חמישי

Musta Susi

New member
זה אולי הדבר הכי הזוי שראיתי אותך

מספרת
בפעם הבאה (שתראי אותו) תנציחי איזו תמונה טובה

Musta Susi

New member
הוא לא ידע../images/Emo8.gif

בי"ס הוא בשעות הבוקר-שטופות שמש, נכון? לא צריך Flash

נממ, אבל אז לא יהיה מספיק אור בשביל

לקלוט את ההצללה של החזיה. ואני גם אצטרך לחפש אותו.
מי יודע.. אולי זה היה מתוך הפסד בהתערבות או משהו.

יכול להיות. ../images/Emo12.gif

אבל אי אפשר לדעת כי את היומיים לימודים האלו ביליתי כל הזמן באותו מסדרון + מעבר קצר למסדרון של אומנות וזה הכול בחטיבה העליונה והוא ז'ייניק. :/ אני צריכה להיכנס לאיזור שלהם ולהסתכל כלפי מטה. הוא אמור להיות איפושהו.

smady by

New member
נמנם...

תגיד תודה- אני למדתי בי"א כל יום עד 4 וחצי!! פלוס היתה לי מורה שטנית ששנאתי והיא לימדה אותי גם מתמטיקה וגם היתה המחנכת שלי!! בגללה ירדתי ל4 יח"ל.... יהיה בסדר ג'ימי...
לדעתי מורים לספרות הם פחות פלצניים, אז זה טוב לא?

smady by

New member
בלע...

דברים טובים השנה: המורה שלי לאזרחות ממש צינית וחמודה..
מרמורים שלי: החדר אומנות כל שנה נודד למקום אחר- כאילו הוא מחפד להיות פחות מ2 ק"מ ליד השכבה שלי!
נטע (מחנכת) עדין טיפשה
יש יומיים שבהם אני חוזרת ב2 וחצי הביתה ושלוש שבהם אני חוזרת ב4 וחצי...
מתמטיקה הולך להיות סיוט... כימיה סיוטי עוד משנה שעברה- אני לא יודעת איך אני אתמודד עם הכיתה הטיפשה הזאת עוד שנה...
יש לי מלאנטלפים עבודות באנגלית והמורה שלי שטן נאצי מטומטם שחושב את עצמו, ולא נותנים לי לעבור... אבל! יהיה בסדר.. שנה אחרונה!! ^^

מרמור מעט שונה

המערכת שלי דווקא בסדר גמור - לא אידיאלית מבחינת הסידור של המקצועות, אבל עם פטור ממתמטיקה ופטור חלקי מאנגלית זה יוצא יחסית מעט שעות. המורות - כמו תמיד, יש טובות יותר וטובות פחות וכאלה שאני לא מכירה, אבל הרוב נראות בסדר עד עכשיו. מה שבאמת דיכא אותי היום, היה לבוא לבית הספר ולראות לפני הכל מודעת אבל על פטירתו של בעלה של המחנכת שלי לשעבר. הוא נאבק במשך כשנה בסרטן בגזע המוח, מה שמן הסתם היה מאוד קשה לכל המשפחה שלו, ובפרט למחנכת שלי, שנאלצה להיעדר די הרבה בגלל זה, ובכל זאת לא נתנה לזה להפריע לה לתפקד והמשיכה לתת מאה ועשר אחוז מעצמה לתלמידים שלה, גם אם לא בנוכחות בכיתה במחשבה ובפעמים שכן הייתה נוכחת. לצערי לא הכרתי אותה היטב במהלך השנה - כיוון שהיא לימדה מתמטיקה, לי הייתה איתה רק שעה אחת בשבוע - אבל כל מי שלמד אצלה רק שיבח אותה וגם מההיכרות שלי איתה למדתי על כמה שהיא בן אדם טוב - ביחס שלה לתלמידים, אפילו לאלה שלמדו בבר אילן וכמעט לא ראתה, בכנות ובישירות שלה... קשה לי להאמין שעל בן אדם כל כך טוב וכל כך צעיר נגזר לסבול כל כך הרבה בפרק זמן קצר יחסית, להתאלמן, שהילדים הקטנים שלה, עוד ביסודי, כבר יתומים מאב...
יהי זכרו ברוך.

TheRedHeaded

New member
פתאום הכל הפך כחול,

פתאום ארמון צמח בחול. משעמם לי. חשבתי, שבלי "הנהלת הפורומים" לא הייתי כותבת כאן הודעות.

Blade Of Fire

New member
היה גדול(:)

אני יודע אתם בוכים אבל אני צחקתי כל היום. חזרתי למכללה, או יותר נכון לשוק, וכרגיל אותם מורים עם אותם צחוקים. ואני בספק אם מישו ייקרא את זה אבל אם כן, קבלו ציונים של מבחנים סופיים (משו סגנון בגרויות): אלקטרוניקה ומחשבים-86 מערכות אלקטרוניות-89 עכשיו במבחן הראשון חשבתי שאני אקבל הרבה פחות כי עשיתי טעות קריטית.. מסתבר שלא כל כך קריטית
וקיבלתי 100 בעוד איזה מבחן שעשיתי שנה שעברה והמורה נזכר להביא. חזרתי הביתה ב1.. נפלתי למיטה... והנני כאן.

Blade Of Fire

New member
אה ובקשר למערכת

יום ראשון 3 שעות יום שני 6 שעות מחשבים (סטלבט כל היום) יום שלישי יום פרויקטים. מה שאומר כולם תקועים להם בבצפר בוכים על הפרויקטים הקשים שלהם בעוד אני הולך לבסיס (ורק מיבב על הפרויקט שלי). יום רביעי 8 שעות. יום חמישי 9 שעות. יום שישי 6 שעות של זנות מוחלטת כי 4 מהן מעבדה. אם אני אפרט את המקצועות אתם לא תבינו מילה ולכן נסתפק בזה שיש לי 32 שעות וזה כנראה יישתנה... מערכת טובה רק חבל שאין לי יום פנוי....

Kfiriboy

New member
../images/Emo3.gif

לי כבר יש 5 יחידות אלקטרוניקה עם ממוצע איזה 97

Blade Of Fire

New member
../images/Emo32.gifחמישי

כדי שיהיה מסודר. טוב אז הפעם האוף מוקדש ל....נוי! ובעיקר לבלודי ולהל, אהוביו של ענר
שיהיה לכולם סופ"ש נעים. התלהבות אחרונה- חה! אני הולך לראות את סמדי
ונועה
היום במסיבה של דארק אבולושן
ואתם לא!

svety

New member
:|

נבלה. אתה לא בא איתי, הא? :| המוסד הרבה יותר שווה!!!

למעלה