חמישה דברים

Hand Cream

New member
../images/Emo32.gif חמישה דברים

חמישה דברים חדשים שלמדתם על עצמכם השנה ספרו לנו

למדתי

לזהות מה אני צריכה ומחפשת
להאמין בדרך
כאב מהו
פשרה כואבת
לחבק וגם קצת לקבל בחזרה

החיים

הבחירות שלי, המסעות, הגילויים, הנסיבות, ההפתעות, האכזבות, הדברים שהיתה לי שליטה עליהם, הדברים שלא היתה לי שליטה עליהם, הילדים שלי, האהבות שלי, החברות והחברים שלי. מכולם למדתי.

*צופיה*

New member
מעניין...

אני למדתי שאין דרך ושאפשר למצוא באין-דרך הזאת דברים שבכלל לא חשבתי שאני צריכה ומחפשת. את כוחו של חיבוק. ו – שוב – את הברור והחד מכל : שעם בריאות אין לך הכל אבל בלי בריאות – אין לך כלום.

../images/Emo57.gifדברים

בכי משחרר ומחזק אותי
ניתן להתגבר על פחדים מהילדות
אושר זה <גם> עניין של בחירה
שינויים, יכולים להיות מאוד מבורכים
דומיננטיות, היא לא מילה גסה

nice and sleazy

New member
ואני ..

גיליתי שטעיתי זיהיתי מה שבעצם רציתי למדתי להתמודד מצאתי את העוצמה שבשיתוף מתחיל לראות נצנים שלא ראיתי קודם .

dorit741

New member
חמישה דברים:

גם טעויות ניתנות לתיקון מה שהטיס אותי עד לשמים, יכול באותה המידה לגרום לי לצלול עמוק בתוך המים לכבד את הרצונות שלי לסלוח לעצמי לשקר טוב יותר

ט ר ה 1

New member
5 דברים...

הי י זו אני שוב החדשה... למדתי ככ הרבה השנה הזו כאילו שחיכתי כל החיים לגיל 27 *אף פעם לא מספיק לי
*עדיף להיות שמחה מאשר כועסת (וזה עובד כבר שנה שלמה) *שסקס עדיף קודם בבוקר-זה עוזר לזרימה של היום *ששוקולד הוא לא תחליף של כלום אולי תוספת *שאם מביטים על חצי כוס המלאה ,הריקה כמעט לא מורגשת.... אחלה של יום

Hand Cream

New member
זה בסדר

לא צריך לציין בכל פוסט שא חדשה הבנו כבר ושתהיה אחלה שנה

3 דברים... הייתי תלמיד עצל השנה...

שגם אותי אפשר להתיש שמה שיוצא זה לא מה שאני מתכנן. לטובה ולרעה שאני מת, אבל מת כבר שיגיע החורף

Hand Cream

New member
עד לשנה הבאה

תשלים את השניים הנוספים וחוץ מזה אני שולח אותך למנהלת

את השנים הנותרים

כי את 1 אני מתכוון לבטל. שולח אותי למנהלת.... קהמממ.... קהמממ.... זה נשמע כמו התחלה של סרט גרמני...

לטנטית

New member
למדתי

מזה לבגוד
מזה מאהב
מה מחפשת במאהב
מהי פרידה ממאהב
שריגושים ממכרים

גם אני רוצה לענות...

למדתי הרבה דברים כל השנה היתה הכנה וכל התובנות הגיעו ממש לאחרונה
שאין לי כוחות לריב עם עצמי
שאין לי צורך לריב עם עצמי
שעדיף להשלים עם מי שאני (זקוקה לחיבוקים וריגושים שכמותי)
שאף אחד לא יכול לעזור לי לחייך באמת, חוץ ממני
שיש בי הרבה יותר ממה שנדמה לי התחלה טובה לשנה חדשה, נראה לי...

sumerfield

New member
רק דבר אחד .. אבל חשוב

מי שלא רוצה שייצאו לו טחורים, שלא יאכל הרבה חריף, ושישתמש בנייר טואלט תלת שכבתי.

come on1

New member
../images/Emo45.gif

סוף מישהו פרקטי... סאמר, כבר אמרו לך שאתה איש מצחיק?!

sumerfield

New member
יקירתי

היום הוא אחד הימים שאני מרגיש בהם הכי פחות מצחיק שאפשר, במיוחד לנוכח הסוליות הרבות שהחלו לעופף באוויר. סתם יום מעפן. ואיך החיים אצלך? (יש מצב לסיור צימרים מודרך ?)

come on1

New member
אם ככה

אתה באחד הימים הפחות מצחיקים שלך... אז מתה לראות מה קורה באחד הימים המצחיקים שלך... וכן, תמיד יש מצב לסיור צימרים מודרך...יש חברת סיורים שתשמח לעשות לך כזה סיור...

sumerfield

New member
../images/Emo13.gif

בימים מצחיקים אני מצחיק במציאות, לא בנט... לכי תדעי, אולי פעם עוד ייצא לך לראות. ד"א - לא מתאימות לך חמיקות דיפלומטיות.
<גמר חתימה טובה
>

למעלה