חדש

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifכמה גשם ירד היום?!?!../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

סוף סוף אה? חח מצטערת שלא החזרתי לך הודעה.. אין לי הודעות יוצאות או סיחות..
הינה אתה מתחבר למסן.. אז נדבר כבר שם..חח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifוואי עוד יום נפלא!../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

לילה טוב =]

"ה' רק שמור אותי מאוהביי ומשונאי אשמר בעצמי" בואו נגיד שזה משפט שמאוד מתאים להרגשה שלי עכשיו.קצת מאוכבת אבל אני אשרוד שיהיה לכולם לילה נעים

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאל תעזבי את מי שאת ממש אוהבת בשב

+יל מישהו שאת ממש רוצה!

לא זה לא כל כך קשור..

זה אמא שלי פשוט אמרה משהו שנראה לי כאילו רגיל ובסדר להגיד וזה דיי העליב אותי מה שהיא אמרה למרות שנראה לי שהיא אמרה את זה בכוונה..=S

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifלא.. זה לא היה לך..../images/Emo9.gif

קראתי את מה שכתבת אבל את זה סתם כתבתי כי זה משפט נכון חחח אל תחשבי שאמא שלך מעליבה אותך בכוונה כי אף אמא לא תעשה את זה! את הילדה שלה! זה שהיא משווה אותך לאחותך לפעמים (כמו כל האמאות כמעט..
או שלי ושלך רק חח) זה לא אומר שהיא שונאת אותך או לא אוהבת אותך.. בטח זה גם מצב הרוח שלך.. את פגיעה וכל מה שהיא תגיד יתפרש מצידך כשינאה.. אבל זה לא!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifלא רק אתכן חח

גם אותי אמא שלי תמיד משווה לאחותי הגדולה.. ולפעמים גם לאנשים של חברים שלה.. אני שונאתתת שמשווים אותי למישהו אחר.. כי כל אחד הוא עולם ומלואו בפני עצמו..

tal 01

New member
איזה יום מגעיל..לילה מגעיל!

שייגמר
ושלומית מזל טוב ובהצלחה
, כי שכחתי להגיד><

menori

New member
זהו אני מתה

מצחוק
!!!$#$^&@$&*@ זה אמור להיות ניקלבאק: http://www.1010.co.il/cont.php?object_id=5343&product_id=8&page_num=4 יום מעולה! רק שאין לי כמעטט קול עכשיו כי דיברתי כל היום בפל'א
אני עייפה
לילה טוב

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif|פטריה איזה קצר.. אבל יש שם את השיר היפ

+ה של מישל.. "אול יו וואנטד.."
וגם שיר של אס קלאב 7.. איזה מוזר..חח

menori

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif [נועה..../images/Emo9.gif]

זזתי ביי
נועה דיר באלק תזכרי מה אמרתי!!%$^%&*#$8