מרמור מעט שונה
המערכת שלי דווקא בסדר גמור - לא אידיאלית מבחינת הסידור של המקצועות, אבל עם פטור ממתמטיקה ופטור חלקי מאנגלית זה יוצא יחסית מעט שעות. המורות - כמו תמיד, יש טובות יותר וטובות פחות וכאלה שאני לא מכירה, אבל הרוב נראות בסדר עד עכשיו. מה שבאמת דיכא אותי היום, היה לבוא לבית הספר ולראות לפני הכל מודעת אבל על פטירתו של בעלה של המחנכת שלי לשעבר. הוא נאבק במשך כשנה בסרטן בגזע המוח, מה שמן הסתם היה מאוד קשה לכל המשפחה שלו, ובפרט למחנכת שלי, שנאלצה להיעדר די הרבה בגלל זה, ובכל זאת לא נתנה לזה להפריע לה לתפקד והמשיכה לתת מאה ועשר אחוז מעצמה לתלמידים שלה, גם אם לא בנוכחות בכיתה במחשבה ובפעמים שכן הייתה נוכחת. לצערי לא הכרתי אותה היטב במהלך השנה - כיוון שהיא לימדה מתמטיקה, לי הייתה איתה רק שעה אחת בשבוע - אבל כל מי שלמד אצלה רק שיבח אותה וגם מההיכרות שלי איתה למדתי על כמה שהיא בן אדם טוב - ביחס שלה לתלמידים, אפילו לאלה שלמדו בבר אילן וכמעט לא ראתה, בכנות ובישירות שלה... קשה לי להאמין שעל בן אדם כל כך טוב וכל כך צעיר נגזר לסבול כל כך הרבה בפרק זמן קצר יחסית, להתאלמן, שהילדים הקטנים שלה, עוד ביסודי, כבר יתומים מאב...
יהי זכרו ברוך.