חשוב =\

box 5

New member
../images/Emo32.gif חשוב =\

לא מצאתי אחד בעמוד, וזה באמת נושא חשוב =\ אני לא ארחיב יותר מדיי, באמת כתוב את רוב הדברים בכתבה בוואלה... אם תוכלו להעביר את זה לכמה שיותר אנשים, זה טוב! ואם יש פה תיכוניסטים מירושלים שבראש שלהם לעזור בכל הנושא הזה של עובדי קבלן, מסר יהיה מעולה =] אם זה לא לעניין לפתוח אוף / לא לעניין בכלל / צריך לשרשר, סורי, do whatever you need =] ולסיכום! if you have to shoot, shoot, don't talk! מי שמזהה, גזוז עליי =]

The Cat Woman

New member
אני מכירה את המשפט אבל לוידעת מאיפה../images/Emo3.gif

בטח בוננזה או משהו בסגנון...

Super Alonit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo210.gifתגידו, עד מתי אני צריכה להביא את

הדברים שאני רוצה שיחתמו לי עליהם? יום רביעי יהיה בסדר?

Amir Noy

New member
מה לחטום? O:

אפשר להביא דברים שנייטוויש יחטמו עליהם? :O

dralan

New member
לפחות יש עליו הרבה מקום לחתימות

בתוך ה``חוברת`` P:

LadySilkworm

New member
הא! סוף סוף אתר ישראלי שמתייחס אליהם.

המון המון תודה על הקישור:)

The Cat Woman

New member
תגובה../images/Emo11.gif

איך הסולנית החדשה, אנט אולזון? "כאשר התחלנו לחפש סולנית חדשה, רצינו משהו חדש ושונה, לא רצינו להמשיך את הקו של השירה האופראית, טאריה עשתה את זה כל כך טוב, אבל אנחנו רצינו לפנות לכיוונים חדשים ואנט התאימה לנו בדיוק, מאחר והיא הצליחה לבטא את הרגשות של השירים שלנו בדיוק כמו שרצינו".
נכון, טאריה עשתה את זה מושלם... ועל "הצליחה לבטא... בדיוק כמו שרצינו"- אה, אז הם התכוונו בכוונה לתת לאלבום להישמע שטחי וקליט להחליא? "אני חושב שהיא תשאיר אנשים שיבואו להופעות, בשוק, מהביצועים שלה".
מישהו אמר שהשוק הזה יהיה לחיוב? אני קצת בשוק רק מ2 הקטעים שראיתי... וזה ממש לא דבר טוב.
אחרי ההופעה אני אהיה בשוק טוטאלי שלא נראה לי שאצא ממנו (טוב, אולי בעזרת מוזס, בורקס תורכי ולקינוח- מקס ברנר...)

ש נ י1

New member
טוב שמישהו נזכר סוף סוף להתייחס להופעה../images/Emo3.gif

אחלה ראיון בכלל תודה

blacknwhite

New member
../images/Emo207.gifסתם כי אני מרגישה צורך לשתף../images/Emo3.gif

שמעתי עכשיו את דארק פאשן פליי. בדיסקמן, עם אוזניות, לבד, בווליום גבוה. כמו שצריך. מסקנות:
(כמספר השירים מינוס last of the wilds, סתם כי הוא לא קשור
) או במילים אחרות- פשוט אלבום ענק! אני ממש ממש אוהבת אותו עכשיו ^^ וחוצמזה שגיליתי משהו ממש ממש ממש מגניב\מעניין\מזעזע בפואט, אבל אני אחשוף אותו בהזדמנות אחרת
(ואני מניחה שאנשים אחרים גם שמו לב, וזה...)

למעלה