חשוב מאוד!

tali_le

New member
../images/Emo32.gif חשוב מאוד!

ביום חמישי הייתה הפגנה מול בית משפט השלום בת"א במחאה על ענישה שערורייתית של 7 נערים שהתעללו מינית במשך חודשים בבחורה בת 16 ההפגנה הייתה מוצלחת מאוד לפרטים על ההפגנה: הנה הכתבה מ- YNET והנה ההודעה מפורום נוער יחד ההפגנות והפעילוות בנושא של ענישת עברייני מין ואלימות נגד נשים בכלל עומדת להימשך ולהפוך לקבועה אנחנו מארגנים רשימה של אנשים שמעוניינים לקחת חלק בפעילות ובמחאה בנושא ובכלל של אנשים שהיו רוצים להשאר מעודכנים במה קורה כל מי שמעוניין, אנא שלחו אליי פרטים במסר שם, טלפון (אפשר אבל לא חובה), כתובת דואל ומקום מגורים טלי

../images/Emo45.gif

אני עדיין מנסה להבין איך זה שהם יוצאים בלי עונש בגלל שהם "ילדים טובים"... איך לעזאזל הם יכולים להיות ילדים טובים אם במשך חודשים הם התעללו מינית בבחורה חסרת אונים
חזרנו לימי הביניים
לאן המדינה הזו מתדרדרת
תרבות "האישה היא רכוש"

edlessme

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני חושב שכאן יש להביא ציטוט של מטאליקה... "kill them all..."

למה להרוג?

אין צורך להיות ברברים... נסרס אותם... לא בצורה כימית... בצורה ימי-בייניימית בלתי הפיכה (כלומר עם חרב חדה)

edlessme

New member
למה להרוג?

כי סירוס יעשה ככה שהם עדיין יוכלו להיתעלל בנשים...

ebony

New member
גם אני לא מבינה...

וכן התרבות הישראלית נמצאת בימי ביניים וכן התדרדרנו וכן האישה היא רכוש "בעלי"= הבעלים שלי אין מושג כזה בנקבה ומספר הנשים שאומרות אישי על הבעל שלהן הוא מאוד קטן... אנחנו חברה שוביניסטית אין מה לעשות חוץ מלצרוח לאוזניים שלא רוצות להקשיב אבונית

Athaclena

New member
כן ולא

בעלי ביקש ממני לומר "אישי" ולא "בעלי" אבל אני לא עושה את זה... חוץ מזה אאל"ט בטקס החתונה הנוצרי אומרים I pronounce you man and wife, לא husband and wife... וגם באנגלית husband זו מילה עם משמעות מעבר לבעל, זה פועל (אני לא יודעת מה המשמעות רק) אבל wife זה רק אישה נשואה ושום דבר מעבר.

כן אבל את לא אומרת

This is the husband of the dog או This is the husband of the house את כן אומרת זה בעל כלב ובעל בית. זה אומר משהו על איך רואים את האישה.

ומצד שני, בעברית אין את המנהג

המחליא לדעתי, של לכתוב או להגיד: Mr and Mrs. George Smith. אפילו שם פרטי לא משאירים לאשה המסכנה.

edlessme

New member
אז מה?!? ובאנגלית זה יותר טוב?

אני מניח שאני לא צריך להסביר לך מה הפרוש של husbandery או איך שלא מאייתים את זה...

snooPPiT

New member
../images/Emo45.gif

אין לכך שום תירוץ. מדובר ברגרסיה ממאירה..

למעלה