חמישי

slallum

New member
לא לא ../images/Emo5.gif

נגד החוק זה להתחיל ב-7:00, מעל השעה הזאת מותר להתחיל.. כלומר אם מתחילים ב-7:20 אז מותר.. יש אנשים שמתחילים ב-7:45 והביצפר שלהם קורא לזה שעת אפס..

DanieLushka

New member
זה בערך הדבר היחיד

שהבצפר שלנו טוב בו ^^ שעה רגילה 8:30 זה אלוהי.. רק חבל שזה רק פעם אחת השנה?@!#? חראות.

scudnick

New member
זאת הולכת להיות השנה הכי טובה בעולם

בגלל שאני בבר אילן אני לא לומד מתימטיקה בביה"ס, כלומר אני מפסיד 5 שעות שלמות של מתימטיקה - וכולן בתחילת או בסוף היום! ביום ראשון אני מתחיל בעשר, ביום שני בתשע וביום שלישי אני מסיים ברבע לאחת! ובגלל שאני גם פורש מהמגמה אני חוזר ביום שני ב12, כלומר לומד רק שלוש שעות! היום היחיד שבו אני לומד את כל שבע השעות שאני אמור ללמוד זה יום רביעי [למרות שלצערי זה דווקא היום שבו אני לומד בבר אילן אז לא יהיה לי הרבה זמן, אבל מילא]. הא הא הא!

scudnick

New member
אה, כן,

והמחנכת שלי השתנתה ברגע האחרון, ככה שאני בסוף לא לומד עם הפסיכית הצרפתייה אלא עם אחת המחנכות היותר טובות שיש בשכבה, שהיא גם מורה מעולה להיסטוריה [סוף סוף אולי אני אתחיל לעשות משהו במקצוע הזה...]

Musta Susi

New member
Minä

המערכת שלי פשוט זוועה
כל השבוע אני מתחיל בשעת 0 (7:45)
יש לי 3 ימים שבהם אני מסיים ללמוד בשעה 3
(חוץ ממי שלומד רק מגמה אחת-הוא מסיים רק יום אחד בשלוש) מה שמצחיק זה שהתבחבלו לי בהקבצות: במקום מתמטיקה 4 יח"ל ואנגלית 5 יח"ל-החליפו את המספרים
(התחלתי לעבוד על חברים ולהשוויץ שהעלו אותי ל5 יח"ל
) ואנחנו עדיין לומדים 6 ימים
והחליפו לי את המורה להסטוריה שהייתה מגעילה ומעצבנת
והצטרף (שוב) לכתה שלי ילד שהיה אתי מספיק זמן ביסודי ועבר בי"ס עד עכשו בערך. אז לא סבלתי אותו מסיבות מסוימות. עכשו הוא נראה לי ערס, אז כנראה אמשיך לשנוא אותו... והמורה לספורט (שגם הוחלף) הולך לקרוע לנו את הצורה
וזהו בערך.

IllyriaB

New member
אמממ. ../images/Emo11.gif

מי בא להתאבד איתי עכשיו? זה נוראי. לא רוצה לא רוצה. י"א זה כל כך חרא. נכון יש בזה דברים ממש כיפיים. אבל הרוב לא ממש. זה מוציא את החשק לחיות. יום ראשון ללימודים כבר אנחנו צריכים להתחיל לעבוד לפרוייקט באנגלית. ופופ. לא רוצה. ;[ יש עוד המון דברים אבל אין לי כוח להתלונן על הכל כאן. XD זה אני עושה בפרטי. XD בקיצור היום הראשון שלי היה נוראי. ממש חרא, חוץ מהעובדה שלשמוע את כל זה עשה לי כאב ראש. מזל שהיה לי מוזיקה איתי. ^-^

Musta Susi

New member
פולין(?) טיול שנתי(?)

וד"א, נראה לי שהטיול השנתי הולך ליפול על תאריך היומולדת שלי
איזה צירוף מקרים

פולין אצלנו בכיתה יב'

והטיול השנתי.. טוב אבל את זה יש בכל כיתה.. תגיד תודה.. הדבר היחיד שנופל על היומולדת שלי זה ערב הורים.. (כן.. בדיוק ביומולדת שלי..)

Musta Susi

New member
מסכנה../images/Emo5.gif

תהיה לך יופי של יום הולדת
אלא אם כן תהיי תלמידה טובה

IllyriaB

New member
אמממ. שכחתם משהו. ../images/Emo11.gif

לא רק פולין וטיול שנתי. יש גם את הגדנ"ע שזה ממש נחמד {אני חושבת.
} וזהו ממה שאני זוכרת עכשיו. המוח טיפה לא עובד כי הוא מת משיעור אנגלית.

כן.. גדנ"ע זה נחמד..

הייתי שנה שעברה בגדנ"ע של המודיעין.. אבל אל תגלו.. אתם לא צריכים לדעת את זה..

למעלה