חצי אוף טופיק

tapas tapas

New member
אופס!

ה 1=2 אמור היה להיות בצחוק, אבל אחרי ששלחתי נזכרתי שיש 2 בהודעה שלי. אז הכוונה היא באמת לNWN2

tapas tapas

New member
../images/Emo32.gifחצי אוף טופיק

בקרוב יוצא המשחק NWN2. אז אני רוצה לשאול מי מתכוון לקנות את המשחק ולשחק בו ברשת. אולי נוכל לארגן משחקים או למצוא איזה עולם במולטי פלייר שבו נוכל להיפגש להרפתקאות. סתם מחשבה שאלתה לי, אני בעצמי לא בטוח כמה זמן יהיה לי לזחק בזה וכו'.

DIDGIN

New member
נצל"ש: שודדי הבורקס מכים בNית!

תזכורת: המשתמש רמשטיין הציע שנחשוב על קלפים לגרסה הציונית של Grave Robbers, משחק הקלפים בו מפיקים סרטי טראש. הנה עוד כמה רעיונות שהיו לי: 1) סוג: אביזר שם: רימון יד תוסף הגנה: 0+ תכונות: קטן, נשק, צבאי פרטים: השחקן רשאי לזרוק את הרימון ל"ערמת הזבל" על מנת לתת 10+ להגנה של הדמות עד לסוף התור. תמונה: סרג'יו קוסטנצה מ"גבעת חלפון" עם הרימון. ציטוט: "תחי מדינת ישראל"...בום! 2) סוג: אפקט מיוחד שם: מחסור במדובבים פרטים: בחר שני קלפי דמות בסרט שלך. אחד מהם יקבל את כל המאפיינים של השני כל עוד הוא (הקלף הראשון) אינו עוזב את הסרט. ציטוט: "אמא, אמא, למה החיה נשמע כמו דרדסבא?" 3) סוג: אפקט מיוחד שם: חייך, אכלת אותה! פרטים: מבטל את השפעתו של כל קלף אחר (מלבד קלף כותרות הסיום). ציטוט: "אנחנו עוד נחזור אליו..." [או אם מישהו מכיר ציטוט יותר טוב או מוכר של יהודה ברקן, אז אפשר גם אותו]

TheRedEye

New member
מזה המשחק הזה?

זה דומה לWOW? בזמנו הייתי מכור לWOW! זה "ה"משחק, אבל הפסקתי בגלל שהייתי 8 שעות ביום וזה ממש לא ריאלי..

