חשוב =\

אני רוצה איזה אחד:$

בבקשה
אגב לקחתי אתמול פלאיירים כדי לחלק לאנשים במסיבה אתמול ושכחתי לחלק
אבל לא נורא, היום אני גם פוגשת קוני כרטיסים פוטנציאליים

Liquid Dreams

New member
יו את יכולה להביא לי גם אחד? :X

לקחתי אחד מUFO והוא התקמט לגמרי עד שהגעתי הביתה ><

Liquid Dreams

New member
אוקיי תודה :]

בטח בהופעה גם יתקמט קצת אבל לא נורא, זה בטוח ייצא פחות מקומט ממה שההוא שיש לי יצא מUFO ><

יש מצב שכן

אני בכל מקרה צריכה לעבור בסנטר ואני גם אוכל להביא דגל של ווישמאסטר

ש נ י1

New member
אני יכולה להגיע, אבל רק בערב...

אבל זה לא בטוח , תלוי מתיי יחליטו לשחרר אותי מהעבודה...

היויו

New member
אליאור? אתה חי? הכל בסדר?

קח שני ולריאן ולך לישון לכמה שעות ... אני יודע שאתה רגיל לישון, אבל תשמע, לחיות סיוטים זה דבר לא בריא... תשאיר אותם לשינה
או במילים אחרות - התיאור שלך של עזריאלי באמצע החופש לא מרנין ,מזל שאני כבר לא צריך לעבור שם על בסיס יומיומי (כן, היו תקופות שהייתי שם על בסיס יומיומי וסביר מאוד להניח שראיתי חלק גדול מכם אבל לא זיהיתי וסביר שראיתם אותי ופשוט לא ידעתם שזה אני, למרות שהסתובבתי עם נייט בצורה מחרישת אזניים בMP שלי ברחבי עזריאלי בנסיון נואש להעביר את הזמן עד הרכבת).

סנעיר

New member
../images/Emo45.gifחזל"ש, ברחתי משם בזמן

בזכות פתח שפערה ברצפה ילדה כבדת-משקל שקפצה לחבק מישהו...

lacrimosa girl

New member
../images/Emo24.gif? ../images/Emo6.gif

הם אימואים, הם לא אמורים לדגול באי-אכילה?
הם לא אמורים להיות כל כךךך גדולים...
נמלים- K300.

