אני חדשה פה אני בת 15 וחצי ממודיעין.............. הנה אני ויש לי עוד הרבה תמונות אז שכל אחד בבקשה ישים תמונה שלו בן כמו הוא ומאיפה הוא רק כדי שאני יכיר
בן 20 מהמרכז, בינתיים אין תמונה, שתהיה אני מבטיח לפרסם. אני סטרייט ויש לי משיכה לכפות רגליים של בנות. יש לי שיער ארוך, בהיר 178,נראה די טוב. אז חג שמח ואני מקווה שאני לא זקן מדי ל]פורום,,,,,[ גכיגעאי-9-9999999999דרי ןךחלף
אחרי שסיימנו להקיא את האלכוהול מאתמול, וניבנו שוב חומוס. הרמנו את הראש גבוה, נגסנו בשיפוד. , ושתינו עוד קצת בירה. אחרי כל זה, חשבנו קצת. ועוד קצת על ענייני קעקועים. והחלטנו לשאול אתכם פה.. התמונה שמשמאל היא המועמדת הרצינית ביותר לקיעקוע על הגוף. כתף ימין, או שמאל? משהו קטן, לא מתפרץ על כל הגב. שיהיה נחמד ויפה. מה אתם אומרים? החיזר סבבה? או שלמישהו יש רעיון אחר? וצבעים? יש מומלצים או משהו כזה? ס.
זה מזכיר לי סיפור שהוא גם מצחיק וגם כואב, גם אני גר בבית קרקע, החלון שלי בגובה מטר וחצי כך, פעם קצפתי מהחלון בלילה כדי לקחת משהו שעף לי, אני עצלן מכדי ללכת עד לדלת ולצאת לקחת את זה אז קפצתי, ובאותו הזמן לא היה ריצוף במדרכה ונחתתי עם העקבים (יחף) בדיוק על השפיץ של המידרכה (אתם חשבתם על זה כך...) אווווצ' זה היה מאווד כואב
הנה לו!... ואל תגידו לי שאין כאלה כי אני מכירה אחד כזה והוא ידיד טוב שלי... אז אם יש ביניכם שמורידים את הקונדום לפני הבדיקה.... (המממ, זה טיפה קשה להבין.. אבל חפיף, בפעם השניה הרבה יותר קל)