Ihavenonick

New member
חפש בגוגל את

Grave Robbers from Outer Space זהו המשחק שעליו מבוסס מה שמדברים פה

Sabre Runner

New member
בואו ננסה עוד כמה

סוג: דמות שם: זאתי שלא יודעת להחליט ערך הגנתי: 1 תכונות: נקבה, טיפשה, צעירה, משפחה ציטוט: "אני אוהבת את אורן!" "לא! אני אוהבת את יואב!" "לא! אני אוהבת את ברק!" "לא! אני אוהבת את אורן!" טקסט: בתור הבא שלך, בחר בדמות אחרת בעלת התכונה 'משפחה' והוסף 1+ להגנה של 'זאתי שלא יודעת להחליט'. חזור על כך כל תור עם דמות שעוד לא בחרת. כשנגמרו הדמויות בעלי התכונה 'משפחה', אפס את ההגנה של 'זאתי שלא יודעת להחליט' ל-1+ והתחל מההתחלה. סוג: יצור שם: המחבל הרגיש ערך התקפי: 6 ציטוט: "אללה הוא אקבר? או שאולי הוא אנזר?" תכונות: מחבל טקסט: אי אפשר להשתמש 'במחבל הרגיש' להתקיף סרט אשר אינו מכיל מיקום או מכיל יותר מ-4 דמויות. אפשר להשתמש 'במחבל הרגיש' כדי להכפיל התקפה הנעשית על ידי כל 'מחבל' אחר. סוג: פעלול מיוחד שם: הבגידה הגדולה ציטוט: "איך יכולת לעשות לי את זה? אין לי עוד סיבה לחיות!" טקסט: עם בסרט יש לפחות שתי נקבות וזכר אחד, הנקבה בעלת הערך הנמוך יותר נזרקת לפח. זרוק קלף בשביל לזרוק את הזכר. זרוק עוד שני קלפים בשביל לזרוק את הנקבה בעלת הערך הגבוה יותר. סוג: פעלול מיוחד שם: החלפות ציטוט: "למה לכל הרוחות אתה מחזיק מטרה? תן לי את זה!..." טקסט: שנה את המטרה של כל קלף כל עוד המטרה החדשה הנבחרת היא חוקית. וברוח סטיב ג'קסון... סוג: פעלול מיוחד שם: הומור דלוח ציטוט: "היא הולכת למות?? לא! היא הולכת לחנות! פההה..." טקסט: שחק את הקלף הזה בכל פעם שפעולה ננקטה לרעתך. אם אתה מסוגל לספר על זה בדיחה (מספיק שתצחיק מישהו אחד), שנה את הפעולה לטובתך.

BluePrint

New member
לא הוא לא.

אם הוא רגיש במובן של 'לא רוצה לבצע פיגוע המוני', אין שום סיבה שיוכל להשתמש בנשקים, במיוחד מתפוצצים. מספיק שהוא יכול להיות גיבוי למחבל אחר. (ואולי כדאי להוסיף למשחק את ההגדרה "ערבי", כדי שיוכל לגבות כל התקפה "ערבית", וכך לחסוך בכמות קלפי ה"מחבל")

snift

New member
ממש לא כדאי להכניס "ערבי" למשחק.

מחבל זה עניין של בחירה, ערבי לא. אני מתאר לעצמי את הרעש זהיה קם אם מישהו היה מוסיף למשחק כזה את הקלף "יהודי" שלמשל מאלץ לפטר את כל השחקנים ו/או לזרוק מיקום חיובי בתירוץ של "אין כסף" או "מימוש נכסים כדי להחזיר חובות".

0Pandemonium0

New member
אז מה? יהודים לא צוחקים על יהודים?

אמריקאים לא צוחקים על אמריקאים? שיהיה, הכל בצחוק!

0Pandemonium0

New member
בחייך, מה זה קשור בכלל?

זה כמו שאני אשווה בדיחות על אמהות פולניות או בלונדיניות לבדיחות על השואה. כל מה שאמרתי הוא שאני לא מבין למה לא לעשות קלף של ערבי, או של יהודי. אני לא חושב שזה מעליב כשזה בצחוק. אני צוחק הרבה על חבר שלי שהוא רוסי, ומשתמש נגדו הרבה בקללה הידועה "יא רוסי", אבל הוא עדיין חבר טוב מאוד שלי, ואני נורא אוהב אותו. אם מישהו ייפגע אפשר למחוק את ההודעה, להתנצל, להבטיח לא לעשות את זה שוב... אבל עד אז? זה רק בצחוק...

0Pandemonium0

New member
בחייך, מה זה קשור בכלל?

זה כמו שאני אשווה בדיחות על אמהות פולניות או בלונדיניות לבדיחות על השואה. כל מה שאמרתי הוא שאני לא מבין למה לא לעשות קלף של ערבי, או של יהודי. אני לא חושב שזה מעליב כשזה בצחוק. אני צוחק הרבה על חבר שלי שהוא רוסי, ומשתמש נגדו הרבה בקללה הידועה "יא רוסי", אבל הוא עדיין חבר טוב מאוד שלי, ואני נורא אוהב אותו. אם מישהו ייפגע אפשר למחוק את ההודעה, להתנצל, להבטיח לא לעשות את זה שוב... אבל עד אז? זה רק בצחוק...

למעלה