איזה יום מבאס.. ארג. ../images/Emo4.gif
מסתבר שהיסטוריה אני לא עם המורה האהוב עליי, וגם הייתי אמורה להיות איתו במיתולגיה (חלק מהמגמה שלי) והוא לא מלמד אותנו! והמורה לספורט שעוד איכשהו מבינה אותי גם לא תלמד אותנו אלא את הכיתה המקבילה, ואנחנו עם איזו מורה פקצה אחת והיום בטקס היא דרכה עליי. מה שאומר שהיא לא מכירה אותי והיא כבר מנסה להרוג אותי.
יפי היי מה יקרה כשהיא כן תכיר אותי? ויש לי 2 ימים ארוכים וזה דיי מבאס. ובספרות הלך לי היום דיי רע וזה היה פעם המקצוע האהוב עליי.

במחשבת הארץ בכלל כמעט נרדמתי. והמחנכת שלנו היא מורה למינהל אז המצב מזוויע. תוך חמש שניות היא מנסה להצמיד לאנשים את התואר של "מופרע" והיא צועקת עלינו "אלימות לא בבית סיפרנו!" ואפילו הביא לנו טופי. *מיבבת* וגיליתי שבתקשורת אני עם כל מיני אנשים שאני לא סובלת ושהם לא משכיעים בגרוש, ממש לא מתאים להם המקצוע הבחירה הזה. הם סתם יהרסו את כל הכיף וימשיכו לקרוא לי "מטאל" כמו תמיד. ארג. אני רק יכולה להתפלל שהם יבינו שהמקצוע הזה לא בשבילהם ושהם יפרשו. והכיתת אם שלי מעפנה. וראיתי היום ילד קטן מז' לובש חזיה. וכן, אני בטוחה שזאת לא הייתה בת. גם היו לו ציצים ממש ענקיים בשביל בן. :S זה מפחיד. וקיטרתי מספיק אז דיי.