חמישה דברים

dedikilcool

New member
גליתי ש...

1. אין גבול כמה הורים יכולים לדפוק ת'נשמה של הילד שלהם. גם כשאתה חושב שכבר התגברת ופתרת הכל אתה מגלה עוד ועוד דברים שצריך לעבוד ולסגור אותם. 2. גם כשחשבתי שיש משהו שאני כן יודע משהו, אני עדיין נוכח שבפועל אני לא יודע כלום. 3. שיש אהבת חינם. כזו שמקבלת אותך, את כולך, כמו שאתה עם כל היתרונות והחסרונות ולא מנסה לשנות אותך. 4. שאין דבר שלא ניתן לתקנו. גם כשזה נראה לגמרי אבוד. כל מה שצריך זה רצון טוב. 5. שתמיד טוב לחשוב פעמיים, ואפילו אם צריך שלוש... זה חוסך מצבים שצריך לחשוב עשר פעמים על איך לצאת מהם.

למדתי...

1. כמה אני מפגרת 2. כמה דחף להרס עצמי יש לי 3. כמה אני לא מסוגלת לאהוב 4. כמה אני סציומטית 5. כמה אני מסוגלת לדרוך על גוויות בדרך להשגת המטרה.. בעצם אני יודעת את כל זה מזמן:)))

ליקה5

New member
חמסה../images/Emo203.gif חמסה

למדתי ששורשים מתארכים לאט שהצמרת תמיד בודדה שהדרך חייבת להיות ישרה ....שאין קיצורי דרך שכשאני אוהבת את החיים - הם אוהבים אותי בחזרה ולמדתי שטוב לב חשוב בהרבה ממוח מבריק

למדתי לגמור

מאוראלי וסקס בצורה חזקה יותר. למדתי שיש אנשים אופטימיים בעולם וזה כיף. למדתי שהזמן עף אז צריך להספיק דברים בחיים. למדתי שלא משנה מה אעשה תמיד יהיו רכלנים ותמיד יהיו אנשים ביקורתיים. למדתי לתמרן עוד קצת בבגידות <קשה עם הבעל
>

missms

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה מאוד עם 1,2,3,ו-4... ואוסיף,
למדתי שלא משנה מה אעשה תמיד יהיו רכלנים ותמיד יהיו כאלה שיאמרו "אין עשן בלי אש", ולכן עלינו להיות אופטימיים כי הזמן עף ויש לנו הרבה דברים להספיק בחיים... וחוץ מזה, אין כמו אורגזמה חזקה שתגרום לי לשכוח מכל האנשים והצרות שבעולם ולהפוך אותי ליותר אופטימית

חחח אורגזמה חזקה

זה מה שעושה אותך יותר אופטימית?? או שהאורגזמות שלך לא משהו, או שתעשי משהו בנדון...

missms

New member
תמיד אשמח ללמוד משהו חדש...

למרות שאין לי טענות, תמיד אפשר לשפר ולהישתפר... (|אייקון של "בסוד"| תגידי, מכמה פעמים ביום שאני חושבת עליו זה מתחיל להיות בעיה?)

היה לי אחד...

מהמנייאקים...שהיה נותן לי כל פעם ציונים. תמיד היה נותן 9.5 ואומר שזה בגלל שתמיד אפשר להשתפר... עכשיו, תנסי לחיות באוירה כזו לאורך זמן...את מדברת איתי על בעיות של כמה פעמים ביום זה סביר לחשוב עליו??

missms

New member
השאלה האמיתית היא

איזה ציון הוא קיבל ממך? כי בשבילי את תמיד 10, סוג של מושלמת ולוהטת רק עם שכל... בובה, את יודעת שאני חולה עליך

תכףאשוב

New member
מה, אין כפתורים?

אם היא מספיק גמישה, אפשר להוריד כלפי מטה. או להשאיר (לקוויקי זה נחמד).

dedikilcool

New member
טכנאי סקס

ככה אני קורא להם... כל אלה שתמיד יכולים להשתפר... כמו ספורטאים שכל הזמן חושבים על איך לגרוע עוד עשירית שניה מהשיא, ככה הם מחפשים איך לקבל עוד ועוד... לא יודע מה להגיד לך אבל לגמור זה הרבה יותר מאשר חזק יותר, גבוהה יותר, מהר יותר... סקס זה לא ענף אולימפי ואני לא מוצא בו תחרות. סקס זה משהו לנשמה, כמו ספר טוב, או ארוחת צהריים עם ידידה טובה

missms

New member
אז למתי קבענו? ../images/Emo209.gif

<מיסס מריחה אוכל ונדחפת...>

למעלה