינאים לעומת זאת כן. לא רחוק היום שימותו שם ילדים מרעב. לא רחוק היום שנצא לעוד חומת מגן. לא רחוק היום שאו שאריק שרון ישתחרר מהרסן שלו (העבודה) או שלחיפין ביבי יעלה לשלטון ואז יהיה פה טבח אמיתי. לא ירחק היום שהאו"ם יטיל עלינו חרם כלכלי (כמו שעשה לדרא"פ), דבר שיהרוס אותנו טוטאלית. לא רחוק היום שהאו"ם יביא לפה צבא ויעשה מה שהיה בבוסניה. לא חבל?

tomoshe

New member
בוא לא נתחרה במי יותר דביל

כי זה ממש מתחיל להעיק שכל פעם שאתה מקשקש בקומקום אתה ישר צועק "דביל". מה שכתבת הוא כל כך לא מנומק כל כך לא מבוסס וכל כך דמגוגי שממש יצא לי החשק לענות לך. בגלל שזה אתה אני בכל זאת יטרח : 1 - מה שעשינו בחומת מגן לא היה איום ונורא - אחוז הפגיעה בחפים בפשע במהלך המבצע היה קטן מאוד בהשוואה לכל פעולה דומה שנעשתה בעולם - ארה"ב באפגניסטן לדוגמא פגעה בכארבעת אלפים חפים מפשע לעומת כמאה אנשי אל קעידה - תבדוק כל מבצע צבאי מאז ומעולם שנעשה בלב אוכלוסייה אזרחית ותגלה שההומניות של צה"ל אין לה אח ורע בעולם. נכון שהאוכלוסייה האזרחית סבלה מהמבצע אבל תבדוק כמה מבוקשים נתפסו או נפגעו, כמה חומרי נפץ , כמה כלי נשק ומה מידת הסבל שנגרמה לאוכלוסייה ותראה שהנזק לאוכלוסייה הוא סביר ביותר. 2- הפלשתינאים בסכנה קיומית?? שטות מוחלטת. בשביל שעם יהיה בסכנה קיומית צריך שמישהו יסכן אותו - אפילו אתה לא חושב שמטרתנו היא להשמיד את הפלשתינים נכון? איכות החיים שלהם בסכנה אבל להגיד שהם בסכנה קיומית כאילו היו איזה זן נכחד של דולפינים זה פשוט שערורייה ודמגוגיה בזויה. 3 - ביבי יטבח בפלשתינים? אריק שרון יטבח בהם? על סמך מה? על פי השנה האחרונה אריק שרון גילה איפוק יוצא דופן. 4- האו"ם יביא צבא? האו"ם שולח את הצבא שלו אך ורק בהסכמת ארה"ב ואך ורק למדינות שסועות וקרועות שהריבוניות שלהם והצבא שלהם לא מצליחים לתפקד. זה לא יקרה בארץ. תומאס. עייף מדמגוגיה. דה לורד - אם אפשר לא למחוק את השרשור הזה לפחות לכמה שעות זה יכול לחסוך הרבה ויכוחים בעתיד.

השקרן

New member
תרגע

להתעצבן זה לא טוב. עניתי לך ברצינות, מה אתה רוצה? ועכשיו לענין. גם הפעולה של ארה"ב באפגניסטן הייתה נוראה וזה שרק בודדים יצאו נגדה בגלל התקף הפטריוטיות בארה"ב. תשמע, אנחנו הרגנו (שלא נאמר רצחנו?) עשרות (אם לא מאות) פלשתינאים חפים מפשע, ורק תראה את ההפרש בין מספר ההרוגים הישראליים והפלשתינאים מתחילת האינתיפדה. לא רצחנו חפים מפשע? הרי מספר ההרוגים הפלשתינאים מטרור ישראלי מחתרתי הוא קטן מאוד (בנתיים), איך זה שמספר ההרוגים בצד הפלשתינאי עבר את האלף מזמן? וגם אם 300 מהם היו חלק מתשתית הטרור (שכחת רק שאנחנו מדינה שמתיימרת להיות דמוקרטית. אנשים צריכים לשפוט, לא לרצוח), עדיין המספר עצום. גם לפני האינתיפדה המצב בשטחים היה בקאנטים, ואחרי שהרסנו להם כ"כ הרבה מבנים והחרבנו לגמרי מחנות פליטים, אני לא הייתי רוצה לגור שם (ואתה?), התנאים שם כלכך עלובים, אבל אנחנו בדירות המרווחות והממוזגות לא רואים את זה. האם חיי ישראלי שווים חיי ארבעה פלשתינאים? אני לא חושב ככה. כן, שרון פשוט שה תמים. צדיק הדור ממש (רק להזכיר לך את סברה ושתילא ואת של"ג), הרג רק אלף+ פלשתינאים. כלום. שרון לא יכול לפעול ביותר אינטנסיביות בגלל ממשלת האחדות (ומזל שהיא קיימת), כששרון ישתחרר לגמרי מהרסן שלו, אני לא רוצה לדעת מה יהיה פה. הממ... מספיק חרם כלכלי עלינו, ואנחנו בצרות צרורות. אבל עזוב, עייפתי מוויכוחי פוליטיקה עקרים.

