חורפי?

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif חורפי? ../images/Emo186.gif../images/Emo2.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי מה טוב ובחורף ולמה אנחנו מחכים לו, תודה (סתם, רק שתדעו שמשנה שעברה אני הרבה יותר נהנית מהחורף, למרות כל הקטע של המדים).

ReallyWrong

New member
זו באמת שאלה? ../images/Emo122.gif

יש גשם! וקר ובגדים ארוכים נעימים ו.. חיבוקים מחממים וכיפיים, ולא להכנס לכיתה כי המורה לא מרשה כי נרטבת מדי בגשם שהיה בהפסקה, ואז לנסות להתייבש שעה עם חברה במתקן ייבוש ידיים של השירותים, ולחזור הביתה כשהנעליים ספוגות והגרביים גם, והשיער רטוב ובכל מקום יש ריח של גשם..
פשוט התקופה הכי כיפית בשנה.

לבנדר א

New member
הריח ../images/Emo99.gif

והתקופה הזאת שמתחיל לצמוח דשא עדין ורך כזה... לפני שהוא גדל, כשהוא עוד רק מבצבץ ונראה כל כך... חלומי.
והאוויר הנקי והקר! והשלוליות הנחמדות, להיכנס אליהם יחפה ולדשדש. להתכרבל בהר של פוך במיטה. להדליק את האח וזה חם ונעים ומריח טוב. ולקום מהמחשב באמצע הלילה כדי לעמוד בחוץ בגשם. ו... חורף.

Guid

New member
חורף זה מעצבן, אבל

גם בו יש יתרונות! יש לפעמים את הריח הזה של החורף, ואף פעם לא חם מדי, וגשם זה נחמד (כשנמצאים בבית ונשארים יבשים), אבל בעיקרון אני אוהב יותר את הקיץ. מצטער... D:

deisy

New member
כי זה כיף ../images/Emo6.gif

לשבת בסלון החמים, להקשיב לגשם בחוץ.. אח"כ לפתוח חלון והרגיש את הקור הצונן ...לטייל בחוץ כשיש טיפות קטנטנות ולעשות תחרות עם הילדים מי לא נכנס לשלוליות ...
כי זה מגעיל לטייל בחוץ עם הילדים בפארק כשמזיעים וחם, והם כאלה מלוחים מהזעה ואי אפשר לתת להם נשיקה
מתה על החורף

icy woman

New member
sorry, אני אשת קיץ

אבל תמיד אפשר למצוא יתרונות- לשכב מתחת לשמיכה החמה כשבחוץ משתוללת סערה (במיוחד כשעכשיו יש לפ-טופ- תודה אחותי היקרה..)

tinkiwinky

New member
כף כשלא עובדים

כי אז קשה לצאת מהשמיכה החמה או הבית הנעים. אל בעיקרון אני כמו אחותי המתוקה אשת קיף ( סליחה אחותי הקטנה והמקסימה ....:))

גם אני אשת קיץ ../images/Emo42.gif

הכי כיף בחורף להיות בבית כשיורד מבול בחוץ. והדגש הוא על להיות בבית
אבל מה לעשות.. צריך גשם |טיפה|

נושיfay

New member
|ייו|../images/Emo210.gif|פטריה|חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!

העונה הכי יפה בשנה. כשהגשם נוטף על החלון ומצייר ציורים. והסופה משתוללת בחוץ, כל כך כיף להתכרבל בפוך ולהקשיב למה שהולך בחוץ. והריח המטריף והנקי שיש לאוויר אחרי שהגשם שוטף את הכל. ואיך שהכול פתאום הופך להיות ירוק וחי. וזה שאפשר לצאת החוצה בזמן הגשם ופשוט לתת לו לטפטף עליךD: [הדבר הכי מרגיע בעולם!!] ולחזור הביתה רטובים עד העצמות כי בדיוק נתקעתם בגשם בלי מטריה! וכל השלוליות שנמצאות בכל מקום! וזה שאפשר ללבוש בגדים עם שרוול ארוך, ושכבות ועוד קצת שכבות ולא להתבשל..XD ומרשמלו..D:D:D:D: ושוקו חם...3= [או כל משה חם אחר שאפשר לשתות בחורף בזמן שמתכרבלים עם הפוך {או עם הפוך ועם מישהו..^_~}] קיצר, אין על החורף..:) חבל רק שאין שלג=[

IceFairy

New member
ואני כמוך ../images/Emo24.gifאין אין אין על החורף

משוגעת עליו ברמות, הריח של הגשם פשוט משכר, הלב מתרחב משמחה ואושר, אני פשוט פורחת בחורף. וכן, גם אני מצטערת שאין שלג אמיתי כמו בחו"ל

למעלה