The Cat Woman

New member
נצלש|אני ודבורה הקמנו חברת הישרדות פירסינגים

(14:33) *.*: ענבר, מצאתי פירסינג
(14:33) ! InbariT !: אוללה! איזה? (14:34) *.*: ודרך אגב.. יצאת ממש טוב בתמונה, ערפל ממש יפה לך |גבות| (14:34) *.*: http://www.bmezine.com/pierce/11-surface/A40119/high/gumpiercing3.jpg (14:34) ! InbariT !: חחחחח תכלס... ערפל זה מעולה (14:35) ! InbariT !: חחחחח
זה שבין השיניים?! (14:35) *.*: כן, הא?
כן כן, זה נראה לי מזה מגניב לאכול עם זה-אני אתקע שם מזלג במקום המקל הזה |להלה| (14:35) ! InbariT !: חחחחחחחח מגניב לאללה (14:35) ! InbariT !: אני אומרת- תקעי לעצמך סט סכו"ם שלם! (14:35) *.*: איזה רעיון! :-O (14:36) ! InbariT !: ולמה לעצור פה? שימי צלחת בשפה... כמו השבטים באפריקה (14:36) *.*: יו, כן! ואז אני אעשה גם הרחבות באוזניים.. ואני אעשה גם הרחבות באף
(14:37) ! InbariT !: חחחחחח מעולה (14:37) ! InbariT !: תוכלי לתלות שם סט שלם של מברגים! (14:38) *.*:
(14:38) *.*: אני מפחדת אבל שאנשים יקנאו.. (14:39) ! InbariT !: למה? כי את יכולה לנשום הרבה יותר אוויר מהם? (14:40) ! InbariT !: תסתכלי על הצד החיובי- אם תתקעי לנצח במעלית, את תגנבי לכולם את האוויר ותמותי אחרונה! (14:40) *.*: נכון, אבל זה לא כזה שימושי כי אני מעדיפה מדרגות^^ (14:41) ! InbariT !: נו... אז אם תתקעי בחדר מדרגות זה בכלל מעולה (14:41) ! InbariT !: יהיה לך סט שלם של מברגים לפרק את המעקה (14:41) ! InbariT !: ויהיה לך סכו"ם לאכול את כולם שם ואז בכלל תמותי אחרונה... (14:41) ! InbariT !: וגם שבעה! (14:41) *.*: יו, אז.. פירסינגים מאריכים את החיים! (14:42) *.*: עלינו על משהו, צריך לפרסם מאמר! (14:42) ! InbariT !:
(14:42) ! InbariT !: נכתוב על זה כתבה ל Ynet (14:42) ! InbariT !: רגע, צריך לחשוב על עוד דברים שימושיים... כדי שלא יקטלו לנו את הכתבה (14:45) *.*: המממ (14:46) *.*: אם אתה לובש משקפיים, ואתה תקוע במעלית-אתה יכול לסנוור את האנשים שם, ככה ש.. הם יתקעו בדלת, יקבלו מכה ממש חזקה בראש-ואז יהיה לך יותר אוויר (14:47) ! InbariT !: אבל משקפיים זה לא פירסינג
(14:47) ! InbariT !: אמ... עגיל בגבה עם שיבוץ יהלומים יעשה את העבודה! (14:48) ! InbariT !: וואו זה ממש "ענבר ודבורה- פתרונות יצירתיים להישרדות על חשבון אחרים" (14:49) *.*:
(14:49) *.*: נראה לך שנקבל נובל? (14:50) ! InbariT !: לדעתי אנו נבייש את יוצר הנובל פרייס (14:51) *.*: .
אוקיי, עוד דברים.. (14:52) *.*: אמממ.. אתה יכול להרוג אנשים באמצעות חנק אם יש לך הרחבה ממש גדולה.. (14:54) ! InbariT !: אוי נכון! (14:54) ! InbariT !: וגם- אם יש לך 2 הרחבות צמודות, זה יכול להיות אחל'ה אזיקים... (14:54) ! InbariT !: הוווו וגם הרחבה יכולה לשמש הומואים! (14:54) ! InbariT !:
(14:54) *.*: XDD (14:54) *.*: עכשיו אחת הדרישות למשטרה תהיה 2 הרחבות, למקרה שאין אזיקים בשטח (14:55) ! InbariT !: חחחחח (14:56) ! InbariT !: "התחילו גיוסים למשטרה... על המועמדים להמציא קורות חיים ומכתב אישי בן 2 עמודים ולשלוח אותו למטה המפכ"ל בצירוף תמונת פספורט ותמונה עדכנית בקלוזאפ של ההרחבות שלו" (14:57) *.*: XDDD (14:57) *.*: ציוד נדרש: בפאנטן פלוס, לשמירה על האזיקים (14:57) ! InbariT !:
(14:57) ! InbariT !: "אמור לי מי הפירסר שלך ואומר לך מי אתה" (14:58) *.*:
העגיל שלך רועד..אתה משקר?
(14:59) ! InbariT !: ואז אנשים יפנו אלינו בבקשות עבודה... איזה איש אחד: "אני עשיתי בבודי פירסינג..." תשובתנו: "אההה אתה חומר מתאים לשניצליה!" (15:00) ! InbariT !: איש אחר: "הפירסר שלי הוא פסיכו"
תשובתנו: "הווו איפה היית עד היום? למוסד, מיד! נשלח אותך לעבוד מול אחמדיניג'אד!" (15:00) ! InbariT !: under cover! (15:01) *.*:
ובקרוב.. נשתלט על העולם מוחעחע (15:03) ! InbariT !: yaaaa!!!! fuck the world! |פאק|

dralan

New member
XDDDD

משום מה ההתחלה של השיחה הזכירה לי את התיש מסרט האנימציה ההוא שעשו על כיפה אדומה.. (היו לו קרניים מתחלפות שהפכו למחזיקי מפתחות, פותחן בקבוקים וכל מיני שטויות כאלו) XD

למעלה