tomoshe

New member
נרגעתי.

תגיד לי - באלף הרוגים הפלשתינים אתה סופר גם את 150 המתאבדים? או שאתה סופר גם קרוב לארבע מאות שנהרגו במהלך קרבות אש עם צה"ל - כשניסו לחדור חמושים לתוך מדינת ישראל או שהניחו מארבי ירי לכוחות צה"ל? שיטת הספירה הזו לא מקובלת עליי. מי שנהרג כתוצאה מתוקפנות שלו שלא הצליחה (פיגוע התאבדות, ירי, נסיונות חדירה וכו´) לא צריך להיספר. למה לא? א - הוא אשם ב - מגיע לו מה שמוביל אותנו לנקודה החשובה ביותר - מה שקורה לא קורה בגללנו אלא בגללם - אנחנו לא יוזמים אלימות - רק מגיבים - מי שיוזם אלימות משוללת רסן חייב לקחת בחשבון פגיעה בו ובסביבתו. יחסית לכל פעולה - לא רק של ארה"ב אלא כל פעולה צבאית אי פעם במוקדי אוכלוסייה אזרחית - אנחנו חסידי אומות העולם - תבדוק מספרים בהזדמנות.

DJ$upreme

New member
תומאס, האם אתה קריין חדשות?

כי אתה נשמע ממש כמו התקשורת המגוייסת. הנתונים שלך הם הנתונים של צה"ל, וכמי שהיה חלק מצה"ל שש שנים רצופות, חצי מזה בשטחים, אני מפציר בך לא להאמין לנתונים האלה באופן עיוור. צה"ל מאוד נהנה להסתיר את הפגיעות שלו בזכויות אדם, ולמעשה בחלק גדול מהמקרים, בכלל לא ברור לצה"ל שאלו אכן פגיעות. וזה שהפלסטינאים חארות, עוד לא אומר כלום עלינו. כמו שאמר וויקלף : שני לא נכונים לא עושים נכון אחד. סופרים. מישהו שהיה שם. הרבה.

tomoshe

New member
בזמני הפנוי אני מחליף את עדי טלמור

אני יודע שהנתונים הם לא מדוייקים. הייתי שם , בפנים, שלוש שנים. אבל ההטעיות של צה"ל אינן מעקרות את התוכן (צה"ל לא מטעה באלפי אחוזים כמו הפלשתינאים) מהדברים ולא מפחית מהאמיתות של המסקנות. וזה שהפלסטינאים חארות מאלץ אותנו לנקוט באמצעים שלא היינו נוקטים לולי היו חארות. ולא כל הפלסטינאים חארות - למעשה רק מיעוטם - אבל החארות גורמים סבל לאחרים וגם לנו. ראומה תומאס אלדר.

השקרן

New member
ובכלל זה לא הדבר היחיד החשוב

בדוח הזה. שאר הסעיפים חשובים לא פחות.

ya maaan

New member
תגידו לי....

מה זה קשור
זה פורום מוזיקה שחורה.....מה קשור עכשיו פוליטיקה.... ניחא, דיברת על פוליטיקה...מה אתה חושב כבר שאנחנו יכולים לעשות....לרוב האנשים פה אין אפילו ת´זכות להצביע....אז מה זה קשור לפורום?

BoR|S

New member
תגובה...

מרבית הכתבה היא לא פוליטיקה... נ.ב. מתי שיש לך חתימה של "היפ הופ ציוני רולז" זה גם פחות או יותר מבטא עמדה פוליטית...

למעלה