חמישה דברים

dedikilcool

New member
אני עוד...

נובח ליד השמורה.... אאאווווווווווווווווווווווו.....

missms

New member
דייי, דייי, תפסיק...

עוד יבואו אלייך חזירי הבר, והציידים, ויהיו יריות, ועל האש, ואוכל.... וגם לזה לא תזמין אותי

dedikilcool

New member
עם פולניה דבר פולנית...

תבכי כן תבכי, למה לא.... שכולם ידעו איזה רשע אני... שעשרים פעם אני מזמין אותך לצד שלי של הרחוב ואף פעם את לא באה... כל מה שאת צריכה לעשות זה לחצות כביש... אבל למי זה אכפת כל הסירובים שאני מקבל? ההתעלמויות? למי אכפת מנפש שלי... למי? רק אני. יושב פה בחושך לבד ובחוץ כולם חושבים איזה רשע אני שנותן לגברת לבכות. אבל אני לא אבכה... לאאאאא.... אני לא צריך שאחרים ירחמו עלי.... אני רק אשב פה עם עצמי לבד.... לבד... עד שאני אמות

missms

New member
אבל...אבל...

שלחתי אליך את אישי עם בני... הם סיפרו לי על הפארק היפיפה שיש לך מול הבית... ודרך אגב הזכרת לי בדיחה - בן מתקשר אל אמו הפולניה אחרי הרבה זמן שלא התקשר. "מה שלומך ילד, לאן נעלמת לי?", שואלת האמא. "הייתי עסוק אמא, ויש לי משהו לבשר לך". "נו, מה?". "אני מתחתן... עם אתיופית". "אההה, נו, יופי ילד שלי, אתה הבן שלי ואני אוהבת אותך, אז מילא!". "רגע, אבל יש עוד משהו". "מה עכשיו?". "ההורים שלה רוצים לבוא אלינו לשישי-שבת, להכיר אתכם". "נו טוב, שיבואו, מה לעשות. אתה הבן שלי ואני אוהבת אותך. יהיה בסדר". "אבל איפה הם יישנו, אמא?". "אהה, אתה והכלה האתיופית שלך תישנו בחדר שלך. ההורים שלה יישנו בחדר שלי ושל אבא ואבא יישן בסלון". "אמא, ואיפה את תישני?". "אני? עד יום שישי אני כבר אמות...".
ובכל זאת, מאחלת לך חיים ארוכים ומאושרים

dedikilcool

New member
גם לך ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

והמון המון פיצפוצי שוקולד באמצע

../images/Emo6.gif אני חושבת שאני גומרת רק מאוראלי

משום מה חשבתי שהיא מתכוונת לאנאנלי, אז זה היה נראה לי מוזר מבחינה "טכנית" אתה יודע...
טעות ת'בלבלתי

nice and sleazy

New member
לא ניסיתי אבל ...

אומרים שכן מה שבטוח שבשילוב האנאלי הגמירה הרבה יותר עוצמתית

מאוהב ברעיון

Well-known member
אממממממממ וואלה קשה

לאהוב זו זכות של כל אחד. לעשות אך ורק דברים שאני שלם איתם הפנמתי סוף סוף חייה ותן לחיות קווים אדומים יכולים להטשטש מהר מאוד ומשהו שלמדתי שוב היום:חייה כאילו אין מחר, צריך למצות את החיים , להוציא מהם את המיטב והמירב, כי מי יודע מה יקרה לנו מחר??? ועכשיו אני יודע שאני חורג, עוד דבר אחד קטן/גדול וחשוב: למדתי לאהוב.

trainspotter

New member
חמישה דברים

1.למדתי לסמוך רק על עצמי.וחברים יש רק באגד 2.למדתי שיש צרות עין ורוע אני אחשוב על עוד שלושה

מאוהב ברעיון

Well-known member
זוכר את..

אריק שרון במלחמת לבנון הראשונה?? שלום הגליל עלק? 40 קמ עלק? הגענו עד ביירות. המבין יבין, הלא מבין....

המנער

New member
ביירות...אוףףף..מה עשית לי עכשיו...

אחת הסיבות למה ולמי שאני היום,זו ביירות...וזה קשור גם לחמישה דברים שלמדת... או לפחות לאחרון שבהם... היו לי כמה הארות בימים ההם...

מאוהב ברעיון

Well-known member
אני אמנם הייתי בסוף, ממש בסוף

אבל הזכרונות והאארות לא יעזבו אותי ואני בטוח שגם לא אותך

למעלה