חשוב =\

סנעיר

New member
מיידיי! מיידיי! כאן סנעיר מדווח מלב

התופת! הם רבים! רבים מדיי! אין לאן לברוח! אין איפה להתחבא! הם אכלו את המאבטחים ושתו את דמם (כי זה מגניב), הם גומרים כאן את החמצן, המקום נראה מלמעלה כמו קן נמלים! הכל שחור! ילדות אדירות מימדים קופצות מכל פינה! מלא חולצות נייטוויש על ילדים שחושבים שזו סתם חברת הלבשה! אני מצטער שאני נסער אבל כך היה מגיב כל אחד שאלו שניותיו האחרונות..נעמתם לי מאוד, פורום יקר! ענבר- אחלה בית-שחי...יהי זכרי ברוך

CPUBOOM

New member
שאלה לגבי הגעה לנמל ת"א

היי אני מגיע מחיפה למישהו יש מושג איך אני מגיע לנמל ת"א מתחנה מרכזית חדשה ? ואחרי שהגעתי איפה זה בכלל האנגר 11? תודה

היויו

New member
העליתי פה מפות לא מזמן, תחפש אותן תחת

ההודעה "מפת הגעה" או משהו בסגנון

The Cat Woman

New member
אה! ורק שיהיה ברור...

הבעיה שלי היא לא עם התמונה, רק עם כל השטויות המעליבות שכתבת בצד.

סנעיר

New member
מספיק ודיי ../images/Emo88.gif

בתור אחת שידועה בתחביבה להסתלבט פה על כל עובר ושב ואז עוד להגיד לו לקחת בקלות כי זה ההומור שלנו וככה אנחנו- קצת נמאס לי מההתבכיינויות האלה. נשמי עמוק, שתי מים קרים ותרגעי.

The Cat Woman

New member
לא זכור לי שהעלבתי מישהו כמו שאתה עושה

ואם כבר יש לך טענה לפחות שתהיה נכונה. אני לא נוטה להסתלבט על אנשים כלל וכלל. בייחוד לא כשזה אנשים שאני כן מעריכה ואוהבת כאן בפורום. לעולם לא הייתי כותבת עליך משהו אם היית אומר לי שזה מעליב אותך (למרות שאתה מתאמץ נורא להיות רחוק ממשהו שאהוב או חביב עלי אז המשפט שבא לפני זה- לא נוגע לך בכלל
) פשוט תפסיק לכתוב עלי שטויות לא קשורות וזהו. זה סתם מעליב! אוקי? מה קשה לך להבין בדיוק?

The Cat Woman

New member
../images/Emo207.gifמי רוצה להגיע ברביעי לת"א?

אמנם זה ערב חג, יום קצר... אבל אפשר לבוא על הבוקר ולסיים את הספר. לי לא תהיה בעיה לקום ממש מוקדם פעם אחת בשביל זה. מה גם שיש אצלי מלא פוסטרים שפשוט השארתם אצלי והבנתי שהרבה רצו שנשמור להם פוסטרים... (מזכרת מההופעה או משו) זה פשוט היום היחידי שאני יכולה ואני לא רוצה להתלהב אבל אני ממש טובה בציור וכתיבה... וגם יש לי ניסיון רב בלעשות קולאז'ים בפוטושופ ובכלל- מלא מתנות מהסוג הזה (אממ... הייתי בצבא. זה מסביר למה נאלצתי לעשות דברים כאלה?) בקיצור, יש לי מלא ציוד אומנות בבית- צבעי אקריליק, דבקים מוזרים, בריסטולים... מה שאתם רוצים ולא רוצים. אפשר לעשות "פיינל-טאצ'ס" לספר. הרי ברור שלא תספיקו הכל ביום אחד! אה וגם זו תהיה הזדמנות נהדרת ללכת למטאל-שופ להביא מהם את הדיסק
אז מי בעד? אני יודעת שכבר חלקכם הגיעו לת"א היום אבל בל נשכח שרובכם גם גרים במרכז וזה פחות בעיה בשבילכם וזה קצת לא הוגן כלפינו שצריכים להתגמש בהתאם לזה (וכמו שהפעם קרה- לא יכלתי להגיע =\ ודווקא ממש רציתי לעזור לכם עם זה)

הממ ענבר, דברי איתי...

הספר אצלי, הוא עדיין לא גמור עד הסוף אבל הוא בשלבים הסופיים. אני צריכה להעביר את זה אלייך איכשהו... האמת שיום רביעי לא ממש נוח לי, אבל בשלישי אני בתל אביב.

The Cat Woman

New member
אני עובדת בשלישי ../images/Emo10.gif

אין מצב שתעבירי בשלישי למישהו שיוכל לפגוש אותי ברביעי? נגיד- איתי?
או אפילו ענבר, היא תל-אביבית ואשמח לראות אותה לשם שינוי ליותר מ5 דקות

The Cat Woman

New member
יא... היה לי רעיון לגזור את הפוסטרים

ולהשתמש בהם כרקע לכל מני תמונות... הנה, אני יצירתית שלא תגידו שלא

blacknwhite

New member
בשמחה מאוד../images/Emo9.gif

(עד עכשיו, אגב, המחשב שלי התנתק. בין הרגע שהגבתי לך לניתוח ועד עכשיו האינטרנט היה איתי בברוגז
) אני כיף אבוא לראות אותך ולעזור וזה... הכל בשביל לא לשבת בבית\בבית של סבא. וסתם כדי לראו אותך ליותר מ5 דקות

blacknwhite

New member
כן ^^

שוב יהיו שם מלא אנשים מהבצפרXD כולל מישהי מהחדר שלי וזה
ואותך
ואת הספר
אני אהיה שם.:)

למעלה